Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
Kapitalizmus van !

Csak az jutott az eszembe hogy nem jól mérték fel hogy milyen arányban kell gyártani a változatokat.
Majd a kereslet-kínálat megtanítja őket....
Mindenesetre nem véletlen hogy permanens hiánycikk a 4Gb-os változat.
Aki 1-2 darabot tervez beszerezni házi használatra az gondolom úgyis 4gigást vesz, én is ezt tervezem."mert túl sokmindent tud az új pí és ez szembemegy a korai célokkal a tanulással kapcsolatban" - Hát tényleg vannak akiknek semmi se jó...
Én a variálást a tápegységgel kapcsolatban sem értem. Ha veszek 1 ilyen pi4-et akkor alapban megveszem az official tápot, nem próbálkozom valami fókban heverő elfekvő vacakkal. Elvégre ezeket nonstop üzemre használják. Tehát nem fogom a tápot kihúzogatni belőle.
Jobb lenne ha azt éné el az EU hogy ne kelljen minden megvásárolt mobilhoz a töltőt is megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest