Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
zsolt_64
üzenetére
Az ára. Elég nagy különsbég lehet az 1 gigás és a 2-4 gigás chipek ára közt. Neten rákesve, viszonteladóknál 20-30 dollár is lehet egy 4 gigás chip. Persze, ha valaki közvetlenül veszi a gyártótól nagy tételben, akkor gondolom sokkal jobb alkut is köthez.
Amúgy ja, én is arra tippelnék, hogy a legtöbbet nem iskolába, hanem szórakozásra vesznek. De én is úgy kezdtem, hogy a suliban játszottunk a gépekkel, annó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így megvan a szokásos nettó 35 dolcsis, mezítlábas verzió is. Vannak a neten olyanok, akik már azért sírnak, mert túl sokmindent tud az új pí és ez szembemegy a korai célokkal a tanulással kapcsolatban
Azt hiszik, mindenki élvezi, ha szívni kell korlátozott eszközökkel. Nameg nekik ott a régi változat és sok más azóta kijött alternatíva.btw, egyik webshop szállítmányában elcserélték a változatokat és nem olyat kaptak, mint amit rendeltek. Így kb megérkezett is, meg nem is - azonnal üres lett a készlet, ahogy kezdték kicsomagolni és meglátták

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Nyomtató topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- Gamer PC! RTX 2070 Super/I5-10600KF/32GB RAM
- Gamer Pc - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders Edition, 16gb RAM
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amúgy ja, én is arra tippelnék, hogy a legtöbbet nem iskolába, hanem szórakozásra vesznek. De én is úgy kezdtem, hogy a suliban játszottunk a gépekkel, annó ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszik, mindenki élvezi, ha szívni kell korlátozott eszközökkel. Nameg nekik ott a régi változat és sok más azóta kijött alternatíva.