Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
zsolt_64 #234 üzenetére
Az ára. Elég nagy különsbég lehet az 1 gigás és a 2-4 gigás chipek ára közt. Neten rákesve, viszonteladóknál 20-30 dollár is lehet egy 4 gigás chip. Persze, ha valaki közvetlenül veszi a gyártótól nagy tételben, akkor gondolom sokkal jobb alkut is köthez.
Amúgy ja, én is arra tippelnék, hogy a legtöbbet nem iskolába, hanem szórakozásra vesznek. De én is úgy kezdtem, hogy a suliban játszottunk a gépekkel, annó
Így megvan a szokásos nettó 35 dolcsis, mezítlábas verzió is. Vannak a neten olyanok, akik már azért sírnak, mert túl sokmindent tud az új pí és ez szembemegy a korai célokkal a tanulással kapcsolatban
Azt hiszik, mindenki élvezi, ha szívni kell korlátozott eszközökkel. Nameg nekik ott a régi változat és sok más azóta kijött alternatíva.
btw, egyik webshop szállítmányában elcserélték a változatokat és nem olyat kaptak, mint amit rendeltek. Így kb megérkezett is, meg nem is - azonnal üres lett a készlet, ahogy kezdték kicsomagolni és meglátták
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest