Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Video digitalizálás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Volt régen slágeremék a 300 lyukas zuhanyfej, biztos emlékeztek rá. Azóta van másik, jobb, olcsón? Vagy vegyek ugyanolyat?
-
válasz
Charlie Gordon #151092 üzenetére
Nekem a tv távirányító siman kezeli a kodit (Android box, LibreEleccel).
-
maross
nagyúr
64gb samsung microsd-met szeretnem pendrivekent hasznalni, kellene nekem valami megbizhato atalakito, mert a mostani nagyobb fajlok masolasa kozben gyakran hibat dob, tudtok valami bevalt markat/helyet? koszi
-
Charlie Gordon
aktív tag
Sziasztok !
Tudtok ajánlani olyan távirányítót rpi+libreelechez, ami olyan mint egy nagyimobil, baromi nagy különálló gombokkal ? Vettem egy ilyet amivel jól működik a KODI, de túl kicsi, esélytelen megtanítani a kezelését.
-
Minstrel
senior tag
Létezik 1000mAh feletti 14500 akku?
Alin vannak 1200 körüliek, de véleményeknél mindent írnak, vagy tényleg kicsi a kapacitásuk vagy csak rátöltenek a félig töltött akkura és beírják, hogy hö csak 300 ment bele. -
Sanyesz.
őstag
válasz
s7evcsenko #151087 üzenetére
Ez a gyártó számomra ismeretlen.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Sanyesz. #151084 üzenetére
Köszönöm, azok valóban olcsóbbak.
Közben rutánaolvastam kicsit és arra jutottam, hogy akkor már inkább 3.1 Gen2-est vennék, de ebből elég gyér a kínálat.
Lehet megrendelem ezt... -
Spet
addikt
válasz
Beni2360 #151082 üzenetére
Hat erdekes modon mas gyarto is kepes ra TP-Link RE200.
(eltudom olvasni es ertelmezni a dolgokat, bocs)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
s7evcsenko #151083 üzenetére
Esetleg a Baseus-t nézd még meg.
Pár napja jött két félméteres, QC4 töltéshez.
Linkelni nem tudom, mert Ali appal vettem.[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz
kekigyu #151079 üzenetére
Netgear AC750 (18. oldalon az opció
-
válasz
wwenigma #151042 üzenetére
Én 2000-ért vettem az automata esernyő darabját, három is van már itthon, és teljesen más minőségi kategória az 1200Ft-os linkelt esernyőhöz képest. Belefér egy a laptop táskámba, egy az autó ajtózsebébe, így kéznél is van. Feleségem használja a harmadikat. Nekünk nagyon beváltak.
-
kekigyu
aktív tag
Van olyan wifi repeater ami 2.4 GHZ-es jelet szór tovább 5 GHZ-en? Tudtok ajánlani valami beváltat?
-
Jó (és nem túl drága) lítiumos, vagy grafitos zsírt vett valaki kintről?
100 gramm körüli adag kéne...
-
kigyi_23
addikt
-
Gézengúz
addikt
Vetítős óra van valami ajánlott Aliról? Az se lenne baj ha 18650-el menne.
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
UberMutant #151061 üzenetére
mást keresek, közben metaláltam, egy ilyesmi elvileg jó lesz. Azt még eldöntöm hányas "rekeszt" veszek.
-
Zola007
veterán
itt rendeltek többen is, hátha tudja valaki:
Honor AM04s headseten hogy kell nyelvet váltani? -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Dinter #151047 üzenetére
Szerintem ez az egyik legjobb minőségű
Baseus Micro USB Cable Fast Charging Microusb Charger Cable
most 3.60$ a 2m-es.[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
A Banggood-on az "European Railway Direct Mail" az ÁFA és vámmentes?
[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
Sziasztok!
Ha gearbestről rendelek egy telefont, érdemes kérni a vásárláskor a 'szállítási garanciát' vagy felesleges hiszen a paypal úgy is biztosít? -
Zola007
veterán
Awei B922BL fülese van valakinek?
-
ot93
senior tag
Üdv, valaki vett-e már itt olyan 18650 akku tartót, amivel lehet tölteni is őket? töltőm van csak ugye valamiben rá kéne kötni őket. 1, 3 vagy 6 rekeszes érdekelne...
-
vacs
veterán
Szia.
Köszi szépen a tippet, én is valami hasonlóra gondoltam!
Kérdésem, hogy a tiédnek mennyire erős a wifi-je (mivel belső antennás)?
Egy ilyesmi esetleg nem lenne jobb, erősebb?
Illetve a Wavlink-nek is van külső antennás verziója.Emlékszem, hogy a Mantistek WR300 régebben nagyon népszerű volt a topikban.
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Legalább 2m-es micro USB kábelt keresnék. Az előző, amit vettem, nem illeszkedik olyan jól, mint az eredeti Xiaomi kábel ezért könnyen kiesik, szóval ahhoz hasonlót szeretnék, mit ajánlotok?
-
stickermajom
addikt
válasz
pulutodurumo #151041 üzenetére
Köszi, akkor legalább nem izgulok, hogy elszalasztottam valamit, mert arra amire nekem kéne persze nem jó.
-
rushty
őstag
-
draco31
veterán
Aki esetleg eddig kételkedett a Blitzwolf kábelekben
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
macilaci78 #151036 üzenetére
Pont ezen gondolkodom, itthon 1000ft alatt van a szabvány eldobható esernyő, nekem se lesz kintrol szvsz...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
stickermajom #151039 üzenetére
PSHIPUSA15
when buying selected items.
Szóval nem mindenre jó valszeg'. -
szabifotos
senior tag
válasz
stickermajom #151039 üzenetére
Hogyan tudok szűrni, hogy USA only termékeket adjon? Sehogy sem sikerül
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz
stickermajom #151037 üzenetére
Én is kaptam, én is nyomtam, nekem is semmi.
-
stickermajom
addikt
Ebay appban ti is kaptatok notifot, hogy 15 dolláros szállítási kedvezményt lehet kapni USA-ból, egy bizonyos kuponkód felhasználásával? Rányomtam a notifra, előhozta az eBayt és semmi. Talán valami PH15USA vagy valami ilyesmi volt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Donki Hóte #151034 üzenetére
Bármelyikkel megcsinálom, hogy az egyik kezemben lévő táskát, szatyrot leteszem a Nyugati aluljáró, vagy villamos kiváltképp esős időben dzsuvás padlójára és becsukom az esernyőt, vagy a vizes esernyőt a hasamhoz nyomva összekenem magam.
Amúgy meg botesernyőt használok, gombbal az is nyílik, csukni pedig a nyelét a hasamnak támasztva tudom egy kézzel. Továbbra sem értem, miért kell a hazainál kétszer drágábban olcsó kínai esernyőt venni? Ha olyan szél van, hogy tönkreteszi az esernyőt, akkor ernyő ide, vagy oda, tokától bokáig úgyis vizes leszek, kapucnis esőkabát kell.Részletkérdés, nem akarok esernyő témában hitvitát indítani.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Donki Hóte #151027 üzenetére
Szia!
Xiaomi repeaternél oda kell tenned a routeredhez egész közel és utána be tudod állítani (nálam legalábbis csak így volt hajlandó az első beállításhoz csatlakozni, utána már vihettem bárhová).
Mantisteknél meg van UTP csati, laptopra ráköt, menüben kiválasztod melyik hálózatot szeretnéd és kész. -
válasz
macilaci78 #151033 üzenetére
Annyira össze lehet csukni egy ujjal is, hogy a buszra, villamosra fel tudj vele szállni.
Aztán meg ha fedett helyre értél, akkor két kézzel (vagy a hasadnak nekitámasztva egy kézzel is) össze tudod csukni.
-
macilaci78
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
PainKiller13 #151026 üzenetére
De akkor mi értelme van igy árulni
-
Köszi a választ mindenkinek, rendelek egyet a wajk által ajánlott repeaterből
-
Astery
senior tag
válasz
Vagy mobil alkalmazás van hozzá vagy kábellel rácsatlakozol és fel fogja ajánlani az elérhető hálózatokat. Kiválasztod a tiédet, beírod az azonosítót és onnantól azt szórja.
-
Wajk
addikt
válasz
általában minden ilyen cuccnak van egy felülete, ahol kiválaszthatod az adott hálózatot, megadod a jelszót, stb. Ennél az eszköznél én LAN kábelen rákötöttem a számítógépemre, majd a leírásában megadott IP címet bepötyögtem egy böngészőben. Innentől értelemszerűen, pár kattintással beállítottam.
FYI: hmm, itt is volt már, hogy lekapcsoltam azt a hosszabbítót, vagy volt áramszünet, de nem felejtette el a beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Xiaomi Amplifier 2-t használok. Teljesen jól működik csak akkor bolondul meg amikor van valami áramingadozás, vagy elmegy az áram. Szerencsére fél év alatt egyszer fordult elő, akkor kellett neki újra kézzel beállítani, hogy mit repeateljen.
-
Nem vagyok járatos az ilyen wifi repeaterek kérdésében, de most felmerült az igény egy ilyenre.
Az hogyan lehet ezen beállítani, hogy melyik wifi hálózatot erősítse?
Ahol használnám, ott a szomszéd wifijének már nagyobb a térereje mint a miénké, de nem a szomszédét kéne erősíteni, hanem a sajátunkat.
-
PainKiller13
őstag
válasz
szabi__memo #151022 üzenetére
Elv minden ugyanúgy mint szimpla rendelésnél. Viszont ez még új dolog, kiderül.
-
citkar
addikt
Hordozható, saját akkuval bíró, USB-n tölthető, felakasztható szúnyogírtó lámpa, ha jól látom hagyományos fényforrásként is üzemelni képes (Xiaomi Mijia DYT-90) most jó áron (14.99 USD postával, alin 16-17 körül van postával) van Joybuy-on. Hasonlót (ami mindezt tudja) érdemben olcsóbban nem láttam és az is ismeretlen gyártótól volt.
3 volt nekik, 1-t vettem, maradt még 2 elvileg (ha hihetünk a visszajelzésüknek).[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Hali valaki talált már kényelmes bicikli nyerget?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
PainKiller13 #151020 üzenetére
Ilyenkor a postázás hogy működik? Vagy mi az értelme ennek a group buynak (nyilván a félár jó, de nem erre gondolok
)
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #151015 üzenetére
Xmund XD-HK2 Automatic Umbrella
bertokl infóját csekkolva valóban: a banggood appból, a group requires gombra kattintva 2200-2300 HUF-ra jön ki. Vegyetek ketten így az egyikőtök linkjével (ne ezzel, amit fentebb betettem, mert ez csak az általános adatlap linkje).
A nyitása pofonegyszerű, a gombbal azonnal nyílik a teleszkóp és az ernyő rész egyaránt. A gombra viszont csak az ernyő rész csukódik össze 1 másodperc alatt, hogy fel tudjuk vele lépni a buszra, be a házba stb., a teleszkópot pedig kézzel kell összenyomni. Szélálló, és simán bírta, amikor a minap elkapott a monszumeső.
[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
válasz
HornedReaper #150979 üzenetére
Köszi, akkor nem maradok le semmiről
-
GIJoe
addikt
K3W3 USB flash drive 64GB fém 4.36$
-
Watcher45
tag
válasz
Mr.Csizmás #151001 üzenetére
-
Nikaré
őstag
válasz
lsebestyen #151000 üzenetére
Legalább bubis borítékban volt?
Melyik típust rendelted? -
EXIEZ
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de valaki vett már AC-AC voltage transformer-t kintről? ( 220->110 ). Jól jönne pár tapasztalat, vagy bármilyen szaki a témában, vagy ajánlott termék.
-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp #151002 üzenetére
Nekünk is ilyen van de még nem nagyon használtuk.
Vagyis asszonykám már igen és mondja, hogy szuper.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Lenovo ThinkPad E580 i5-7200u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 4,5 órás akkumulátor
- Új Corsair HS70 Bluetooth
- NBASE 500w táp
- HP Elitebook 8570W - i7-3630QM I 16GB RAM I 480 GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia Quadro K1000M + Dokkoló
- KETO Fit ketonszintmérő készülék, új állapotban, hivatalos garanciával, Keto Cont tesztcsíkokkal