- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz smithsys #90609 üzenetére
Szia!
Ezt a Xiaomi WiFi Amplifier-t már megtaláltam én is, de nem mertem megrendelni mert nem tudom, hogy a nálam üzemelő UPC modemmel, hogy muzsikálna? Olvastam, hogy nehézkes összelőni némelyik modemmel, néha elfelejti vagy szétkapcsol. Neked nem volt gondod vele?
Ami még kissé zavar, hogy mobil applikációt kell ehhez telepíteni a telefonomra. -
Nikaré
őstag
válasz DJGABI #90734 üzenetére
Köszi, hááát probléma mentesebb jobb lenne
Ahogy nézem már csak 2-es kapható, nem mintha zavarna
Kíváncsi lennék ennél a második verziónál is van e áramszünetes problémája?Nálad nincs az a hetente előforduló probléma mint a st6969 kollégánál?
st6969 Neked is köszönöm a gyakorlati infót![ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Olyan fejlámpás vagy a nélküli nagyítós szemüveg vagy mi mütyürök szereléséhez valaki használ és talált jó darabot valamikor is?
-
Nikaré
őstag
Találtam jobb áron 18,52 -ért ha valakit érdekel.
Lehet egyet rendelek. Liitokala Lii - 50
Még két óra a limit.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz m4rk.89 #91473 üzenetére
Ha még nem késő akkor ezt tudom ajánlani!
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Keresek USB3 HUB -ot, 3-4 csatlakozósat. Közben láttam olyat amihez külső tápot is adnak.
Jól gondolom, ez azért lehet tartozék mert, ha olyan pl. külső HDD -t kötnek rá akkor legyen plusz áram?Van bevált jó márka jó áras valakinek a tarsolyában?
-
Nikaré
őstag
Hi!
Nem találom korábbi hsz-t amiben le lenne írva Mi WiFi Repeater 2 beállítása pl az első lépésnél, hogy melyik régió vagy szervert kell választani. Hon Kong, Taiwan, The United States stb. ?
Melyiket kell, van jelentősége? -
Nikaré
őstag
Srácok!
Máshol már kérdeztem, de nem kaptam választ.
Már kettő rendelésem beállt 4 napja Not Shipped státuszban van.
Ez most a közelgő ünnep miatt van? Az egyikre rányomtam Dispatch Faster -t.
Nem kellett volna?
Ja, GearBest. -
Nikaré
őstag
Original Xiaomi Fast Charging Car Charger Metal Style - SILVER
Flash Sale Price €5.02
Még egy óra tíz percig tart az akció.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Nikaré #95256 üzenetére
Berendeltem ezt a Original Xiaomi Fast Charging Car Charger Metal Style - SILVER. Akit érdekel majd írok mit tud. Feltéve, hogy még ebben az évszázadban megérkezik! Eddig kettő másik töltőt próbáltam amelyek elvitték a telefonokat (nem noname), de egy tabletet már nem vagy csak egy ideig bírták aztán túl melegedtek és leoldottak.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Ilyet használ már valaki, vízzáró? Kerékpár hátsó lámpa
Egész jó ára van!
Amit rendeltem egy hónapja GB -ről, más típus (azt az akkusat) még nem érkezett meg![ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Valaki tudja mi a különbség ezek között a szállítási módok között az ár és szállítási időn kívűl?
Netherlands Registered
Sweden Registered
EU Registered
LUXEMBOURG Registered -
Nikaré
őstag
Xiaomi Mi WiFi 300m Amplifier 2 English
Kupon: 11NOV290
($6.99)Original Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition )
Kupon: AFF81
($1.99)[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz 2thletme2day #96963 üzenetére
Fertőzés ide vagy oda, én nem tudom hol tartok, de behúztam egy Original Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition ) - BLUE ilyet én is ééés egy Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC !
Most már csak egy jó árasított power bank kellene, olyan 20 000mAh[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Emperor_ #97124 üzenetére
Nemrég érkezett meg az én rendelésem is, egyből töltőre tettem és kb. 50 percig töltötte (annyira le volt merülve, hogy be sem kapcsolt, gondoltam rendeltem egy kukázható lámpát)
Töltés után egy órával kapcsoltam be és villogó futófény (vagy mi a neve) állásban 7,5 órát ment. le is kapcsolt.
Újra töltöttem, de azóta nem használtam. -
Nikaré
őstag
Igen, igen.
Rosszul fogalmaztam, igazad van.
Azért írtam rosszul mert több ugyan ilyen hirdetés van, más árakkal és erre a konkrét "akcióra" akartam kérdezni, hogy nincs benne bukta? Nem hamisítvány?
Ajándékba szeretném és nagyon ciki lenne beégni, de saját részre sem szeretnék demó cuccot.
Tudom egyikünk sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest