- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz farkas-j #110882 üzenetére
huawei honornak van ilyen órája ha jól rémlik
Huawei Fit Honor S1
30 körül van.
kb ezt tudja 12000ért a huawei b0 is, telekomos és kupon is van illetve kérni nem lehet de felhasználni igen jan végéig. Az -10.000ft lenne.
a különbség hogy abban úszni nem lehet, ha ez bocsánatos bűn akkor az harmad áron van.[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
A B0 pontos ajánlás volt.
"Okos órát" keresek ami a telefonommal (Samsung S4) együtt tud működni.
pipa- Vízálló legyen, ne csepp álló (úszáskor ne kelljen levenni).
nem pipa- Mutassa a pontos időt önállóan akkor is, ha éppen nem tud a telefonhoz kapcsolódni.
pipa- Jelezze a hívást (SMS-t), mutassa a hívó nevét (vagy számát) amikor csörög a telefon.
pipa- Tudjam a telefonon is felvenni a hívást. A mostanin ha telefonon veszem fel, akkor is a karórán szólal meg először a beszélgetés kihangosítva, amit vissza lehet adni telefonra, de ez macera. Ha telefonon veszem fel a hívást, akkor ott szóljon.
pipa- Menjen minimum egy hetet egy feltöltéssel ha nem használom kihangosítva.
pipa- Egyszerű legyen a töltés pl. mágneses csatlakozó
pipa- Nappal is jól látható kijelző (nem kell színes) így akár LCD is lehet.
pipa- Az összes többi szolgáltatás nekem szükségtelen (ha van legfeljebb nem használom).
van de nem kell neked tehát pipa- Jó lenne nem túl drágán megúszni a vásárlást.
telekomnál megveheted nem telekomosként is kb 12000 szal pipa[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
nagyúr
Tudom nem okos-óra, csak okos-karkötő, de: Xiaomi Mi Band2
- vízálló
- mutatja az időt BT kapcsolat nélkül is
- hívónév kijelzés megoldható, jelzi ha SMS, facebook akármi jön a telefonra
- csak telefonon tudod felvenni a hívást, a karkötőn nem tudsz beszélni
- beállítástól függően akár 3 hét készenléti idő
- kinyomod a kapszulát a perecből és a mágneses szarjába bedugod töltésnél, szvsz nem körülményes
- nappal is jól látható kijelzője van
- olcsóProblem solved
[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
válasz farkas-j #111152 üzenetére
nem láttatok / használtatok / vettetek olyan szettet konyhába valahol amiben van merőkanál / kiemelő / krumplinyomó ect de szett? fa nyéllel mondjuk vagy bárhogy. szép jó megbízható.
-
chatran
őstag
válasz farkas-j #111151 üzenetére
Én tapasztalataim alapján semmiképpen sem ajánlanám a v-tac-ot. Próbáltam néhányat és mindegyik vibrált, ami hosszú távon nem tudni milyen hatással van a szemre. A mobil kamerájával gyönyörűen látható a villódzás.
Helyette inesa-kat vettem, kicsivel drágább, de még emészthető áruk van és egyáltalán nem vibrálnak.
Off vége, a LED-es topikban lehet folytatni. -
cidalain
veterán
válasz farkas-j #111132 üzenetére
Nekem speci E14 spot kell sok, es ebbol problemas volt a nagy fenyereju, mert eddig max 5-6W-osat lattam 470 lumenig, melegfeherben (es sarga a szobafal)
De most talaltam 7W 550 lm 6500k ledest, Aigostar. Nem volt 1000 ft darabja, meg csak 2 napja megy, de sokkal jobb, mint volt. (Ez is itthoni rendeles)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bertokl
tag
válasz farkas-j #114002 üzenetére
Egy rendelésem volt tőlük, ugyanis az első, appból való rendelésre kuponnal adnak 50% (de maximum 20$) kedvezményt. Aztán amikor be akartam csukni az ablakot, hogy mégsem, bedobott még 4$ engedményt, így megvettem. A cucc megjött, minden oké vele, pontosan az, amit rendeltem.
Ez nem egy hagyományos webshop, hanem mindenféle eladó termékeit gyűjtik össze, akik között előfordulhat szélhámos is, de azt olvastam, hogy a wish ügyfélszolgálata normális, és probléma esetén visszaadják a pénzt.
Nem az én világom, naponta spammelnek, az áruk átláthatatlanok, ha valami olcsónak tűnik, akkor ott a szállítás drága, de az első vásárlás szerintem megéri.
szerk.: van paypal a wishen, én is azzal fizettem, csak forintról át kell állítani dollárra.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz farkas-j #114006 üzenetére
Mindig el kell olvasni az értékeléseket, illetve az áruház értékeléseket.
Itt sokan leszólják, de maga a vásárlói védelem az egyik legjobb magyar ügyfél-szolgálattal 30 napos pénz visszafizetési garanciával. Nem kell az eladóval alkudozni, szó nélkül utalják vissza a pénzt ha gond van.
Viszont magok a boltok sok hamis műszaki dolgot árulnak, tehát műszaki dolgot nem ajánlott onnan venni.
Bár én már láttam itt nagy dérrel beharangozott USB hub-ot amit onnan vettem ingyért, egyik kapcsoló nem tökéletesen működött, megreklamáltam visszakaptam a pénzt a többi jó így itt munkahelyen jó.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
KTU
addikt
válasz farkas-j #114554 üzenetére
Köszönöm.
De tényleg valami wifi-s kütyüt keresnék.
hogy "szóljon" telefonra ha valami gond lenne.Lehet Sonoff TH10 lesz a megoldás, jack bele, aztán ha a víz rövidre zárja a kábel végét, jelez.
De nem tudom hogy ez kivitelezhető-e."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Bec
tag
válasz farkas-j #114805 üzenetére
Két éve használjuk (szinte csak nyáron) az előszobában ezt a szúnyog csapdát,magasan van és csak este szoktam bekapcsolni a rajtalévő kapcsolóval. A helységben kószáló szúnyogot odacsalja majd megsüti. Csak akkor használom ha otthon vagyunk,eleinte én is tartottam tőle..
-
Spancho
senior tag
-
Kernel
nagyúr
válasz farkas-j #114805 üzenetére
DC 650 V-ra töltődik fel benne 2 db soros 100 nF kondi, ami kihúzás után is megmarad, de ezek a kondenzátorok ahhoz csak jelentéktelen töltést tudnak tárolni, hogy veszélyes is legyen. Tehát az a 650 V inkább csak megcsípi az embert.
Bedugott állapotban viszont egyértelműen veszélyes, nem emiatt, hanem a 230 V miatt, ami galvanikusan rajta van, aminek persze már ereje is van. Ahol gyerek hozzáérhet, tilos használni!
Valójában bárhol tilos, ugyanis Magyarországon ilyet nem is engednének forgalmazni, nálunk ennél sokkal szigorúbb követelmények vannak. Tehát ez már mindenkinek a saját felelőssége, de egyébként én is ki akarom majd próbálni, ha eljön az ideje.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
-
Skillet
addikt
válasz farkas-j #114865 üzenetére
Ejj, faternak kellene váltani az emporia telefonját, mert az aksi már megint kaki... többe lenne egy aksi, mint egy új telefon. Szóval, hogy is van ez az akció? Mondjuk annyi viszont van, hogy ő t-s.
(#114856) Zeki
Ez meg eleve t-s... de ez is ilyen idősek telefonja kategória?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
zeon.hu
nagyúr
válasz farkas-j #118923 üzenetére
Használom az eWeLink-et.
Töröld.
Mármint az ESET-et
Ha megbízható forrásból telepítesz csak, nem lesz gond.
Az összes víruskergető meg azért jelez be mindenre, hogy igazolja a jogosultságát.
Természetesen utánajárhatsz magad is az android alkalmazás topikban.
4 android eszközöm van állandó használatban, hosszú évek alatt egy vírusom volt, azt a telefon saját kergetője megtalálta és törölte. Egyéb esetben még sosem jelzett, feleslegesen főleg nem.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz farkas-j #118939 üzenetére
Androidról volt szó, lapos más téma, azon nekem is van
Csak elmondtam, hogy az alkalmazás topikban ez az általános vélemény, nyugodtan nézz utána.
Riadóra emlékszem, odaát is téma volt.
Plusz amikor megvetted a kütyüt, illett volna utánajárni az alkalmazásnak is, akkor nem feküdne a fiókban kihasználatlanulMellesleg az eredeti kérdésedre válaszolva:
Nem tudok róla, hogy más alkalmazással is menne, de érdemes lehet utánajárni.
Ha találsz, jöhet a közösbe, mást is érinthet a téma.#?*@&!
-
veterán
válasz farkas-j #118939 üzenetére
Egyszerű a helyzet. Ha van 700 telefonotok, akkor 700 x 2990 Ft lenne a vírusirtó, ez évente 2 millió Ft.
Ha évente több, mint 2 millió Ft megy el a vírusos telefonok újraflashelésére (amibe természetesen nem számít bele a belső emberek munkabére, mert azok havidíjasok, nekik akkor is fizetni kellene, ha egész nap tetris-eznének) akkor megéri feltenni a vírusirtót.
Ha viszont kevesebb költség megy el a telefonok újraélesztésére, akkor kidobott pénz az ESET liszenszelése
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
sepsi0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest