Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Üdv, egy töltőt vennék telefon, powerbank, stb. töltéséhez, legalább 4 port, de lehet 5-ös is... Van most valami jó vétel? :-)
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz spidersoft #76995 üzenetére
Nem néztem nagyon, hogy mi a legjobb, de találtam... ilyenre gondoltál, ugye?
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv, vettem egy Blitzwolf BW-S1 fekete 5 portos töltőt a márka itteni ajánlása okán, remélem beválik, majd jelentkezek
meg amint lesz időm, megosztom az ebay-es rendeléseimmel kapcsolatos tapasztalatokat a termékekről.. van úgy 10 cucc már onnan majdnem mindet megelégedéssel használokCRF300L
-
ot93
senior tag
válasz janakbacsi #77619 üzenetére
Nekem blitzwolf 5 csatlakozós töltő van pár napja, eddig teljesen jó
Aukey-t is nézegettem, az szerintem olcsóbb, kinézetre is jobban tetszenek, de azért nem olyant választottam, mert olvastam olyan kommenteket a külföldi webáruházakban, hogy megolvadt...
persze a samsung-nál is előfordul ilyen vagy akár robban is
ugreen szintén szimpatikus, de blitzwolf-ot találtam újonnan 5-ért, így az lett a választás[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz janakbacsi #77629 üzenetére
értem, csak volt akiknek ez történt... láttam egy képet is róla, ahol a csatlakozónál megolvadt (a kábel is és a csatlakozó is)
CRF300L
-
ot93
senior tag
üdv, milyen usb-s fesz meg áramerősség mérőt ajánlotok? amit a töltő (vagy pc) és a kütyü közé lehet iktatni.
ha egy két plusz funkciója van az sem baj...továbbá valami jobbféle digitális képkeret kéne nagyiéknak
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Flashy #77684 üzenetére
én is fillérekért is inkább máshol veszem a dolgokat, de a töltőfejnél nem spóroltam annyira, inkább minőségit szerettem volna, mert ha kigyullad valami az nem feltétlen 1-2e ft, hát ha még a ház is.... így a blitzwolf mellett döntöttem, mert külföldi szétszedős tesztek szerint jól lett összerakva meg itt is ajánlották olcsó töltőt, max teljes felügyelet mellett használnék... tehát pl. ott van az ágy szélén én meg ott tartózkodok a közelben és látom
Amúgy nem gondolkodtok fórumlakók olyanban, hogy a külföldről rendelt és bevált cuccokat egy táblázatba összefoglalni, hogy aki valamit keres az csak átböngészi és megtalálhatja az ajánlott cuccokat... pl. van egy jó zseblámpa, ami jó minőség, jó áron, stb. és beírnánk (vagy egy moderátor), akár több féle típust is, különböző árszinteken... ugyanígy pl. töltők esetében is, vagy éppen powerbank, stb.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Flashy #77689 üzenetére
igen, én is úgy gondoltam, hogy nem árakkal, hanem csak úgy márkát vagy azon belül típusokat leírni, amik akár már többeknek is beváltak... meg olyant esetleg lehet, hogy pl. egy zseblámpa 5k-s ár körül, egy 10-15 körül és akkor választhatsz belőle... ha egyik sem jó akkor lehet itt kérdezni, vagy utánanézni
mindenesetre egy megbízható márkák lista is jó lehet
meg persze nem muszáj mindent terméket beírni, de pl. zseblámpák, töltők, kábelek, powerbank meg mittomén amiket sokszor keresnek arról lista...[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
jó, hát elgondolkodom, hogy nekilátok de én úgy gondoltam, hogy nagy vonalakban, már az is valami első körben a gyakran keresett termékeket raknám be a listába.... ja, és a termékekhez linket semmiképpen sem gondoltam, mert az tényleg macerás. Másrészt ha már a termék neve ott van, akkor már azért rá tud keresni az illető De a leggyakrabban keresett termékekhez mondjuk lehetne azért link
A nagyobb baj talán az, hogy hogyan jut el hozzám az info, hogy melyik termék ajánlott.. mert habár sokat vagyok ph!-n, arra nincs időm, hogy elolvassam az össze hsz-t naponta... de ha pl. megírja valaki privátban a termék nevét, linket, véleményét, stb. akkor azt be tudom rakni a listába.. no meg persze én is nézegetek, meg rendelgetek dolgokat, meg itt a véleményeket is szoktam azért olvasni, ami egyöntetűen ajánlott azokat is egyből betennémCRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv,
egy ilyent vennék a hdmi vga jellé alakításához.. ez jó minőségű? tudom a ugreen ajánlott itt, csak gondoltam konkrétan erre is rákérdezek
[link]CRF300L
-
ot93
senior tag
Másnak is az van, hogy mostanában lassabb a szállítás kínából?
Mostanában lassabban jönnek a csomagok, nemtom miért[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Real_Necro #78638 üzenetére
Ha már USB led lámpa akkor inkább ezeket ajánlom ici pict drágábbak de elég pro-k.
Soshine led lámpa: [link]
Én erről a linkről rendeltem, de akkor az 5db-os csomag volt ~1200, most úgy nézem csak egyesével adja ez az eladó
3 féle van: (és mindegyikből fehér vagy sárgás fénnyel)
érintéskapcsolós (ujjunkkal tudjuk be/ki kapcsolni és a fényt szabályozni)
fényérzékelős (ami állítható)
és simaaz első kettőből vettem én még februárban, az 1db fényérzékelős tegnap jött meg, elég vakítóan tud ez is világítani, és elég jól állítható a fényérzékenységi küszöb... az 5db érintéses még úton van, de azon már nem 3 hanem 6 led van..
amúgy az is látszik rajtuk, hogy sokkal komolyabb elektronika van rajtuk, de először meglepődtem, pl. az egyik ujjal vezérelhető és még a fényt is lehet szabályozni, mindezt ilyen apró cuccban jó hát ma már mindent egyre kisebbre tudnak csinálni, de mégis érdekes volt, mikor először láttam
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Hali1975 #78996 üzenetére
Hát az jó drága óra volt, tesómnak nem egészen 600ft-ért rendeltünk ebay-ről
már 3-4 hete és azóta jó.. nem mellesleg magyar webáruházakban pontosan ugyanaz 6k körül van.. és vett onnan is egy másik színben, mondván az hamarabb megjön, addig míg kínából nem jön meg addig is lesz már 1 neki utána meg cserélgeti naponta ... hát meg is jött 2-3 nap alatt, de hibás volt aztán mindkettő ugyanaz a márka csak más szín és hát a kínából érkezőnek semmi baja... az mo-ról jövőre meg még költeni kellett úgy kb. 3k-t mert lett bele téve új belső szerkezet, mert inkább nem foglalkoztunk a garival.Mindenkinek:
Ez az okos óra megéri? csak mert itthon 30-40k-ért láttam, ahhoz képest ez vicc ár...
[link][ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz mirci18 #79048 üzenetére
sima óráról vagy az okosóráról beszélsz?
gondolom a simáról.. igazad van, lehet szerencsénk volt, mert ami jött ebay-ről, az jó azóta is, persze azt is beleszámítottuk hogy elromolhat hamar, de ha havonta vesz egy órát, akkor éves szinten kb. 7e, ami nem sok és akkor mindig másik van neki amúgy nem kell utánaállítani, azt mondja...CRF300L
-
ot93
senior tag
üdv, tudnátok ajánlani olyan tároló/szállítódobozt vagy hasonlót, amiben tudnám biztonságban szállítani (pl. egy hátizsákban) a kényesebb műszaki dolgokat (pl. akciókamera, tartozékok, töltők, esetleg tablet (bár ennek van tokja ), mini hangszóró, külső akku, stb... nem feltétlenül kell ennek mindnek beleférnie, de jó lenne, ha minél több de azért nagy se legyen.. és valami párnázottra gondoltam...
Előre is köszi.CRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv, valami jobb féle gombelem kellene, valaki tud ajánlani?
(#79249) apple87: Ugreen márkában keresnék, de lehet más tud konkrétat/jobbat ...
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Donki Hóte #79310 üzenetére
Érdekes nekem is olyan van csak pirosban, és mindkét csavar fémből van, eddig nem volt vele gondom....
CRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv, ma megjött 3 csomagom is, eddig max 1 jött meg egyszerre, pedig korábban is volt, hogy 1 napon több dolgot is rendeltem:
1 db mini hőmérő, 219 ft: március 15-ei feladás [21nap] [link]
1 db usb-s fesz mérő, 824 ft: március 16-ai feladás [20nap]
és egy személyes rekord kiszállítás:
1 db 1m-es blitzwolf kábel, 1.231 ft, március 28-ai feladás [8nap][ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv, tud valaki olyan "usb hosszabbító"-t amit lehet hajlítani és meg is áll úgy, mint egy usb-s laptop billentyűzet lámpa... ? elsősorban kb. 30-50cm kéne bár a 15cm körüli is érdekel..
CRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv, az mitől lehet, hogy az ebayról jött usb-s fesz/áramerősség mérő mér rendesen, de ha megmozgatom, akkor van, hogy "elállítódik" az érték.. tehát pl a fesz. 5.06V de ha megmozgatom, akkor van, hogy csak 4,89V lesz és úgy is marad míg meg nem mozgatom megint... az mah érték az nem változik ilyenkor.. de nagy ritkán olyant is láttam, hogy mozgatás hatására az áram lement az 1.2 körüli értékről (amit rendesen tart) 0,4 A körüli értékre...
A legérdekesebb (legalábbis számmora, aki nem ért nagyon a villamossághoz), hogy ha csak a mérő kütyü van bedugva a töltőbe, akkor a fesz. teljesen stabil akárhogy is mozgatom...
Előre is kösziCRF300L
-
ot93
senior tag
válasz wwenigma #80414 üzenetére
tehát kontakthibától lehet fesz esés, úgy, hogy az áramerősség megmarad? én nem értek hozzá...
amúgy a töltőből blitzwolf bw-s1 van, kábelből szintén blitzwolf BW MC1 fekete 2,4A-es, a mérő meg az a kék keweisi. Mindegyik új, a töltő 3 hetes, a másik kettő meg 1 hetes. néztem másik töltővel, gyári asus meg sony is ezt csinálja ezzel a mérő kütyüvel, de mondom az az érdekes, hogy ha nincs rádugva eszköz csak a mérő a töltőre, akkor a fesz a mozgatásra nem változik semennyit sem[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
Nem ilyent kell venni, hanem Soshine usb led lámpát, ami végülis ugyanilyen, de 6 led van rajta és érintéssel kapcsolható... és még a fényerőt is lehet szabályozni rajta, ha az ujjunkat hosszan rajtatartjuk... igaz valamelyest drágább, ebből 5db kb. 1k, én annyiért vettem...
CRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv, xiaomi 10000mah-es powerbank gumi tokhoz tudtok jó ajánlatot? És amúgy azok az olcsó (feltehetően nem eredeti) tokok megfelelnek?
CRF300L
-
ot93
senior tag
Tudtok olyant ami zseblámpa, de lehet az akkujáról tölteni mobilt? :-)
CRF300L
-
ot93
senior tag
(#80769) Hali1975
Köszi, de olyan kéne, ami úgymond előre világít, nem így mint ez... Amúgy ez sem lenne rossz.. :-)[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
LEGO kedvelők figyelem!
Ez a készlet elég jó áron van, a hírdető egy másik ilyen termékét megnyertem 28e-ért, annyiért szerintem nagyon jó vétel. A kifizetésén még eléggé gondolkozom, de ezt beraktam ide, hátha valakinek jól jön.
LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V 21309 - FAST SHIP - BRAND NEW
45 perc múlva lejár a licit!
A licitálásra nem buzdítok semmit, még én sem tom, hogy ki merjem-e fizetni amit megnyertem.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz ZsoltG60 #107940 üzenetére
Értem. hát akkor max eladom bontatlanul (50-ért csak el viszik bontatlanul), vagy pedig kibontom, összerakom, aztán kis áreséssel később tovább adom (Legók elég jó tartják az árukat). 50k-val sem jártam rosszabbul mintha itthon venném meg, mert ahogy néztem itthon egy helyen van 56-ért, a többi helyen 60 vagy felett van.
Inkább az zavar, hogy állhat-e csaló a háttérben? a másik, meg, hogy nem is biztos, hogy szállít mo.-ra...
Amúgy ami usa-ból jön, azt mindenképp megvámolják? semmiképp sem csúszhat át? mert hallottam ilyent, bár az lehet a Kínából jövőkre igaz, ahonnan eddig szoktam.CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Masooo #107942 üzenetére
Egyetértek azokkal amit mondtál, csak hát elég csábító ajánlat. persze túl elhamarkodott volt, végül is úgy gondoltam úgysem nyerem meg, ha meg mégis, akkor marha jó. aztán hát nem is gondolkodtam, hogy esetleg mégsem feltétlenül a legjobb.
Mindenesetre mindjárt rákeresek a képekre, de amúgy ennek a hirdetőnek van kb. 5 ilyen hirdetése, de hát képek alapján is látszik, hogy van belőle neki min. 6db.CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Masooo #107946 üzenetére
paypalos vagyok, de már mind1 az eladó azt írta, mikor rákérdeztem, hogy szállít-e ide, hogy ha nekem jó, akkor 150$ !!! postadíjjal tudja küldeni.... hát így nekem nem jó, tekintve, hogy van olyan ami szintén usa, ugyanez a termék, és az szállít is ide, és elsőbbségivel 8e a szállítás. nemtom neki mi kerül 150$-ba....
amúgy valóban érdemes lehet a lego szettjeidnek utánanézni a netet, hogy milyen áron mennek, mert használtan is elég jó árakon vannak egyes szettek, van aki befektetésnek vesz ilyeneket (bontatlanul elrakja), mert marhára fel tud menni az áruk. én a helyedben megnézném, hátha van olyan szetted ami marha sokat ér még bontottan is.
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz fateless #107957 üzenetére
jó, ez érhető, de én arra gondoltam, hogy lehet valami csaló. Na most ezért gondolkodtam el rajta, persze akkor nem is kellett volna licitálnom.
A jövőben tényleg jól megnézek mindent, meg elolvasok, stb. mielőtt licitálok. Szerencse, hogy egy teljesen együttműködő eladóval van dolgom, mert azt mondta, hogy nem gond. Már meg is történt a visszavonás.CRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv, tudna valaki ajánlani olyan páratartalom mérőt (+ hőmérő funkció is jó lenne) ami mobillal összekapcsolható és monitorozható?
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Masooo #109959 üzenetére
Vissza olvastam már, láttam is egyet. Erre gondolsz? Original Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor.
Ez azért nem tetszett, mert kell hozzá gateway. Az még +20$. Gondoltam hátha van olyan, amihez nem kell. Ha esetleg a Xiaomi szenzor 7$-os áránál valamennyivel több is, az jó lenne, de ne kelljen hozzá más. Tulajdonképpen nem azzal van a gondom, hogy kell hozzá más is, hanem a végösszeggelCRF300L
-
ot93
senior tag
[CREE LED Pen-shape Highlight Mini Torch - BLACK]
ilyen cree led mini lámpára tud valaki kupon kódot? anno decemberben 1$-ért vettem, most is annyiért kéne 3db-ot is kellene rendelnem[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
Valaki xiaomi okos izzóra tud működő kupont (fehér és színes változat is érdekel) visszafelé kipróbáltam párat, de már lejártak.
CRF300L
-
ot93
senior tag
Üdv, ennyiért ez a blitzwolf kábel jó vétel?
BW-MC1 3.39 USD
Hátha szokott lenni jobb áron azért kérdezem.CRF300L
-
ot93
senior tag
Wecast C2+
Erről valaki véleményt?Most kuponnal 7,99 USD, korábban már nézegettem hasonlót, de azóta még nem vettem: [link]
Kupon: HSCNyear107
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz zoltan6 #113263 üzenetére
néztem ugreen-t is, de van egy olyanom szürkében, és annál a micro usb vége egy idő óta már tól könnyen kijön a csatlakozóból, arra gondoltam, hogy megkopott így ezért már nem akartam megint olyant venni. Aztán lehet, hogy csak valamikor megfeszült és deformálódott a pöcök, nemtom, de a blitzwolf-nál ilyen nincs, ezért inkább azt vettem most is Amúgy a ugreen is rendesen működik, attól eltekintve, hogy kicsit könnyen kijön a helyéről...
CRF300L
-
ot93
senior tag
bilakosJ143
1,99 USDCRF300L
-
ot93
senior tag
és ha már műterhelés, akkor valaki tud mondani egy jó kis usb-s mérőt is? alap dolgok, mint pl. volt és amper elég alighanem.
Mert van most egy kék keweisi, de az elég pontatlan, mert ahogy mozgatom a mérőt, ingadozik a fesz meg az áramerősség. van, hogy a 2A leesik 1 alá a mozgatástól. Minden bizonnyal a mérő a hibás (érintkezési hiba feltehetőleg), mert szinte minden töltővel ezt csinálja, meg tesztetem úgy, hogy mikor a mérőn keresztül ment a töltés, ahogy mozgattam úgy változott a cicergés hangszíne a töltőben, de mikor nem volt közbeiktatva a mérő, akkor semmi ilyen gond nem volt. Meg hát minden töltő nem lehet rosszCRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest