- LG LCD és LED TV-k
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
A Blitzwolf® BW-SDB0 soundbar stílusú bt hangdoboz most egész jó akcióban 20$-ért elhozható. Fm rádiós ezért nálam valószínűleg ez váltja majd az eddigi konyhait .
-
JoinR
őstag
válasz
#42431471 #153597 üzenetére
Ezeket a végsebességeket szisztematikusan lehet felezni, nekem WLToys 12428 van(ami amúgy baromi jó ár/érték arányban szerintem), de 50-et ígér...hát tud annyit, csak 3 cellával, nem a gyári 2-vel
WPL-ekre szintén 15 van írva, nah egyedi vezérlővel, motorral és 3 cellával sikerült...gyárilag inkább 5 km/h a vége. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Real_Necro #153595 üzenetére
Ez most egy akkus, ébresztőórás
hülyeség, gyenge fényerővel, nem igazi asztali lámpa.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Batistuta7 #153594 üzenetére
Lidl 3999Ftos, ami hétfő óta kapható?
-
Batistuta7
tag
Tudtok ajánlani asztali led-es lámpát?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Van most ennél az Alfawise FJ-166A-nál jobb vétel hasonló árban? -
törölt tag
válasz
Ixion77 #153590 üzenetére
Proporcinális a kormányzás is, meg a gáz is. Ráadásul a kormányzásnál trimmelhető a max kitérés is. (bár ennek sok értelme szerintem ennél a modellnél nincs, a max sebességnél sem tudod felborítani kanyarodással)
Ebből merítették az ihletet: Axial Yeti Jr -
törölt tag
Ma megérkezett ez az autó: katt
Gyerekek nagyon élvezik, nem túl gyors, szóval a kis 4 éves is jól elvan vele.
Én meg nagyon élvezem, hogy olyan mint a rendes RC autók, nem teljesen játék kategória. (fém kihajtás, differenciálmű elöl/hátul, független felfüggesztés a 4 kerékre stb.. )Persze kínai, szóval halott akksival jött... de ez legyen a legnagyobb baja. Majd lesz részleges refund.
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata DHgate-ről való mez rendelésről? Redditen láttam hogy ajánlják néhányan ezt az oldalt. Természetesen tudom hogy a 10 dolláros mez nem lesz olyan mint a 60 dolláros eredeti de kíváncsi lennék hogy a minőség mennyire elfogadható.
Vagy ha esetleg van bárkinek más ötlete hogy honnan tudnék egy 19/20-as Barca idegen mezet rendelni $20 körüli összegért akkor azt szívesen várom. -
gyapo11
őstag
válasz
Sirandrish #153586 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Köszi mindenkinek. Megnézem ezeket
-
dan1
tag
válasz
Sirandrish #153578 üzenetére
Milight elég jó minőséget képvisel. Rgb+meleg fehér izzó megvan már két éve, hibátlan. Távirányító több féle is van , többi milightos izzóhoz is jó . Egy távirányító helyhez több izzó is programozható. Én alirol rendeltem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Sirandrish #153580 üzenetére
Nekem van egy Utorch BW - 5 E27. Nem távirányítós, de appal lehet kezelni: link
-
Real_Necro
veterán
válasz
Sirandrish #153580 üzenetére
Nekem Xiaomi, Philips meg újabban Eglo Connect cuccaim vannak.
-
válasz
SZIGMA #153577 üzenetére
Azért az ilyen tanáccsal csak óvatosan, mivel ezt nem konkrétan a GearBest árusítja, csak egy másik bolt az ő oldalukon keresztül (Quality Goods Store). Jó ideje működik már így az oldaluk, ahogyan pl. JoyBuy-on is a Joy Collection ami az oldal "sajátja", de emellett ott is árusít egy rakás másik eladó.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Yeelight RGB 9W vagy 10W, ezek nem mennek távirányítóval, csak appból, vagy okosotthon rendszerből.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Real_Necro #153579 üzenetére
Ezért kérdeztem itt, hogy mit ajánlanátok?
-
Real_Necro
veterán
válasz
A noname vackokat hanyagolnám, ha csak nem szeretnél tüzijátékot is kapni mellé.
-
Sirandrish
legenda
Heyho. Vennék RGB-s "okos"izzót..
Konkrétan ezt néztem. Van ennél megbízhatóbb, jobb, vagy olcsóbb?
Az lenne a lényeg hogy E27es legyen és távírányító is legyen hozzá.
Illetve érdekelne távírányító nélkül is, mert több izzót is vennék.Tudtok ajánlani valamit? Ebay, ali, tök8..
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szakalistvan #153575 üzenetére
-
szakalistvan
senior tag
válasz
szakalistvan #153574 üzenetére
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szakalistvan #153571 üzenetére
Így nem szabad! Egyszer akad be vki/vmi a kábelbe, és ott a feszültség alatt lévő madzagvég!
-
beci
őstag
válasz
szakalistvan #153571 üzenetére
Ez mukodesileg olyan mint egy okos konnektor nem?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Blitzwolf okos konnektort hasznaltam idaig a szamitogepem aramtalanitasara,hogy ne kelljen az asztal alatt bujkalnom.
Pc-t csereltem,ahol a hazban az elolapi usb- ledes hattervilagitasuak.
Namarmost a kikapcsolt konnektor idokozonkent atenged annyi aramot,hogy a ledek felvillannak.
Ez engem zavar.
Letezik olyan okos konnektor,ami meg minimalis aramot sem enged at? A ledeknek nagyon keves is eleg. -
asdasdasd
tag
2 bérletszelvény ablakos, vékony tárcát keresek, nem kettészakadós műanyagot
-
Dinter
addikt
válasz
Beni2360 #153560 üzenetére
Csak telefon töltésre használtam. Először teljesen jól működött. Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy sokkal keményebben be kell nyomni a kábelt, hogy töltsön is, de még jó volt. Már trükközni kell vele, jobbra-fel nyomogatni hogy töltsön, vagy megáll ott vagy nem, utóbbi esetben ott is kell tartani.
-
Joybuy
mijia ts anti-blue glasses Női változat. 8.99$ -
Dinter
addikt
Sziasztok.
Sima 2m-es MicroUSB kábelt tudnátok ajánlani, ami legjobban hasonlít a gyári Xiaomira? Eddig bármelyiket rendeltem, nem bírta túl sokáig.
-
dugesz77
őstag
válasz
motrola #153548 üzenetére
Devialet Gold Phantom mivel ár nem volt kikötve..
-
motrola
aktív tag
Biztos volt már ilyen kérés Jó minőségű Bluetooth hangszórót ha tud valaki tegye fel a linket. Köszi.
-
pikszel
addikt
válasz
Mr.Csizmás #153540 üzenetére
Igen, jó
-
citkar
addikt
válasz
szabi__memo #153543 üzenetére
A puding próbája az evés, de elég kicsi a panel mérete, ráadásul sok ember a képernyővel felfele teszi le, hogy lássa, az időt, vagy ha üzenetet kap, vagy bármi mást, így szerintem nem egy sikerkoncepció.
Ha majd a képernyő mögé sikerült beépíteni és érdemi mennyiségű áramot is fog termel, akkor fog érdekelni.
Hamarabb lesz autóknál ilyen, ha a Toyota alkot valami frankóbbat a hibridje tetejére, az életképesnek tűnik. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Donki Hóte #153529 üzenetére
Ez akkor jó hír. Mai, friss
-
Zeki
nagyúr
válasz
tillatrilla #153541 üzenetére
Semmivel,. de nem szállít ide, azt írja. Vedd fel a kapcsolatot az eladóval.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Ha rendelnék a linkről egy olyan kamerát,milyen költségre kell még számítanom? Azt hiszem Eu raktárból jönne.[link] -
Joybuy
Xiaomi MIJIA Bluetooth Hygrometer/Thermometer 8.99$ -
-
mzso
veterán
Helló!
Tudna valaki mondani, olyan füldugót, hallásvédőt ami a beszédhangot átereszti?
Milyen néven/neveken futnak ezek ebay-en, ali-n?
Még magyar nyelven sem nagyon sikerült találni csak egyet, valami Alpine Worksafe morbid áron.
-
bmwkiraly
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok linkelni megbízható, de nem túl drága és viszonylag gyors vezeték-nélküli töltőt? Nekem nincs tapasztalatom ezekkel, így nem merem megrendelni csak a review-k alapján. Köszi előre is! -
Breki
veterán
válasz
dugesz77 #153515 üzenetére
Ez honnan van?
Úgy tudtam az 1more külön cég amerikai leányválalattal is.
Vannak közös projektjeik, de pl. a fülhallgatókat ők másként hangolják.
Árulnak sok fülhallgatót a saját nevük alatt, és pár Xiaomi-val közösen.Amikor beszéltem velük 1more TWS kapcsán, ami elég minőségi darab, kikérték határozottan maguknak, hogy az nem Xiaomi
-
tobias40
veterán
válasz
Salex1 #153503 üzenetére
Nekem is van ilyen 4 db,egy eldurrant hasonlóan mint a tied de nem az akku de nem tudom mi.
A két oldala levan "szakadva" de az akksi ép,nem tudom mi lett vele lehet hogy vki szándékosan betörte a 2 oldalát.Vendégházban van és a vendégek természetesen hozzáférnek...(az itthoni kettő napon van de semmi baja eddig 2 hónap alatt) -
dugesz77
őstag
válasz
Real_Necro #153512 üzenetére
-
Rimuru
veterán
válasz
Nem tűnt fel hogy évek óta ezt csinálják? :DDD
-
beci
őstag
válasz
Ezt ne tőlem kérdezd.😊
-
beci
őstag
Facéról.
Xiaomi HUOHOU GHK-LP91 13 In 1 Folding Tool
Ár: 9$
Kupon: BGHH888
[link] -
-
powerwade
senior tag
válasz
szabi__memo #153508 üzenetére
Itt olvastam jo tapasztalatot vele, es a youtube-on is lattam pozitiv videobeszamolokat. Mondjuk ebben az arkategoriaban nem var senki csodat. A masik kettot amit fentebb ajanlottak majd letesztelem, epp TWS keresesben vagyok, futashoz kell valami franko fules.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest