Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
ez a nem mindenki tudja eltenni máshova téma már akkor is a kedvencem volt, mikor a NAS topikban voltam TG. egy mai 2 lemezes NAS kb akkora, mint 3 VHS kazetta összerakva, ezt nagynak nevezni erőteljes túlzás. nehezen tudok elképzelni olyan lakást, ahol egyik szekrény tetején sincs ennyi hely. kábelezni nyilván kell, de azt el lehet vinni szalagparkett szegély mögött, szekrények mögött, kismillió helyen, panelben aránylag szopás, de inkább akarat kérdése az egész.
vagy lehet rakni TV szekrénybe is, nekem egy sima üveglap mögött volt a QNAP TS-251, ha semmi más nem ment, akkor minimális cicergés hallatszott ki és ennyi. az emberek többségének amúgy is ott van a router, probléma megoldva. -
törölt tag
"A NAS-sal a legnagyobb gond, hogy nem mindenki tudja eltenni máshova: gyk lakás."
Nem gondoltam volna, de a tévészekrényből például már nem hallom ki a hangját (DS718+, 2x2 TB WD Red). Még egy kis szünetmentes is elfér mellette, és hátrafelé szellőzni is tud. A hang miatt én is falat akartam bontani, kábelcsatornázni és másik helyiségbe átrakni, de úgy néz ki, hosszú távon is marad, ahol van.
Sokkal könnyebb lehet elsuvasztani egy NAS-t mint gondoltam, egy korszerűbbhöz biztos nem kell külön pince/padlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- EAFC 26
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő