- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson #3091 üzenetére
5 napja uppoltál egy MSI GeForce GTX 760 GAMING 2GB OC kártyát, ami 1 éves és 50k-ért kínál a gyerek. Megnéztem, a vadi új 56k az Iponban.
Én ezt tényleg nem értem. Néhány éve a garis dolgokat nem tudtad eladni nettó-10% körüli áron sem, most meg látjuk, milyen áron kínálnak. Az a baj, hogy a sok vaterás meg egyéb szutyok ideszokott a Hardverapróra. Nagy biznisz... Kíváncsi lennék, hányan hosszabbítják meg a hirdetéseiket SMS-ben.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hagyján, tőlem 4-ért nem akartak elvinni egy 8800GT-t. Igaz 256MB, de össze vissza pofozza az összes 8600GT-t, amit olyan áron adtak
A kártyához pedig adtam molex-6 pin átalakítót, és DVI-VGA átalakítót is, és mégse
Hirdettem vagy 3 hónapig
Bezzeg az 512MB-os 9500GT-t elvitték 4-be, csak mert több a VRAM. Az már nem számított, hogy DDR2, és kb megfeküdt minden masszívabb játéktól
-
-
Sőőőőt, most nézem, boltban olcsóbb az új, ráadásul független, hivatalos garral.
-
ViZion
félisten
válasz
Nem tűrhetem szó nélkül, h fikázod azt a DRÁGA eladót.
A noti táska minden bizonnyal ezek közül való [link]a hájpfónon van pár értékes app, PS3 slim pedig 1 konténer játékkal van, csak biztos nem írta oda.
A védőfólia gondolom átlátszó kevlar-arany hibrid. A bumber nem tudom mi, de az is valami millitary class cucc lehet, mert idegenül vanSzal. ez egy korrekt hirdetés.
-
Namost mivel az fórum, nem lehet beírni közvetlen az övé alá ha sikerül, hogy képzeljétek mit vettem, és a linkje?
Meg az összes többinek ali 33-35-ért hirdet notebook táskát meg 5000-ért 1 db fóliát...
De ha nem odavaló, akkor eladó, innen van (link), én is ennyiért adom, mert nem pont ez kell / duplán rendeltem, stb...mod: szifonban nem vagyok otthon, de ahogy nézem, azt is dupla áron adja, jól látom???
-
patomi
őstag
válasz
A ps3 drágább lett sajnos
Iphone 5 vedofolia 4999ft/db Ez nagyot üt még mindig.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #3046 üzenetére
Tegnap óta változtak az árak, így már bitangul megéri.
Elado dolgok:
Iphone 5 16gb t-fuggo garanciaval 189.999ft
Lenovo g580 notebook 75.000ft+ 15.6-os notebook taska 33.000ft
Ps3 slim 4.60 cfw tort jatekokat is viszi! 120.000ft
Iphone 5 vedofolia 4999ft/db
Iphone 4/4s tok,bumper 14.999ft/db. -
MR_Joe
senior tag
Nem, csak az itteni aprós közösség szeretné elérni, hogy mindenkinek új és garis cuccai legyenek, ne pedig használt és megbízhatatlan termékeket vegyenek. Ők csak jót akarnak
-
Anno vettem itt egy HD5450-et, 512 megásat, 3500-ért, nem volt rossz ár, de nem is volt ritka ennyiért.
Körbenéztem, mert lehet megint kellene egy hasonló (HDMI, alacsony fogyasztás).
Amit találtam, attól lehidaltam.
1 gigás 8-ért
8600 GTS OC-m agyonverte sebességben, igaz, csak 256-os volt, de dobozos, mindentartozékkal, gyári hőcsöves CM hűtővel, alig vitték el 5-ért fél éve.
Van egy 5-ért, aztán a többi 6 vagy fölötte, 8-ig.
Mindenki el van szállva, vagy történt valami a piacon? -
bullseye
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
A 71 elírás.
Itt a lista miket olvas:
1.6 Memory Cards Supported
Slot 1: CF I, CF I Pro, CF I Elite Pro, CF I Ultra, Shoot & Store CF, CF II, CF II Magic Star, CF II Ultimate, CF-Digital Film,
CF 3.0, CF 4.0, Extreme III CF, Extreme CF, Ultra II CF, HS CF, XS-XS CF, CF Elite Pro, CF Pro, CF Pro II, IBM MD,
Hitachi MD, Magic Star MD. Slot 2: SD, Extreme SD, Extreme III SD, Ultra SD, Ultra II SD, Ultra II SD Plus, SD-Ultra-X,
Ultra Speed SD, SD Pro, SDHC, SD Elite Pro, HS SD, MMC, MMC 4.0, MMC 4.2, HS MMC, HS RS MMC, RS MMC, RS
MMC 4.0, MMC Mobile, MMC Plus, Mini SD, HS Mini SD. Slot 3: M2. Slot 4: MS, MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo, MS MG
Pro, MS Pro MG High Speed, MS Pro MG Extreme III, MS MG, MS MG Duo, MS MG Pro Duo, Extreme MS Pro, MS
Select, Extreme III MS Pro, Ultra II MS Pro, HS MS MG Pro, HS MS MG Pro Duo, HS MS Pro, HS MS Pro Duo, MS Rom,
MS Pro Magic Gate, MS Duo Magic Gate, MS HG. Slot 5: xD. Slot 6: SIM. Slot 7: Micro SD. -
Cthulhu Dawn
őstag
Innen apróról:
"Eladó Antec ház!
Eladó antec márkályu inox szinü atx ház jó állapotban oldalán van egy karc! Hütökkal együtt!" -
Nem apró, de szerintem elfér itt.
[link]•A 7db kártyafoglalat 72 különböző fajta kártyatípust képes beolvasni, úgy mint a CF, SD, SDHC, MMC, Mini SD, Micro SD, Memory Stick Micro, Memory Stick, Memory Stick Pro Duo, XD sőt, még SIM kártyát is!
Hányszor kell egy fajtát számolni hogy kijöjjön a 72?
Szóval egyfelől az úgy mint után várnám az összes felsorolását, másfelől valóban létezik egyáltalán 72 féle tényleg különböző fajta kártya?
Vagy külön fajta a Kingston SD meg a SanDisk SD meg az összes többi is?
Nem hinném, a gyártója nem a típusa.
Valamint, a kép mellett már csak ◾71 az 1-ben kártyaolvasó -
patomi
őstag
Akkor már ide vehetjük a "2gb ddr3" gémer edisön kártyát is, plusz a "i5öt ver (második gen-ig)" erős csúsztatású kijelentést is. Száz sebből vérzik ez..
Legnagyobb bajnak én is azt tartom,hogy lehet olyan aki benyalja a süketelést. Akár hozzá nem értő szülő is, megveszi a gyerekének aztán pislognak, mert semmire sem jó az egész.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #3072 üzenetére
Félelmetes mennyi ilyen van és sajnos sokan bedőlnek, mert nem értenek hozzá. Egy kolleganőm kért nemrégiben tanácsot tablet ügyben, kíváncsi vagyok mikor jön, hogy "de volt 10e-ért is az aprón, a gyereknek jó lesz az is".
Dany007: természetesen be tudja lőni a reális árat. Viszont ő valakit átverni szeretne. A történet ennyi, egyértelmű a dolog. Speciel, ha lenne lehetőségem, én tiltanám az adott oldalról. Nem az ár miatt, mert minden annyit ér, amennyiért megveszik. A megtévesztés miatt.
-
Dany007
veterán
Na de akkor ebből már kiderült, hogy az illető képes használni a Google-t és van annyi IQ-ja, hogy képes megkeresni egy termék aktuális árát.
Sőt, abból hogy kihangsúlyozta, hogy "újonnan" ennyi a telefonod, kiderült hogy feltudja fogni az új és használt cikk fogalmát.Szóval már csak egy kérdés maradt. Mégpedig hogyha mindezen folyamatokra képes, képes megállapítani egy használt termék árát, akár csak saccra is, akkor a sajátját mért nem tudja belőni reálisan?
És akkor mért ír olyan marhaságokat amiket... -
MR_Joe
senior tag
válasz
Dany007 #3068 üzenetére
Jött válasz
nomad49 : Vicces ez új onnan is 20 ezer forintos telefon
sajnos nem érdekel!!
válaszom: A Te hirdetésed is vicces, gondoltam beszállok a poénba
Amúgy igen, az az oldal is röhej
Amúgy az árához képest tényleg nem rossz kis teló, melóba meg ideoda tökély, amíg nincs másik.
Bár a kamerája pocsék
-
válasz
Bjørgersson #3064 üzenetére
Nem mindenhez, de ha valaki éveket eltölt a PH-n és HA-n, akkor mi, szintén régi tagok elvárunk tőle valamiféle realitást. Na erről van itt kérem nagybaszó.
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #3064 üzenetére
Egyetértek vele.
A rang jelképez(het) valamit. Jelent(het) valamit.Ugye, itt mára már eléggé szigorú lett a rangrendszer. Jóformán csak a szakami topikokban történő beszélgetésért jár rang, illetve az okoz csak rangnövekedést.
Ergo aki elér egy bizonyos fokozatot - ha úgy tetszik rangot - azt csak úgy érheti el ha hosszú éveken át jelen van a szakmai(!)fórumban és annak életében tevékenyen részt is vesz.
Ergo ha valaki eléri az addikt rangot akkor feltehető, hogy ahhoz k...va sokat kellett olvasnia a szakmai topikokat és ott beszélgetni / reflektálni stb...
És mivel ez egy szakmai fórum sokszor tényleg komoly szakértőkkel vélhetően ragad valami az emberre. Ha más nem a mentalitás, kis életszemlélet stb...Persze ez sem 100%-os, hiszen ezért írtam oda az elején, hogy (het) feltételes módban, de elég közel van hozzá.
@(#3066) gban :
Hát ez nagyon beteg volt.
Hangosan röhögök itt a melóhelyen...
@MR_Joe:
Te, ez az oldal is egy vicc.
Aszondja: "A 4 inches kapacitív kijelző nem csak csodaszép, de a telefon használatát is könnyebbé és gyorsabbá varázsolja."
Még szerencse, nem? Jó hogy nem nehezíti meg... -
MR_Joe
senior tag
Már belinkeltem a saját oldalát (Beex, ott úgyis fel van tüntetve hogy szupergyors proci, meg készíts lenyűgöző képeket, stb..
http://www.beexmobile.com/termekek/beex-m1g.html ). Különben is a beex (méhecskék?) szeretik a rágott almát
-
Aztán miért
Náluk a faluból ki van tiltva a google
Linkeld be neki és mondd azt hogy te is háromszoros áron akarod eladni a tied ugyanúgy mint ő az övét
Illetve, próbáltad, veri az iPhone 6-ot - ugyanúgy próbáltad mint ő a prociját, a szőnyegen, csatáztak, a többi játékkatona mellett, egyik a jobb kezedben, másik a balban, és mindig a BeeX nyert -
MR_Joe
senior tag
OLX-en a srác több infot kért a telefonról
-
Bjørgersson
félisten
"elvileg hozzáértő, nagy múlttal rendelkező tagja"
De hol van ezek és a rang között az összefüggés?! Hol?! Ennyi erővel akkor nekem is értenem kellene mindenhez, ami IT, csak mert nagyúr van a nevem alá írva(, holott a "szakmai" hozzászólásaim legalább háromnegyede játékos topikokból van)?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3061 üzenetére
Magamból kiindulva én mielőtt felrakok valamit eladni, megnézem kb mennyiért mennek. Ez nem kötődik ranghoz, ez ész okokból adódik. Meg vannak beárazós topikok is, nincsenek is annyira eldugva.
-
válasz
Bjørgersson #3058 üzenetére
Vagyis nem egy 1 napos újonc, OLX-en bepróbálkozó nagytudású, hanem a PH mint szakmai oldal igen régi, elvileg hozzáértő, nagy múlttal rendelkező tagja, aki szintén hozzáértők, de minimum az átlagnál jobban tájékozott emberkék számára szeretné eladni a cuccait, a madárnak nézős áraknál egy picivel drágábban...
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3058 üzenetére
PH! addikt lévén nagyjából tisztában lehetne az árakkal
Vagy áraztassa be.
-
válasz
Nem árt hozzátenni, PH addikt az elkövető
-
MR_Joe
senior tag
Küldtem neki egy üzenetet, hátha ráharap.
"Üdv! Ajánlok a gépért egy Beex M1G ultramodern mobiltelefont! 3,5G hálózat, ultra tiszta kijelző, nagy kapacitású akkumulátor (7,4Wh), nagy felbontású kamera (1600x1200! jobb mint sok tükörreflexes gép!). Egy az egyben cserében is benne vagyok, nem kell ráfizetni sem."
Szerintetek?
-
ViZion
félisten
válasz
leárazás...?
-
Bjørgersson
félisten
Elado dolgok:
Iphone 5 16gb t-fuggo garanciaval 195.000ft
Lenovo g580 notebook 75.000ft+ 15.6-os notebook taska 35.000ft
Ps3 slim 4.60 cfw tort jatekokat is viszi! 110.000ft
Iphone 5 vedofolia 5000ft/db
Iphone 4/4s tok,bumper 15.000ft/db. -
Ed3r_X_
nagyúr
Újabb hihetetlen reklám. Vagyis inkább reklámok
-
Ed3r_X_
nagyúr
HD 4890 30k-ért. Megéri
-
MR_Joe
senior tag
-
-
-
-
MR_Joe
senior tag
Potolokis-en én is gondolkodtam, de leesett
De az a "hij meg"... mire? Egy sörre?
-
ViZion
félisten
de az ilyen "emberek" amúgy mit csinálnak, miből élnek? Annyira érdekel, h egy kaktusz "agyával" mit lehet ember testben kezdeni
potolokis - ezt azért kell dekódolni
-
Nordic
Közösségépítő
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
-
TaaT
nagyúr
"Sony 300Wattos "Gamer" mini hifi -Super"
-
patomi
őstag
válasz
Bjørgersson #3005 üzenetére
Na az ilyen gyökerekkel tuti nem üzletelek. Nem is amiatt,hogy nem tudja kitalálni kb. mennyit ér a vacka,(erre van a beárazós topik) de ez a kijelentés a végén: komolytalan ajánlatokra NEM válaszolok ez kiüti a biztosítékot. Ez akkora bunkóság,hogy még.
Mégis melyik ajánlat komolytalan(?) ha ő nem írt ki árat, vagy majd a vevők fognak versengni a cuccáért? -
-
bullseye
addikt
válasz
Bjørgersson #3005 üzenetére
Ajánlottál már két forintot, vagy menjek?
-
Bjørgersson
félisten
Asus GeForce GTX 690 eladó
2 darab van, egyesével is eladóak.
dobozosak, tartozékaikkal.
garanciát tudok rá vállalni.
beszámítás, csere lehetséges, de nem biztos.
ajánlatokat várok privátban, komolytalan ajánlatokra NEM válaszolokÁr: 1 Ft
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2998 üzenetére
Nekem az ingyen hirdetéseim ilyenek, nem találtam annak külön kategóriát, pedig mintha lett volna. Vagy rosszul emlékszem?
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #2998 üzenetére
Oh én az ilyeneken már fenn se akadok. Szinte szó nélkül átlépem őket.
Szerintem az ilyenek célja nem más, mint a versenyeztetés.
Hiszen privátban azt mond amit akar. Én mondok egy összeget és erre azt válaszolja, hogy "bocsi, de épp most ajánlottak 5 ezerrel többet. Kell vagy eladjam annak?"
És ennyi, aztán döntsd el hogy mivan.Aki licitáltatni akar az menjen szépen a Vaterára. Ott lehet aukcióban árulni a terméket, aztán a sok szerencsétlen majd megy licitálni rá...
Mert ez nem más így, mint aukció, az 1ft-os és az "alku szerint" hirdetések 99%-a erre megy ki.
Tiltanám is őket mindet. Egyes, kivételes esetekben engedélyezném az "alku szerint" opciót, amikor tényleg olyan egyedi / ritka vagy régi termékről van szó, ahol valóban nem lehet megsaccolni kinek mennyit ér.
De 99%-ban nem erről van szó.Most legutóbb iPhone 2G-t akartam venni. Csakúgyból céges telefonnak. Mert csak telefonálásra kéne és arra kiváló volt. Na írtam egy ilyen ár nélkülinek, hogy az ezeréves, gyakorlatilag telefonáláson kívül másra ma már nem alkalmas telefont mennyiért adná, mert nekem megérne egy 10-est.
Aztán másnap ír vissza - egyébként meglepően kulturált formában - hogy ő 20 ezer forint alatt nem akarja eladni...
Mondtam neki, hogy okés és igazából már tárgytalan, mert épp aznap találtam egy iPhone 3G-t zsebkarcost, de minden funkciója kiválóan működőt 13k-ért postával együtt! Nem mintha szükségem lenne a tudására, de azért mégiscsak egy újabb készülék, 3G képes, GPS képes, stb stb... 13k volt.Aztán megköszönte az érdeklődést és elbúcsúztunk.
Amúgy tényleg normálisnak tűnt az ember, de baszki, akkor mért nem írja ki, hogy az ár alkuképes 25k. És kész. Vagy írja ki, hogy 20k és nincs alku. Mi értelme egymás idejét rabolni? A gyűjtőkön kívül senki nem fog 20k-t adni egy 7 éves iPhone-ért. De a gyűjtőket is ebből a kategóriából a 4GB-os verzió érdekli, mert azt csak pár hónapig gyártották. Szóval tényleg nem értem.
Egyszerűen nem találok más racionális okot amellett, hogy valaki 1ft v "alku szerint" adja meg a terméke árát, minthogy ritka / régi cuccról van szó, vagy pedig licitáltatni akar és a vevőket szopatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged