Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
"Samsung 40GB SATA" 4200Ft-ért. Én a SATA3-mas 250-es WD Bluet vettem ennyiért kb 1 éve
"2db hibás 8800GTX" 8000Ft-ért. Tisztára megéri.
-
zoltanz
nagyúr
olx
Asrock Core2duo E6600 Gamer PC Olcsón!
Core2duo E6600 2x2400Mhz
1db kindston 2gb ddr2 800Mhz Ram +1ramfoglalat
Radeon HD 4350 Videókártya 512mb HDMI kimenettel
Kimondottan játékokra lett összeállítva,de
bármilyen használatnál meg állja a helyét!ÁR : 23.000ft
-
gban
veterán
Amikor meg én kresz-vizsgáztam (1987), pont ott volt a Vincze Lilla is (Napoleon Boulevard), meg is bukott ahogy kell.
És még neki állt feljebb, pedig ahhoz nem sok ész kell hogy tudjuk, itt nincs a jó válasz mellett "még belefér" kategória is, vagyis kár vitatkozni.
Ahhoz meg még kevesebb ész kell, hogy nem ugrálok, ha 2 hete jött ki az új klipem, amiben vezetek
Rá is kérdeztünk, hogy akkor az hogy is volt? Hebegett valamit aztán kirohant -
MK VII
veterán
válasz
seniman #4481 üzenetére
LoL!!!!
Jesszusom
Devecser..
Veszprémi vagyok. Devecser 80%-a Cé.... Nem véletlenül lóg a visszapillantón a rózsafüzér és nem véletlen pontos j-zik mindent..
Te jó ég... Miért vannak a földön ezek az életképtelen véglények?
(#4489) bullseye
Ez el sem jutott alsó tagozatig sem.. Nemhogy kibukott! -
gban
veterán
válasz
#90933760 #4486 üzenetére
Ez az a topik, ahol a kommenteket pont annyira kell komolyan venni mint az aprókat amikről szó van
Különben meg kihagyott egy k-t a következőből, bár külföldi szó, így némiképp érthető is:
"exsztrás" - helyesen: ekxsztrásDe igazából nem ez itt a baj, hanem hogy a szeméjes, szakatak, tőb, odalso, valamint az ominózus tyukodnak is idegen szó neki...
-
gban
veterán
válasz
Trailblazer #4483 üzenetére
Ja, sokat rulettezik
-
seniman
veterán
Mielőtt neki kezdtek üljetek le
-
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #4472 üzenetére
Ott is kitörli az eladó,ha nem neki tetszőt kérdezel
-
bullseye
addikt
"LAPTOP FELVÁSÁRLÁS>>KÉSZPÉNZ AZONNAL>>
Laptop,Notebook,Netbook,Macbook,Tablet Pc-k vétele! Felvásárlás!
Azonnali készpénzfizetéssel!
Mindig a Legmagasabb napi áron!
Cégektől,magánszemélyektől egyaránt.
Nincs több órás tesztelgetés.
Az eladásra kínált készülékét,maximum 10 perces megtekintés után a helyszínen azonnal,garantáltan a legmagasabb áron,készpénzért megvásároljuk!
Amennyiben bizalmát megelőlegezte és mielőbb készpénzt szeretne:"Na most amellett, hogy ennél gyanúsabb szinte már akarattal sem lehetne számomra, egyáltalán lehet ilyen magánjellgű hírdetést feladni itt?
-
djculture
félisten
Mondjuk itt vidéken legtöbb embernek még s775 cucc van valami ős dual core-os e4300 meg egyebekkel és 8600gt 9600gt, ahhoz képest minden gamer ami jobb...
-
Trailblazer
veterán
Kár, hogy ezeken az apróhírdetéses oldalakon nincs amolyan kérdezz-felelek móka az eladóval, mint a vaterán, biztosan nagyokat lehetne derülni.
-
gubisadam
aktív tag
kicsit ezt is sokallom, de hát gamer!
-
M_o_g_y_i
őstag
6magos gamer gép elado. - 220K
Csak szerintem sok pöppet érte?
(GB 970A D3, FX-6350, 4x2 gb K. 1866, 2x128GB SSD,T 500GB w., GB R9 270x bf4 ed., ... etc.)
-
törölt tag
-
Geller72
veterán
válasz
Bjørgersson #4452 üzenetére
Link nélkül meg az egész nem ér semmit. Akár két percenként kitalálhatok ilyet. Így hiteltelen. De ha itt ez a szokás
.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4452 üzenetére
Vagyis inkább HA-s hirdetések linkelése tilos.
-
Geller72
veterán
MSI HD7850 OC 2Gb 256Bit / Ár: 28 000 Ft
Eladó a fent említett videókártya kítűnően működik napi használatban van a legújabb játékokkal is simán elbír.Újabb, "mindentvivő" 7850. Akárki akármit mond, ez már átverés kategória nálam. Valaki megveszi, odaül a 22"-os, full hd monitor elé, install, minden csúszka koppra húzva, aztán nézi a diavetítést, és nem érti, hogyan verhették át.
[ Módosította: Speed® ]
-
MK VII
veterán
válasz
Trailblazer #4448 üzenetére
100.000ft
"Eladó egy minőségi alkatrészekből összerakott pc,mely a következőket tartalmazza (minden tökéletes állapotban van,jelenleg is használatban van):
Thermaltake Xaser VI toronyház,mely acélból készült,szerszám nélkül szerelhető,bármilyen konfig elfér benne,7db 5,25ös bővítőhely ill 7db 3,5ös bővítőhely van benne.
Asus DVD író
500Gb WD merevlemez
750Gb Samsung merevlemez
Asus P5Q alaplap
Intel E8400 processzor
Asus Silent King II processzorhűtő
4Gb Geil 800Mhz memória (2*2Gb)
Saphire Hd 3870 videókártya
Leadtek Winfast DTV1800H tv tuner kártya (digitális ill analóg tv,rádió) távirányítóval
Corsair HX620 moduláris tápegység
Beépített memóriakártya olvasó
Valamint a tartozékok:
Microsoft Webkamera
D-Link DI-524 vezeték nélküli router
És amennyiben igény van rá,tudok mellékelni hozzá egy Logitech MX3200 vezetéknélküli billenytűzet-egér szettet (az egér bal gombja duplán kattint sokszor)
Személyes átvétel esetén,mindenhez minden tartozékot tudok adni."
Ha nem jönne elő... -
Trailblazer
veterán
Én nem is látom ezen a lapon, hol van a gépről leírás, csak képeket látok. Valamelyik adblock cuccom blokkolná?
MK VII: Köszi, nálam tényleg nincs semmi ilyesmi. Nem szoktam jofogas.hu-t nézegetni, tán ezért nem tűnt eddig fel. Ki is kutatom majd az okát...
Update 2: AdMuncher filterezte ki... Keresek majd benne egy exception listát.
-
TaaT
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Ed3r_X_ #4425 üzenetére
Ez maradjon egy gondolatnyit nyitott kérdés, jó?
P4 Prescott 3GHz, HD 3850 AGP, 2x1GB DDR, DVD konfigot simán kiszolgálta, pedig ott azért volt fogyasztás. Ennek ellenére is tudom, hogy ócskavas, de azért na..
Dobtam volna kifelé, csak úgy csörömpöl, de inkább megtisztogattam és a sarokba toltam. Szerzett néhány jó pillanatot nosztalgiázás révén. 3K-nál többet nem lehet kihozni belőle.
-
válasz
Ed3r_X_ #4435 üzenetére
Nem, eleg lenne neki egy e8400 szerintem, nem akarom megetetni vele a gatyamat.
Dehogy, nem gamerkedni kell, csak siman 24/7 uzemre, kis netezes, filmezes, etc tortenet.
Semmi hardcore, csak nagyobb beruhazas lenne az egeszet lecserelni valami mATX-re, hiaba enne meg a legaprobb, legolcsobb verzio is reggelire a jelenlegit mindenestul -
Ed3r_X_
nagyúr
Az LC Power mikortól számít minőségi tápnak?
És vajon egy 420W-os LC Power megér 4000Ft-ot? Én annyiért vettem az FSP beles Superb 460-at anno 1 éve. Vagyis szerintem nagyon nem
-
horush
addikt
válasz
seniman #4414 üzenetére
A be quiet! tápja meg "sokoldalu".. Végül is van vagy 6 oldala.
-
seniman
veterán
A cetlin pont a fényesség mellet,de elég sz@rul látni.Elrettentésképpen egy itteni kolléga már archív hirdetése.Ő legalább őszinte
(#4416) Ed3r_X_
Típusszám szerint én semmit nem találtam
Mi a fenére kell az 5 és 3 voltos ágnak több mint 300watt?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Rákerestem a típusára. A P4 800XA
De tuti kamu még az is
-
seniman
veterán
-
bullseye
addikt
Az én számomban van 007, vajon mennyit érhet?
-
horush
addikt
"Extra könnyű aranyszám tulajdonjoga eladó!
Ár: 100 000 FtEladó az alábbi Vodafone feltöltőkártyás hívószám! Az új tulajdonosa viheti tovább a régi csomagot, de akár át is válthatja havidíjas konstrukcióba; +36/70-2122111"
Ez aztán az aranyszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest