Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• megott

aktív tag

válasz koby11h #125557 üzenetére

A házunk (4 emeletes panel) bejárata elé (két oldalról garázs, azok előtt azok tulajai szoktak állni) szoktak parkolni, fel lett festve a burkolatra, hogy ne parkoljanak oda, mert ez az egy bejárat amit mentővel meg lehet közelíteni (sajnos havonta a 3-4 alkalommal jönnek a házban lakó idősekhez).
    Minap egy idősebb hölgy érkezett a ház elé, új tüzpiros kisautóval, a szemben lévő boltba igyekezett, de annak a parkolója nem volt neki szimpatikus. Épp kiléptem a lépcsőházból, ő zárta a kocsit, kultúrált hangnemben kértem, hogy álljon el a bejárat elől, fel is van festve hogy nem parkoló.
    Első válasza, ő erre nem ér rá siet a boltba, második válasz, ki vagyok én valami helyi rendőr? - Közöltem, hogy nem csak egy itt lakó többek között a mentők-tűzoltók miatt lett felfestve illetve szólva hogy nem álljunk a bejárat elé, valamint a ház tulajdonosai-fenntartója, fotóval két tanúval aláíratva feljelentheti őt (ez a közös képviselő álláspontja).
    Itt robbant el az agya, elővette a telefonját lefotózott, hogy feljelent zaklatásért.
    Ma itt tart a magyar nyugdíjas lelki állapota, ráadásul ezt pont nem a kisnyugdíjas rétegből való.

Új hozzászólás Aktív témák