Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
#06658560 #133 üzenetére
jogos, bár nem véletlenül használnak ezekben a szakmákban sokan mac-et. csak arra reagáltam, hogy ha hittérítősdizik valaki, akkor legalább az érvelésben legyen korrekt. az opera meg hát egésség'
az az ezer dodós megint csak a kivételek közé tartozik, de ha az is baj hogy azt kivették hát komolyan, akkor tényleg rohadt szemét egy banda az Apple satöbbi, de nem tudom miért akartok mindenáron meggyőzni egy elégedett iPhone(/Mac/Apple stb) user-t arról, hogy igazából ő egy ostoba sznob újgazdag szardarab, szarul választott stb., míg pl a hulladék Nokiák, nem egészen kiforrt Android/WM-es készülékek (nehogy belekezdjetek.. van olyan, ami tényleg jó ezek között is, de vannak amiket nem szívesen használnék, ezekre értettem) kimaradnak a fikaáradatból.. igazából leszarom csak az a típus vagyok aki eléggé utálom ha inkorrekt és rosszindulatú módon elküldenek a picsába indirekt módon és ami ing van csak magamra veszem, még ha pl nem is élek túl jómódú életet (sőt) egyelőre, mint azt egy iPhone és MacBook tulajdonosként elvileg élnem kéne egyesek meglátásai alapján.. és akkor ezek után még sznob is vagyok, persze mivel Apple cuccokot használok buzi is, ostoba hát hogyne (bár ezutóbbi még csak-csak jogos
), most így hirtelen nem is tudom még mi.. Ja és persze minden reggel Cupertino felé térdelve mantrázom hogy Think Different..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest