Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
#06658560 #133 üzenetére
jogos, bár nem véletlenül használnak ezekben a szakmákban sokan mac-et. csak arra reagáltam, hogy ha hittérítősdizik valaki, akkor legalább az érvelésben legyen korrekt. az opera meg hát egésség'
az az ezer dodós megint csak a kivételek közé tartozik, de ha az is baj hogy azt kivették hát komolyan, akkor tényleg rohadt szemét egy banda az Apple satöbbi, de nem tudom miért akartok mindenáron meggyőzni egy elégedett iPhone(/Mac/Apple stb) user-t arról, hogy igazából ő egy ostoba sznob újgazdag szardarab, szarul választott stb., míg pl a hulladék Nokiák, nem egészen kiforrt Android/WM-es készülékek (nehogy belekezdjetek.. van olyan, ami tényleg jó ezek között is, de vannak amiket nem szívesen használnék, ezekre értettem) kimaradnak a fikaáradatból.. igazából leszarom csak az a típus vagyok aki eléggé utálom ha inkorrekt és rosszindulatú módon elküldenek a picsába indirekt módon és ami ing van csak magamra veszem, még ha pl nem is élek túl jómódú életet (sőt) egyelőre, mint azt egy iPhone és MacBook tulajdonosként elvileg élnem kéne egyesek meglátásai alapján.. és akkor ezek után még sznob is vagyok, persze mivel Apple cuccokot használok buzi is, ostoba hát hogyne (bár ezutóbbi még csak-csak jogos
), most így hirtelen nem is tudom még mi.. Ja és persze minden reggel Cupertino felé térdelve mantrázom hogy Think Different..
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Mini-ITX
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Titan Quest II
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Samsung Galaxy S22 - 128 GB - fekete - (157)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Kártya-független,Fekete Színben,88% Gyári Akku,Újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest