Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acus
tag
Nem hinném, hogy ebbe a házba bármilyen gondod lenne vele. 5 műanyag winchester tartó van, így túl is teljesítettük kettővel az általad említett létszámot
A gumi teljes mértékben elnyeli a rezgéseket. Igaz nekem csak 2db winyó van benne, de nem hiszem hogy az a harmadik olyan nagy csodát okozna.
Nem érdemes gondolkozni rajta, szvsz jelenleg a legjobb ár/teljesítményű ház. Az első venti is hűti a winyókat, és nagyon jó kis huzatot lehet benne csinálni. Rosszat nem tudok mondani. A gumitalpa nekem külön egy élmény volt

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A gumi teljes mértékben elnyeli a rezgéseket. Igaz nekem csak 2db winyó van benne, de nem hiszem hogy az a harmadik olyan nagy csodát okozna.