- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #4125 üzenetére
Én is 10-ért vettem az enyémet, igaz 7db ventilátorral, +egy venti vezérlővel.
-
válasz
belaazallat #4124 üzenetére
Vennék, de nem találok jó áron. 4-ért vettem egyet azt már rég eladtam legutóbb 5-ért, de mindenki 10 fölött árulja mostanában.
-
belaazallat
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #4123 üzenetére
Hali! Csináld azt, mint én, vettem még egyet alkatrésznek.
-
Igazából nekem CM690 II van, de szerintem az alkatrészek kompatibilisek.
Honnan az atya úristenből lehetne hozzá 5.25-ös előlapi takaró lemezeket szerezni? Egy sima formára hajtogatott mesh háló. 2 megoldáson jár az agyam:
- Megszüntetem az 5.25 helyeket és 1 darab mostanival megegyező lyukméretű és lyukosztású hálóval befedem az egészet miután méretre vágtam és lefújtam feketére
- Megrendelem a webshopból a fehér előlapot, kiveszek 2 takarólemezt és színre fújom.
Ha egy hiányozna beraknék egy cd-t és kész de egyrészt 2 hiányzik, másrészt szeretnék berakni egy 14 centis ventilátort (szintén várok tippeket) és 3 helyre csak 12-est lehet.
Akár légcsatornát a procihoz. -
-Gabesz-
senior tag
válasz
belaazallat #4120 üzenetére
igen, nekem is van fent 2db 14cm venti.
Attól tartok a radi+ venti vastagsága bele fog ütközni az alaplap oldalába, mert ugye ott túl sok hely nincs. -
-Gabesz-
senior tag
Valaki használ 240-es, esetleg 280-as radit a házban?
Elvileg a 240-esnek be kell férni fentre, de a 280-as gondolom már elég necces.... -
R3laX
addikt
Heló!
Az lehetséges hogy kiégett a kék power led-em? Rá van dugva a helyére rendesen megnéztem.
-
R3laX
addikt
válasz
DriveR_Art #4112 üzenetére
Közben megoldottam köszönöm!
-
R3laX
addikt
Heló!
Vki él még itt? Le akarom kapni a CM690-es házam elejét, nem merem erőltetni, hogy pattinthatom le?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hali!
Befér ebbe egy ilyen? (170mm)
-
Lehet nekem is hasonló szokott lenni néha..
nekem amolyan ütemes mormogó hang.. épphogy hallani..
Valahol olvastam, hogy ha több winyód van, vagy akár egy is... okozhat ilyet..(bár elvileg rezgés csillapítottak...)
Nálam ilyenkor ha kicsit megmozgatom, vagy ráteszem a lábam óvatosan a tetejére..(földön van), elhallgat.. igaz, random idő múlva újra kezdi..
Napközben fel se tűnik.. este is csak nagy nagy ritkán.... -
R3laX
addikt
Hali!
Mélyen folyamatosan búgó hang jön ki a házból. Kihúztam már összes ventit egyenként, és egyik venti sem a hiba okozója. Sztetek melyik rész rezonálhat így be? Már nincs ötletem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest