Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
szia.köszi a választ.igen most már én is észre vettem hogy az az ajtó levehető.igen az lenne a célom hogy több levegőáramlás kerüljön majd a házba előlről,alacsony 7-800rpm-en működő ventivel.de nem akarok nagyon ezért a kis változtatásért vagdosni.egyszerűen leveszem az ajtót és oda próbálom a 14 es ventit.ha 1 ,2 lyukat kell fúrni az még bele fér
köszi a választ. -
Beri
addikt
A szabályzón is 3tűs csatlakozók vannak, tehát nem lesz gondom. Köszi az infót!
A cél a minél alacsonyabb zajszint, azt akarom, hogy a vinyók legyenek a leghangosabbak az összeállításban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként minden 690-hez jár a 3 venti? A gyártó honlapján választhatóként van feltüntetve pár, csak kettőt ír alapból. A webshopban, ahonnan rendelem, az van kinn, hogy 3at kapok a házzal, de nem igazán bízom a leírásaikban... -
Digitalis
senior tag
Írod feljebb (#3499), hogy 1: nem volt véletlen a házhoz egy zacskó csavar? Csak azok amik a DVD rész oldalába vannak csavarozva? (a srác azt mondja, neki nem volt... lehet kilopták belőle?!)
Elnézve a gépedet összeszerelve, csak 40db fel nem használt, zsír új csavart látok, szép tömött sorban, benne a keretben.
Gyanítom, hogy az alaplapi távtartókkal sem szívtál volna, ha a gyárit használod, mert az mindenhez la'patent. 
-
Tidus
addikt
Igy belegondolva igazad van, annak kifelé kell fújni, igaz a ventit is a napokban kapom meg, mert nem semmi utánnajárás egy ilyen ventinek a beszerzése.
(#3513) Daert : Nálam is hasolnó a felállás
. De nem akarok barkácsolni és nekifogni a lemezvágó ollót, v, egy négyes fúróval lyuggatni a fenéklemezt.
Nem hiszem el, hogy a tervezők nem szembesültek ezzel a problémával. -
gothic20
aktív tag
Szerintem felesleges a 3000-res ultra. Bőven elég oda az 1200-1600 S-FLEX is, csendes,nagy légszállítás, 150 000 üzemóra. Az elrendezés pedig ami nálam bevált 1db hátul + próci felett 1db, elől 1,esetleg oldalt is 1 ha szűkséges.
Ezzel az elrendezéssel ment a régi gépem (940BE) egy scythe ninja-val passzív üzemmódban. -
Peti78
őstag
A ház van érted, és nem fordítva. A lakásodat és a szobádat is átalakítod a saját ízlésed szerint. Én szívbaj nélkül megszabadultam azoktól a részektől, amik nem szolgálták az érdekeimet, és nem feleltek meg az elvárásaimnak. Ezt se sajnáld, később még modolt házként is eladhatod

-
Peti78
őstag
Szia
1. A gumigyűrűket először egy klímákkal és hűtéstechnikával foglalkozó üzletben, aztán egy tömítőket forgalmazó üzletben vettem. Először 30 Ft/db majd 10 Ft/db.
2. A rácsokat 2 okból kifolyólag vágtuk ki. A légszállítás megnövelése, és a zaj csökkentése miatt. Mivel ezeket a beköltözés előtt csináltuk, nem tudom összehasonlítani a 2 állapotot. Hogy bevált-e? A gépem halk, és a rendszer hűvös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- NBA és kosárlabda topic
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi a választ.
Köszönöm...
Van rá
Érdemes megemelni,akkor ha nem "olyan" koszos az a hely ahova én teszem?

mint a 2. linek a 12. kép
Gyanítom, hogy az alaplapi távtartókkal sem szívtál volna, ha a gyárit használod, mert az mindenhez la'patent.
. De nem akarok barkácsolni és nekifogni a lemezvágó ollót, v, egy négyes fúróval lyuggatni a fenéklemezt.