Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giii

senior tag

válasz Manbal #54 üzenetére

Nem tudom megérteni,hogy miért vagy ilyen.?!Én is AMD rendszert használok,igaz régi de amire nekem ez kell nagyon is megfelel.Mindig követem a híreket mind AMD,Intel,Nvidia,Samsung,TSMC,Gofo stb... De hidd el soha meg nem fordult az a fejemben,hogy kritizáljam akár egyiket másikat.Ugye tudjuk,hogy a Glofo egyszer már elcsúszott a Bullnál.Benne van a pakliban,hogy gyártástechnológiába valami beleszól és csúszik a 7nm ami valójában még nem tudjuk hogy jobb-e az Intel féle 10nm-nél.Az viszont látszik,hogy egyre jobban ott csüngnek a chip gyártók az Intel "nyakán".Ha Intelnél össze áll a kép biztosra veszem kiváló gyártástechnológiával fognak előállni.Ráadásul Jim Keller is ott van most nálatok.Biztos hogy kiváló architektúrát fognak le tenni amihez hozzá jön a 10nm.Ha Glofo féle 7nm EUV jól sikerül azzal a piac csak nyerni fog(csak a költségek ne szálljanak el).Az látszik,hogy a Glofo nagyon igyekszik és szvsz "bizonyítani" akar,hogy igen ők is felzárkóztak és lehet velük számolni.Itt van most ugye nálatok a jubileumi proci is.Esembe nem jutott az,hogy bárhol lejárassam azzal,hogy esetleg ez egy "hülye" termék és nincs rá szükség.Biztosra veszem ,hogy valamilyen szinten vinni fogják.Nézd én nem számítottam arra AMD-ként,hogy a Ryzen "ennyire" jó lesz.Én személy szerint örülök nekik,hogy alternatívát tudnak nyújtani.Ezek a Ryzenek nem "szegény ember" processorai. Ezzel nem is azt szeretném mondani,hogy Te azt mondod,hogy olcsó jános procik ezek csak azt,hogy igenis kiváló terméket tettek le amit még tovább lehet vinni és kiváló perf/watt és magas IPC fog társulni.Hogy a Ryzen után mi lesz az egy jó kérdés.Annyi biztos hogy Jimmy kiváló alapokat tett le a többi kiváló mérnökkel.

Üdv.: Giii :R

• füles_

őstag

Bocsi, rosszul fogalmaztam, akkor bemutatott AMD termék. :))
    A 7nm-es AMD cuccokról nem írtam semmit, az még a jövő zenéje. A címben szereplő processzorra gondoltam, de nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz lenne kikövetkeztetni.

• keembo

tag

Ezért fizet neked az Intel, vagy ingyen trollkodsz meló és barátokkal való lógás közt, szabadidődben? Ha szavazásra bocsájtanánk, hogy kitiltsunk-e, szerintem nem járnál jól.

Új hozzászólás Aktív témák