Új hozzászólás Aktív témák
-
keembo
tag
Ameddig kielégíti az igényeimet/úgy hozzák az anyagiak. Ezelőtt ph II x4 955BE volt, ami csak egy kicsit marad le a mostani mögött, viszont a bátyámnak kellett egy félkonfig és pont láttam egyet hardverapron. Megvettem magamnak, az én régim meg ment a bátyámnak. Ha nem kellett volna neki akkor vas, még mindig a 955BE dobogna a gépemben és elég lenne az is per pillanat. Ha most azonnal kellene új vas, Ryzen alapú lenne, nem vitás.
-
keembo
tag
Nekem meg i7-860am van, jelenleg mindenre elég, mégis örülök az AMD erősödésének, mint felhasználó. Egyes buta vérfanok (akármelyik oldalon) csak a saját retardáltságukat bizonygatják azzal, ha foggal-körömmel ragaszkodnak/örülnek annak, ha a másik oldal eltaknyol. Nem is mondanék nevet (Manbal gyerek), ha nem folytonlagosan tennék, flameet, ellenszenvet keltve. Remélem egyszer meggyógyul vagy kibannolják. Mindkettő emelné a fórum színvonalát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest