- DUNE médialejátszók topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Nem követtem az NV GTC-s előadását és a Computex-es előadását sem, de azt tudom feltételezni, hogy míg Abu cikke a GTC-s infókon alapszik, addig Ian Cutress írása már a 3 nappal későbbi Computex-es infókon és ez lehet az oka annak, hogy Abu írása hiányosnak tűnik Ian-éhoz képest. A GTC-n lehet, hogy nem hangzott el minden, ami a Computex-en elhangzott.szerk.:
Lekéstem.
-
füles_
őstag
Onnan tudhatod, hogy az AMD egy odab*szó terméket tett le az asztalra, amikor a PH! fórumban:
1.) az AMD haterek/az Intel és az NV fanok kritizálják az AMD CEO-t, hogy hogyan néz ki
2.) az AMD haterek/az Intel és az NV fanok Abut és a cikkét ócsárolják
3.) megjelenik Manbal és elkezd beszélni az Intel 10nm-es architektúrájáról, hogy az majd helyrerak mindent, a Spectre és a Meltdown pedig nem ér semmit.
Mindeközben a megjelent AMD termékről egy szó sem esik a részükről.A 28 magos Cascade Lake-X valószínűleg gyorsabb lesz pár százalékkal, de az AMD-t ismerve ez fele annyiba fog kerülni, és még a hűtése is könnyebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő