Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz0007
csendes tag
Sziasztok!
Van egy lenovo k900-as telefonom és egy picit belemélyedtem a ROM frissítésekbe és sikerült feltennem egy vibe rom-ot, ami helyett szerettem volna egy másikat (hát persze hogy a legújabbat, mert mohó voltam...)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52847943&postcount=1Csináltam egy teljes resetet (töröltem az eddigi fájlokat, majd újraindult és működött a rajta lévő android.) a lényeg, hogy bemásoltam a fájlokat az sdfuse könyvtárba,mint eddig is (usb-n keresztül) hogy az új rom kerüljön a telóra.
Ezután power+felhangerő gombokkal behoztam "droidboot" oldalt, ahol máskor az sdupdate-t használva elvégzi a frissítést.
De most azt írja ki:
"...
find sysytem.img.gz: 848341162
FLASH sistem...
E: Cannot remove /cache/fastboot.tmp
FLASH COMPLETE.
Find droidboot.img in /sdcard/sdfuse
Partition: fastboot, file: droidboot.img
Read droidboot...
FLASH FAILED!
Flash fastboot failed!!!"És ezután hiába indítom újra, a lenovo feliratnál megáll és annyi... ha behozom a recoveryt, akkor tudok a telefonban fájljai közt mozogni, de nincs rajta olyan menüpont, hogy felmásolhassam az új fájlt (illetve mások romot másolhassak az sdfuse könyvtárba).
Van olyan recovery, ahol ezt lehet, de pont ennél a telefonnál nem. Ha recoveryben rámegyek a factory resetre akkor sem történik semmi...
Tudnátok segíteni? Nagyon megköszönném, mert jelenleg téglaSajnos eredeti mentést nem csináltam a kártyára, tehát azt nem tudom használni. A
DB-t letöltöttem a számítógépre, de annak elindításakor nem látja az eszközt.Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest