Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisz0007

csendes tag

Sziasztok!

Van egy lenovo k900-as telefonom és egy picit belemélyedtem a ROM frissítésekbe és sikerült feltennem egy vibe rom-ot, ami helyett szerettem volna egy másikat (hát persze hogy a legújabbat, mert mohó voltam...)
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52847943&postcount=1

Csináltam egy teljes resetet (töröltem az eddigi fájlokat, majd újraindult és működött a rajta lévő android.) a lényeg, hogy bemásoltam a fájlokat az sdfuse könyvtárba,mint eddig is (usb-n keresztül) hogy az új rom kerüljön a telóra.

Ezután power+felhangerő gombokkal behoztam "droidboot" oldalt, ahol máskor az sdupdate-t használva elvégzi a frissítést.
    De most azt írja ki:
    "...
    find sysytem.img.gz: 848341162
    FLASH sistem...
    E: Cannot remove /cache/fastboot.tmp
    FLASH COMPLETE.
    Find droidboot.img in /sdcard/sdfuse
    Partition: fastboot, file: droidboot.img
    Read droidboot...
    FLASH FAILED!
    Flash fastboot failed!!!"

És ezután hiába indítom újra, a lenovo feliratnál megáll és annyi... ha behozom a recoveryt, akkor tudok a telefonban fájljai közt mozogni, de nincs rajta olyan menüpont, hogy felmásolhassam az új fájlt (illetve mások romot másolhassak az sdfuse könyvtárba).
    Van olyan recovery, ahol ezt lehet, de pont ennél a telefonnál nem. Ha recoveryben rámegyek a factory resetre akkor sem történik semmi...
    Tudnátok segíteni? Nagyon megköszönném, mert jelenleg tégla:(

Sajnos eredeti mentést nem csináltam a kártyára, tehát azt nem tudom használni. A
    DB-t letöltöttem a számítógépre, de annak elindításakor nem látja az eszközt.

Köszönöm előre is...

Új hozzászólás Aktív témák