- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz0007
csendes tag
Sziasztok!
Van egy lenovo k900-as telefonom és egy picit belemélyedtem a ROM frissítésekbe és sikerült feltennem egy vibe rom-ot, ami helyett szerettem volna egy másikat (hát persze hogy a legújabbat, mert mohó voltam...)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52847943&postcount=1Csináltam egy teljes resetet (töröltem az eddigi fájlokat, majd újraindult és működött a rajta lévő android.) a lényeg, hogy bemásoltam a fájlokat az sdfuse könyvtárba,mint eddig is (usb-n keresztül) hogy az új rom kerüljön a telóra.
Ezután power+felhangerő gombokkal behoztam "droidboot" oldalt, ahol máskor az sdupdate-t használva elvégzi a frissítést.
De most azt írja ki:
"...
find sysytem.img.gz: 848341162
FLASH sistem...
E: Cannot remove /cache/fastboot.tmp
FLASH COMPLETE.
Find droidboot.img in /sdcard/sdfuse
Partition: fastboot, file: droidboot.img
Read droidboot...
FLASH FAILED!
Flash fastboot failed!!!"És ezután hiába indítom újra, a lenovo feliratnál megáll és annyi... ha behozom a recoveryt, akkor tudok a telefonban fájljai közt mozogni, de nincs rajta olyan menüpont, hogy felmásolhassam az új fájlt (illetve mások romot másolhassak az sdfuse könyvtárba).
Van olyan recovery, ahol ezt lehet, de pont ennél a telefonnál nem. Ha recoveryben rámegyek a factory resetre akkor sem történik semmi...
Tudnátok segíteni? Nagyon megköszönném, mert jelenleg téglaSajnos eredeti mentést nem csináltam a kártyára, tehát azt nem tudom használni. A
DB-t letöltöttem a számítógépre, de annak elindításakor nem látja az eszközt.Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest