- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Szia Cappa!
Ne haragudj, de átjöttem ide a problémámmal, mert még mindig nem sikerült révbe érnem a masinával. Pedig esküszöm, nem túlzottak az igényeim. szeretném, ha root-olt lenne a teló, és Raqueia fórumtársnak köszönhetően (örök hála a küldött ROM-ért) le tudnám magyarítani.
Odáig már nagy nehezen sikerült eljutnom, hogy egy "Motochopper_Auto_Root" segítségével egy kis időre root-olt lett a készülék, ezt kihasználva rá tudtam tenni az általad fejlesztett CWM-et (és itt kérek elnézést Raqueia-tól, de elbénáztam a gyári recovery lementését), valamint lementettem a fent lévő ROM-ot.
Ezt követően csináltam egy újraindítást, és ettől áll égnek a hajam, a teló újra unroot lett. Ugyan most már be tudok lépni a CWM-be, de nem tudom se Raqueia küldött ROM-ját feltelepíteni, se a mentett ROM-ot újratelepíteni. Gondolom, mert nem root-olt a gép.
Ezzel a felállással, na meg arra tekintettel, hogy USB kompatibilitási gond van a teló és a PC között (kikapcsolt állapotban), tehát nem a Flash Tools-os alternatívával élve, van esetleg öleted, hogy miként lehetne a nagyon szerény igényeimet megvalósítani?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- Total Commander
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest