Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
Inhouse #7526 üzenetére
Úgy működik, hogy rácsipeszeled és el kezded tekerni, amivel adod az akkura terhelést.
A műszeren az egyik órán a feszültség, a másikon az áram van mutatva.
Beállítom a terhelést, hogy 10,5V-ig essen az akku feszültsége, akkor lesz egy hozzátartozó áramleadás. Ez lesz az amper, amit valósan le tud adni. ( kb az (EN) fele)
15 másodperc múlva sípol az eszköz, visszatekered 0 állásba és megvárod míg kihül.Ha az áramleadás a 15 mp alatt erősen eseik, vagy a feszültség, akkor vagy lemerült, vagy kuka az akku.
A nagykönyv szerint, amelyik akku tudja a 3*15 mp-es terhelést úgy, hogy nem esik a feszültség 10,5V alá és közben megfelelő erősségű az áramleadása, az tuti jó télire is.
( jelenleg 4 dízel autó van a családban, ott azért nem viccel az áramfelvétel téli indításnál)
Sokat tesztelgettem, már ventilátort is tettem bele, lassan behal a mérő, mert nem vártam meg a teljes kihülést a két mérés között, de még megy.
A saccométert ( digitális teszter) folyamatosan néztem hozzá, ad-e eltérést, de nem igazán.
A saccométer akkor tud becsapni, ha az akku ugyan le tudja adni az indítóáramot, de nem tudja kitartani csak max 1*15 mp-ig a villát, tehát kevés a kapacitás.
Kíméletesebb egy kapacitásmérés+ saccométer együttese, de a terhelővilla nem hazudik.
keresek fotókat, lehet lesz, de most mennem kell dokihoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Rap, Hip-hop 90'
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Cyberpunk 2077
- OpenWRT topic
- Le Mans Ultimate
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest