- Azonnali fotós kérdések órája
- Logitech Z906
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk ez szerintem mérhetetlen gáz a BT SIG részéről, hogy 2020-ban gyakorlatilag használhatatlan a (BT 1.x óta változatlan?) HSP, és amint bármilyen BT eszközön használnál mikrofont, visszamegyünk monó Sokol rádió szintre hangban (mind mikrofon, mind füles részen). Közben meg ott a több száz kbps sávszélességet tudó A2DP már, és mégis így használhatatlan teljesen például játékra, de jóformán még sima hanghívásra is lassan ez a vacak
-
-
Zanik
addikt
A kábeles mód elég érdekes volt, mert valahol ki sem tértek rá, máshol váltig állították hogy nincs. Lehet akkor mégis van, csak lightning-jack kábel hiányában nem tudták kipróbálni.
Több BT fejeshez van dedikált App, ahol az EQ-zható. Vannak akik ezt elvárnák.
Ha már headset, akkor legyen normális mikrofon. Más kérdés, hogy normális ember max. kényszerből használja beszélgetésre ezeket. -
törölt tag
Jó, az még pár éve volt, de hogy meg sem említse, hogy amúgy létezik még ennél több is a sztorihoz, ha valakinek igénye van rá, szerintem elég nagy blama. Átlag user nem fog ilyesmit venni magától, ha meg már igen, akkor ne legyen már csalódás, mert azt hitte a "teszt" alapján, hogy oké lesz, közben meg...
-
nbencee
tag
A youtuberes influencerek nagy többsége aki ezt az eszközt videóban majd véleményezi fogja meg bemutatja, az iphone mellé csomagolt lightning earpodsot, meg Airpods-ot használ mindenhez (zenehallgatás, podcast, film, vágás, stb.) és el sem tud képzelni azoknál jobb hangot, hiszen azokat használják nagy megelégedettséggel, amivel nincs is semmi baj, így majd 10 percen keresztül fogják magyarázni, hogy ez a világ legjobb hangú fejese, és nem létezik ennél jobb, instant get, stb.
szóval én nem igazán értek azokkal egyet , akik itt írják hogy várjuk meg a véleményezését, meg a review-okat, mert az számomra hiteltelen lesz. A sokszázezres - milliós kattintású videókat erről a termékről nem azok fogják elkészíteni akik tényleg értenek a zenéhez illetve az audió technikához, high fidelity cuccokhoz, hanem akik ebből élnek
Az egészben nekem az nem tetszik, hogy ezzel majd butítják a népet, és birkaeffektusként fog menni, hogy a világ leginnovatívabb/legjobb hangú terméke, aztán a valóságban az a maradék 1%, aki tényleg ért hozzá, lehet nem ezt fogja gondolni róla, csak azokat a review-okat a kutya nem olvassa/nézi... -
16 bit az 96 dB kompresszió nélkül is. Azaz ha az alapzaj 30 dB akkor 106 dB hangerőig tuti nem nyersz semmit dinamikatartományban, ha feljebb mész a felbontással. 110 decibel az a láncfűrész hangja kábé egy méterről.
Szóval ha rendszeresen kihasználod a 16 bit feletti dinamikatartományt, akkor rövidesen megsuketulsz.
A hangmagasságnak meg a dinamikatartománynak semmi köze egymáshoz.
-
-
Tény, hogy nem olcsó. Ami Apple-ből szerintem jó árú termék, az a mostani M1-es MacBook Air, az Airpods Pro, az iMac és a Watch. Ezek olyan termékek, amik vagy tudnak valamit, amit a konkurencia nem, vagy nem drágák (M1 Air fanless és sokáig megy, Airpods Pro kényelmes és jó a mikrofon, a Watch az egyetlen széles körben támogatott smartwatch, az iMac meg egyszerűen csak nagyon olcsó ahhoz a hardverhez képest, ami benne van). Az Inteles MacBookok, a Mac Pro, a sima Airpods, etc. nem érik meg a pénzüket.
-
Okés, elfogadom.
Ami még számíthat: csomó Apple user úgy gondolkozik, h a legegyszerűbb, ha megveszi azt, amit az Apple árul egy adott témakörben. Ez nem annyira irracionális, mondjuk száz dollár órabérben azért sok embernek kevesebb, mint amennyibe a netes review-olvasas kerülne :)
-
nbencee
tag
Szerintem az üzemidővel pont nincs baj, nincs olyan élethelyzet, ahol 20 óra nem lenne elég, most megnéztem a világ leghosszabb repülőútjait is kibírja. Főleg hogy mostmár mindenhol is töltő van, meg egy egyszerű USB C-s powerbankkal pár perc alatt tudsz neki újabb 1,5 órákat adni. Ha azt vesszük egy átlag user napi 5 órát használja filmezésre meg zenehallgatásra, akkor elég 4 naponta tölteni, aki meg többet használná a munkája miatt vagy egyéb miatt, az meg is érdemli, ha ilyet vesz, hadd szenvedjen 8-10 órát 400gr-os fejhallgatótól. Szóval a súly viszont megint csak azt mutatja, ahogy már itt több hsz-al feljebb kifejtettük hang, ár, meg egyéb dolgokban, hogy ez nem a pro felhasználóknak lesz, hanem a metrón rajoskodni miközben mész a Blaha felé
-
[CsuCsu]
őstag
En Bose QCII 35-t hasznalom napi kb 10 oraban, nem nehez es nem is zavaro. Tobb kollegam is hasonloan van. A Momentum Wireless meg ennel is konnyebb, mintha a fejeden se lenne.
Nekunk egyebkent az iroda biztosit zajszuros fejhallgatot, mivel az open planban neha nehez dolgozni a zaj miatt. Nekem mar irodam van, de mi is kapunk, mert megszoktuk es jo.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nekem gesture kontroll (...) Tekergesd és nyomogasd a kis bumszlit."
A gesztusos vezérlés kihagyása egy dolog (amit én spec. annyira nem sajnálok), de a "bumszlik" elhelyezése nekem valahogy nagyon nem tűnnek ergonomikusnak.Ár: van ugye egy Apple szorzó, van egy trendi szorzó (mert erről már a hülye is messziről látja, hogy valami nagyon menős cucc
).
Ne feledjük! Ennyiért majdnem két Sony WH-1000XM4 -et kapni.Design: tudom szubjektív, de én spec. csak akkor mennék ki vele az utcára, ha fizetnének érte. Mondjuk legalább az ára negyedét
Ja, a Smart Case tokban ... hát, az a csúcsElképzelem, hogy valamelyik menő fiúcska, csak így hanyagul a kezében lóbálva sétál egy ilyennel (what a man!
)
-
utomi
senior tag
" többek közt szintekkel gyengébb anyaghasználattal mint a felsoroltak drágábbik fele."
A rozsdamentes acél mióta gyengébb ? Egyébként még mindig nem járt senki kezébe se a mai napig tehát fogalmunk sincs mennyire minőségi a termék.
A Bose 700: kiváló ANC de szar hangkép, nekem túl plasztikus, viszont brutál kényelmes.
A Sony: XM3 volt imádtam a hangját és kényelmes is volt DE a Sony app nagyon buta és az ANC kézzel állítgatása ennek okán nagyon kényelmetlen. Ebből a szempontból az XM4 se jobb.
A többihez nem volt szerencsém de ahol az Apple nyerhet az az integráltsága az iOS-be, a H1 chip és ennek okán az alacsony delay és a kiemelkedő hatótáv. Az ANC az AirPods Proban is zseniális itt pedig szintet fog lépni az biztos.#59joey04
De megszoktam persze csak nem szeretem a fogalom nélküli gyűlölködést. -
[CsuCsu]
őstag
Egyetertek. En is keves eselyt latok ra egyebkent, hogy kimagasloan jobb legyen a felsoroltaknal. Amitol a szor all fel a hatamon, az a tesztek nelkuli csuklobol leszolas, ami egyes kommentekben tapasztalhato visszatero jelleggel hasonlo termekek bemutatasakor. Majd kiderul.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Apple fejhallgatója döbbenetes árcímkét kapott, ugyanakkor kiváló anyaghasználatra, profi összeszerelésre és komoly hangminőségre számíthatunk tőle.
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest