Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6299 üzenetére
Nem, de egy ismerősöknek is hasonlóan néz ki aktív Smart Cover használat után.
Én Smart Case-t használok.
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6293 üzenetére
Nem biztos, hogy célszerű gyakran leszedegetni, mert ez lehet a vége:
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6292 üzenetére
Most nézem smart coverem van nem smart case-em. Bocs
-
pescara
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6293 üzenetére
Hajtsd felig vissza amikor a hatlapra hajtod.ugy tokeletes!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6292 üzenetére
Tökéletesen kapcsolgatja a kijelzőt, a beállításban is megjelent a kapcsoló. Eddig jó bár azt hittem hatracsapva tapad a hatlaphoz. Így használva kényelmetlen. Ti hova teszitek ilyenkor, leszeditek?
-
vadászcsiga
félisten
Megjött a több mint egy hónapja rendelt ebayes kínai smartcase. Minőségileg teljesen rendben van, még a Designed by Apple... szöveg is ott virít rajta mint az eredetin. Este tudom csak megmondani hogy műszakilag is működik e?
Kicsit megviselte az utazás, látszik hogy valami hatalmas csomag alján várta hogy Mo-ra érkezzen, de már kirúgta magát, meg jól be is volt csomagolva. A neodimium magnesek jó erősek. -
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #6289 üzenetére
Én a gesturere kerdeztem rá, hogy van-e vissza gesture.
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #6286 üzenetére
"A vissza az a visszanyillal."
Nem érted. Ha lefele görgetek, eltűnik a tab és a visszanyil. Ha vissza akarok lépni, akkor elöbb felfele kell görgetnem, majd ugy jelenik csak meg a visszanyil. De már mindegy, belaktam a mercury-t. Az tud firefoxot szinkronizálni
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6286 üzenetére
Amúgy baromi jó 2 ujjas gesture-ok vannak benne, lefele uj lap, felfele tab bezárás, oldalra tabváltás, stb. Meg lebegő toolbar. Írtam a fejlesztonek de bszik vissza válaszolni.
-
vadászcsiga
félisten
Ok de a koléga most a Chrome miatt bosszankodik
NGA
A vissza az a visszanyillal. Nincs több benne csak ez az egy. Szar, en nem használom. Safaris vagyok, illetve a UC Browser amit még az ipadon tartok mert az nekem nagyon bejonne ha nem lennének kisebb hibái, pl hogy blokkolja a szótár javaslatait, illetve a zoom ami nekem kevés de ez a legtöbb böngészőnél probléma.[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
Ok, koszi.
-
pescara
aktív tag
Nektek is jobban melegszik az ipad, ha nem wifirol, hanem 3G rol neteztek? Igaz autoban, lehet, hogy keresi a jelet folyamatosan? Akkor volt ilyen, amikor gpst hasznaltam.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6279 üzenetére
Az már akkor normálisan működött a Mercury-ban, amikor még Chrome nem is volt...
-
NGA
addikt
Ez így szar. Nem csak én látom így, rengetegen szidják ezt a baromságot.
Pl. nyitsz egy oldalt. Lefele görgetsz. Eltűnik a tab erre. Ráböksz egy linkre, átmegy másik oldalra. Majd vissza akarsz térni, akkor előbb, húzogatni kell, hogy előjöjjön a tab, majd utána tudom megnyomni a vissza gombot. Mindjárt megmondom mit húzogassanak.
Letöltöttem a mercury browsert inkább. -
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6270 üzenetére
JB-vel valóban van, sőt úgy az összes gyári iPhone appot föl lehet rakni Számológépestül, mindenestül, de a kollégának nem hiszem,h lenne JB-e
-
Szépen emlegetik az árát az nplayernek. 0,89-2,49-4,49. Be raktam a wish list-be hátha visszamegy. Addig az av palyer-el csak kihúzom.
Más.
Egyszerűen nem találom,hogy lehet a roloba ki-be állítani hogy milyen app infója legyen benne. (Időjárást,tőzsdét szeretném)Más.
Tud valaki olyan file Explorer t vagy akármit ami szinkronizalna a dropbox-al és offline is tudnám használni a beállított dropbox mappát es annak tartalmát? (Mint az androidban a dropsync)[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Na jól elbaltázták a Chrome-ot. Állandóan teljes képernyőt ad be, ha lefele görgetek. Eltűnik a tab. És ki sem lehet kapcsolni. Idióták.
-
kondás
tag
Arra van lehetőség, hogy veszek egy ilyet NAS-t [link] és erről hallgatom a zenéket (mp3, flac) ? Ipad eléri-e róla a zenéket , nincs valakinek tapasztalata?
-
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
#27813376 #6257 üzenetére
Igazából az lehetett a gond, hogy mikor elkezdtem frissíteni megszakadt a net, és hiába töltötte le újra valami fájl sérülhetett.
Én is kipróbáltam a beta 3-at, hát nem tudom.Engem se győzött meg. Nem is az akadások, hanem nekem az az érzésem, hogy ez nem való ipadre. Erre kicsit jobban rá kellene szabni.
-
törölt tag
Zard be az iTunes-t, feladatkezeloben is lodd ki mert fut egy folyamata a hatterben attol hogy nem latni, aztan kapcsold ki a gepet majd be. Igy kezd el ismet frissiteni, jo lesz meglasd, nekem is csinalt mar ilyet tobbszor.
Mas. Feltettem a beta 3-at, hat kurva lassu vele a rendszer, szoval vissza is tettem a 6-os iOS-t. iPhone 4S-en jol mukodik, ott fenn is maradt, de ezen nem okes.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
A hetes ios mikor lesz elerheto?
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy "kis" problémám. iTunesból frissíteni akartam 6.1-ről (no JB) a legfrissebbre. Szépen el is kezdte tölteni a dolgokat le, majd mikor a szoftverfrissítéshez ért, hibát dobott ki az itunes hogy nem elérhető a szerver.
Jelenleg az ipad helyreállítási módban ragadt (nem bootol be) és már egy órája próbálkozok a visszaállítással (csak azt lehet) de a szoftver kibontása után hibaüzenet minden alkalommal: "A(z) iPad jelenleg nem tölthető visssza, mert az iPad szoftverfrissítési szerverrel nem lehet kapcsolatba lépni, vagy az átmenetileg nem elérhető."
Azt kötve hiszem hogy 1 óra alatt 30-ból egyszer sem elérhet
Mi a francot csináljak most?
-
Ragnar95
félisten
A maps, mint azt a neve is mutatja, térkép és a műholdnézet csak ráadás ott, illetve ugye tudsz vele útvonalat is tervezni, míg az Earth inkább a látványra megy rá és csak műholdnézet van, illetve ugye egyben is láthatod a Földet, sőt, más bolygókat is. Ha csak 1-1adott helyett akarsz megnézni, hogy néz ki pontosan, akkor mindkettő ugyanúgy jó
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6247 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
-
madgie
titán
válasz
pescara #6244 üzenetére
A harmadik iPad-em nyúzom, a legelsőnél voltam olyan botor, hogy lefóliáztam... eladáskor vertem a fejem a falba, mert a fóliát levéve derült ki, hogy fél évig sokkal rosszabb képminőséget bámultam. Azóta sem a kettesen, sem most a négyesen nincs kijelzőfólia, ha nem ezen vágod össze a disznyóhúst, akkor baromi nehéz összkaristolni.
-
buzuss
tag
válasz
vadászcsiga #6242 üzenetére
Tulaj képpen miben különbözik az earth, és a maps?
-
csab2
veterán
Nálunk mióta elérhető a Google Earth?
-
Keksz
senior tag
Tol vki MAME emulátorral játékokat iPad-en? mit ajánl? melyik játékot?
Gridlee -ben vagy JB után vmi mame emulátorral...
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ismét elérhető iPadra a Google Maps.
-
buzuss
tag
Szaisztok, egy elég hülye kérdéssel fordulnék hozzátok, mégpedig azzal, hogy milyen screen protectort raktnátok ti az iPadetekre.Glossyt, vagy Anti glaret?
[ Szerkesztve ]
-
kacsip
tag
Sziasztok. Megrendeltem az ipadet. Erdekelne hogy, hogy lehet ravenni hogy 1080, 720as mkvkat lejatszon kulso felirattal egyutt.
koszi -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6221 üzenetére
Valószínűleg a nagyobb kijelző miatt van ez, úgy gondolja az Apple,h mobilkijelzőn nem lennének ezek a funkciók jól használhatóak, ami mondjuk a multitasking gesture-nél érthető is, hiszen 3,5" nem olyan jól kezelhető 4/5 ujjal, de ez a swype-os ékezetírás simán megvalósítható lenne 3,5-4"-on is...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6219 üzenetére
Jaja, kár,h iPhone-ra nem csinálták meg, nagyon hasznos lenne oda is, sokkal gyorsabban lehet úgy gépelni
-
vadászcsiga
félisten
Ez a csusztatásos ékezet bevitel nagyban megkönnyíti a gepelest, thx Steve
-
pescara
aktív tag
Sziasztok. Kaptam 2 uj frissitest az appstoreban, de amikor engedelyezem, akkor keri a bankkartya szamot. Eddig az osszes ilyen, amit magatol kuldott ingyenes volt. Ez valami uj trukk?
-
másnál is van gond Realracing3-mal frissítés óta? hiába kalibrálom, össze-vissza forog az autó
remélem nem az eszközben ment tönkre a gyroscope (van erre teszter?) -
Btx-001
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
SunBreeze
aktív tag
Köszi! Csak megjegyzés keppen: a heten vettem minit az Andrássy iStyle-ban, és bontatlan csomagolású gépen volt egy karcolás a fém felület alsó részen, a home gombnal. Vásárlás után 10perccel visszavittem, és kicserélték egy másikra.
-
Btx-001
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Ipad 4-re érdemes -e kijelzővédő fóliát venni? Amúgy eléggé szoktam vigyázni a készülékeimre, de pl. ha hosszú távon akár az is összekarcolhatja, ha a körmöm hozzáér akkor gondolkodnék a beszerzésén!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.