- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Baromi jó ez a real racing
-
Oldman2
nagyúr
Tudtok-e olyan Smart Cover -hez illeszkedő jobb minőségű tokot (ezen kívül), ami a hátrahajtott SC -t mágnesesen rögzíti?
-
@matthew@
őstag
Real Racing 3 ingyért van, ha valakit érdekel, gondoltam szólok.
Amúgy a 6.1,2-vel lévő gondom, vagyis a gyorsabb merülés elmulni látszik, egy full merítés, feltöltés után most jól működik, 78%-on vagyok 6 óra használattal
-
tween
őstag
iPad cserénél a fizetős alkalmazásokat újra meg kell vennem?
-
A 8mm Vintage Camera a full neve. Az ipados, és a telós is ugyanazon a verziószámon megy (1.8)
Mind a két leírásban ott van a kompatibilitási listán a telefon és az ipad is.
Csak azért ipadon vettem meg, mert ott könnyebb gépelgetni, stb.
Esetleg próbáljak kilépni az appleID val és vissza?
Persze nyilván élvezhetőbb iPadon, de azért lenne jó a telón is, mert az biztos hogy nálam van mindig.
De 2x biztosan nem fogom megvenni. -
agabe
addikt
válasz
hengelhof #4683 üzenetére
Ha a 8mm HD-t vetted meg (iPad-ra külön szoktak apook lenni), akkor az nem egyezik a telefonos verzióval feltételezem.
Az IOS tabletes opztimalizálásnak is vannak hátrányai..ilyen androidon nincs, viszont azt gondolom a 8mm-et inkább tableten jó játszani (mint a legtöbb olyan jétékot ami erősen épít a vizuális élményre), telefonon nehézkesebb sokkal. -
Megvettem a 8mm appot. Rá akarom tölteni a telefonra is, akkor látom, hogy nem engedi. Pénzt kér megint.
Létezik, hogy egy progit külön meg kell venni iPadra és iPhone-ra is? -
erdoke
titán
Természetesen már régen van védelem az elektronikában mindkét esetre, tehát se túltöltéssel, se durva merítéssel nem tudsz kárt tenni az akkumulátorban. A családban mindig van valaki, akinek csak akkor tűnik fel az alacsony akkumulátor feszültség, amikor lekapcsol a telefonja, és soha semmilyen gond nem volt ezekkel az akksikkal. Sőt, talán még jobban is bírták hosszú távon, mint a rendszeresen rátöltést kapó példányok... (Csak lítiumos akksikról beszélek természetesen.)
-
agabe
addikt
Az csupan a kijelzes pontossagat (azt sem nagyon) befolyasolhatja, de a mostani Lithium-os akksikat nem jo lemeriteni meg ritkan is tobbet ront az akksi elettertaman mint barmi mas. Nagyon regi beidegzodes meg a Nikkeles akksik korabol (amiknek egyenesen jot tett a teljes lemerites / formazas 12-16 oras toltes), de jo lenne mar teljesen elfelejteni, es ugy hasznalni a mai akksikat ahogy az jo, raadasul a felhasznalonak is kenyelmesebb.
Kiemelve ebbol a cikkbol:
[Ideális felhasználásnak azt tekinthetjük, ha az akkumulátort sosem hagyjuk 25 százalék alá merülni. Mindenképpen kerülni kell a teljes, a gép vészleállásával végződő lemerülést, mert ez károsítja a telepeket, ezzel csökkenti az elettatamot -
@matthew@
őstag
AppStoreon van gmail app,az jobb mint az alap Mail? Csak mert szeretnék mellékletet csatolni, de közvetlen nem tudok csak ha megnyitom azt amit küldenék, ezt csak így tudom megoldani?
-
erdoke
titán
-
@matthew@
őstag
Jó de ezért volt neke fura h kis használat után csak úgy pörgött lefelé, 5 perc alatt 7-8% ami sztem sok végképp ha mindig ugyan annyin van a fényerőm, ami nem egy magas érték. Mind1 akkor feltöltöm estére, rádugom töltőre, meddig merítsem le? Most 24-en van, max 20-ig érdemes/szabad?
-
erdoke
titán
válasz
@matthew@ #4671 üzenetére
A is lehet, hogy 2-3 feltöltés + egy teljes kisütés-feltöltés ciklus kell neki ahhoz, hogy teljesen beálljon. Azt is számtalanszor leírtuk már, hogy a %-os kijelzés nem tudományos pontosságú, nem érdemes vele különösebben foglalkozni, különösen nem ilyen 1-2 % szinten.
-
@matthew@
őstag
Igazából nem is olyan mintha gyorsabban merülne, csak van 1-1 olyan %, ahol sokáig időzik, pl tegnap este eltettem 41-el, ma hazajöttem nyomkodtam, sokáig annyi is marad majd kihagyta a 40-et és 39-re ugrott egyből, e miatt tűnik úgy, lehet vmiért elcsúszott az aksi kijelzés, lehetséges ez? Ha pl feltöltö, teljesen akkor lehet beáll jól, mert 6.1.2 frissítés óta nem volt még feltöltve, lehet kell neki egy full töltés h beálljon?
-
@matthew@
őstag
válasz
jozsi252 #4667 üzenetére
Az lehet
csak maga a tudat lehet fura h nem egy vadi új készülék, de mondjuk iPad 4 nincs olyan régóta így még lehet újat kapok
Még holnap tesztelgetem, és akkor lehet kedden visszaviszem.
Amúgy frissítésnél lehet kell utána egy teljes feltöltés h kicsit "beskálázódjon" az aksi meg restore után? Lehet csak várnom kéne kicsit mert mind2 volt
-
pár hete nekem is van egy új iPad-em
lastpass-t szerettem volna használni a Safari-hoz, de a lastpass feltett egy új böngészőt(?)
nincs Safari-ba beépülő modul? -
@matthew@
őstag
Van itt vkinek is tapasztalata refurbished darabbal, merjem szervizbe vinni az iPad-em?
-
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #4664 üzenetére
Beszéltem iStyle szervizzel, azt mondta a csaj h vigyem be bevizsgálják a dolgokat, de downgradelni ők sem tudnak, de azt mondta lehet cserélni kell. Még próbálgatom h milyen a tapasztalat és jövőhéten lehet beviszem. Amúgy ha kicserélik, a másik készülék ha minden igaz egy más által már használt lesz, miket cserélnek ki rajta olyankor, illetve mennyire megbízható az eljárás? A gari arra újból indul?
-
erdoke
titán
-
daneel92
tag
hali! van rá mód, hogy 1080p-nél nagyobb felbontású videókat nézzk meg ipaden? ócska hivatalosnyoutube app ugyebár csak 720p-t bír, a többi vimeo, meg ilyenek 1080p-t, itunes-szal meg nem tudok feltenni videót készülékre semmilyen felbontásban (avplayer hd is "csak" hd-ban játszik le)
-
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #4647 üzenetére
Akkor megnyugodtam, csak a frissítés után percenként merült 1%-ot ugyan ilyen fényerőn, ami sok, de a restore megoldotta és low memory sem volt, pedig az összes appot megnyitottam és nem zártam be őket teljesen, hanem csak kiléptem belőlük, így 1-2 még használja a RAM-ot vmilyen szinten és a térképet nyomogattam közben 3D-ben és semmi fagyás nem volt eddig szerencsére
-
válasz
@matthew@ #4645 üzenetére
Én az iPad 3-at 6.0.1en használom, és teljesen jó ez az üzemidő. Most majdnem 8 óra használattal vagyok 45% akksin
Csakis azért nem frissítek, mert bennevan 85 nap üzemidőm (értsd: folyamatosan be van azóta kapcsolva) Nem volt azóta semmi újraindítás / lefagyás stb. Kíváncsi vagyok meddig bírja
-
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #4643 üzenetére
Nekem a 4-es verzióm van WiFi kivitel, a 100%-ról nekem is 1 óra alatt merült le reggel, mert pont ma vettem le, majd olyan 98%-nál feltettem a frissítést és akkor olyan érzés volt mintha begyorsult volna. Bár ahogy visszagondolok eddig nekem mindig 14-16 óra használat lett a vége és 10%-ig merítettem így kb. addig el voltam vele, de utánaszámoltam és mostani merüléssel is kijöhet az , mert elég sokat hallgatok rajta zenét, lezárt kijelző mellett és az is számít a használatnál, így most is reális nálam a szokásos idő, de majd meglátom. Most 10 percenként megy le 1%-ot és úgy emlékszem eddig is ilyen volt, low memory pedig most a restore óta nem jött elő, úgy tűnik megoldotta a restore, de még próbálgatom pár napig, és csak utána állítom vissza a dolgaimat
Amúgy az időket összevetve kb. jól álok mert nekem olyan 4 órát ment (annyit volt aktívan használva) az iPad és az alatt merült le 80%-ra
-
pescara
aktív tag
válasz
gyantaszuz #4643 üzenetére
de letoltotted az uj frissitest?
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
@matthew@ #4631 üzenetére
Azt nem vágom, nem érint ez a téma. Biztos meg lehet oldani valahogy.
Én amúgy reggel 6kor vettem le a töltőről, akkor volt 100%-on. Kerek 1 órát neteztem rajta, 100%-on volt végig.
Délután szintén neteztem egy keveset, plusz megnéztem egy 50 perces dokumentumfilmet. És ezután még letölttem pár appot, cirka 20 percet vett igénybe. Plusz most hallgattam meg 1 órás podcastot és 81%-on van.
Hozzáteszem, hogy a számomra kellemes fényerőn használom, ami a fényerő negyede és harmada között mozog valahol. Filmet általában nagyobb fényerőn nézek, úgy kb 1 óra lejátszás 8-10% töltöttség kárára megy.
Neked melyik modelled van? 3, 4? -
@matthew@
őstag
válasz
pescara #4640 üzenetére
Még nem tudom, majd kiderül hogy alakul, lehet másnál meg teljesen jó, bár sok rossz véleményt írtak neten iPhone-al kapcsolatban h rontott az üzemidőn vagy épp nem javított, de meglátjuk egyenlőre nem akarom elkiabálni, majd meglátjuk, de holnap mindenképpen írom az észrevételt a dologgal kapcsolatban
-
@matthew@
őstag
Visszaállítás már nem sikerült, de restore-t nyomtam, most így próbálgatom a kütyüt, írták h néha segít.
-
imotep03
tag
Hali, vki nemtud jo kijelzővédő fóliàt egy ipad 4re, ami nem csúnyitja a képet, egy belkint vettem de az nagyon csúnya volt rajta
Köszi -
@matthew@
őstag
válasz
gyantaszuz #4630 üzenetére
A 6.1-el nekem is teljesen jó volt, de a 6.1.2-vel most sztem gyorsabban merül és sok random app bezárás is lett, illetve low memory hibajelentések is előkerültek újra, sehogy sem lehet visszatenni a 6.1-et? Vagy arról a mődszerről itt nem lehet beszélni (márha van?)
Szerk.: találtam egy oldalt ahol fel van téve iOS Firmware és le lehet szedni őket, majd az iTunes segítségével a visszaállításhoz be lehet tallózni, ez gari vesztős, vagy szabályos eljárás?
-
sunahunter
senior tag
Frissítettem.
Megszívatott, a jb miatt totál reset lett a vége. Kicsit idegesített, de már visszaraktam ami kellett.
-
@matthew@
őstag
Mekem a 6.1.2 óta jobban merül az iPad, lényegesen, eddig 1%-ot merült annyi használattól mint most 4%-ot, nem lehet vhogyan visszaállítani?
-
@matthew@
őstag
iPad-hez iTunes szinkron alkalmával kiírt egy frissítést: 6.1.2 valakinek már fent van, tapasztalatok vannak vele kapcsolatban, illetve vajon mit javít?
Szerk.: megvan mit javít: Exchange naptár hibáját, mely miatt nagyobb hálózati használat és gyorsabb akku merüléshez vezetett.
-
daneel92
tag
azért az poén, hogy nem tudok leszedni egy frissítést app storeról, mert NINCS PÉNZ A KÁRTYÁMON!!!
elmegy az apple a... -
@matthew@
őstag
Most néztem én is a smart cover nyomát az iPad-en, eddig fel sem tűnt bár nekem még olyan kis szinten volt h nyállal lejött
fogok ráragasztani kis szigetelő szallagot arra a forgó részre amin ül, bár én a smartbcovert csak akkor teszem fel ha viszem magammal vhova, ami elég ritka eset, az alap használatban kissé zavar, ha meg csak simán hátrahajtom akkor pont kívül van a kijelzőt borító finom rész és szedi össze a mocskot....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest