- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Nemtom ez jó-e vkinek is vmire, de nekem hasznos dolog és ingyé van: AudioNote Pro
Illetve új free game: Frontline Commando
-
Ragnar95
félisten
válasz
bartimre88 #4985 üzenetére
Nem, mivel egyrészt nincs asztal, mivel ez nem egy számítógép asztali oprendszerrel, másrészt mert a Springboardra nem tudsz kitenni semmit te magad, csak a telepített appok ikonjai jelennek meg ott.
-
erdoke
titán
Megnéztem az nPlayert SMB streammel. A hardveres dekódolást tökéletes, a 720p és az alacsonyabb bitrátájú 1080p mkv is hibátlan AC3 hanggal. Magasabb bitrátájú 1080p nem jött át folyamatosan WiFi-n (látszik, hogy pufferel, nem a dekódolást az van gondja), megpróbálom majd még UPnP-n is.
-
erdoke
titán
Úgy tűnik, van egy lejátszó progi, ami egyesíti magában a 4 előnyt:
1. Hardveres H.264 gyorsítás
2. SMB, UPnP/DLNA, WebDAV, FTP stream
2. Hivatalos AC3 támogatás
4. Univerzális, egyszer veszed meg 2.69 euróért, és megy iPhonen ill. iPaden is! -
bartimre88
tag
Sziasztok,
Két kérdésem lenne: 1. Ti használtok Hama márkájú hátlapvédőt? Én ma vettem meg és egyenlőre nagyon bejön. Van smartcasem is, de az elcsúfítja egy kicsit a PADOT, ezért egy ilyen mellett döntöttem.
2. Van e olyan alkalmazás, amivel mondjuk az asztalra ki tudnám rakni egy mappában az egyetemi cuccaimat, a könnyed elérhetőség kedvéért (.doc, .pdf. és társai)?
Köszöntem! -
HardRic
addikt
Appsfire miért nem szokott szóba kerülni? A többi akció kereső átláthatatlan vacak ahhoz képest.
-
@matthew@
őstag
Régebben volt szó arról h kb mennyi idő alatt tölt fel, nekem 20%-ról 4-4,5 óra alatt töltötte fel, szóval teljesen 0-ról kb 5 óra mondható a 100% elérésig
Amúgy AppShopper-ben nekem is volt h 1-2 akciót nem jelzett vagy nem írt ki, AppZapper-t még csak leszedtem de nem üzemeltem be.
Más: CloudOn és Dropbox mennyire megbízható, h (ténylegesen) nem turkálnak benne h mit teszek fel, stb?
-
Ragnar95
félisten
Nincs olyan, hogy újszerűre cserélik...
Mindenképp refurbished kapsz, ami gyakorlatilag ugyanolyan, mint az új, mivel minden elhasználódó alkatrészt cserélnek benne és fóliásan, a gyárból kapod...
Nem kell félni a cserekészülékektől, persze lehet az is hibás, de akkor azt is cserélteted és kész... -
Stef@N
tag
Megtudakoltam. Cserélik ha szeretném, hogy újra vagy újszerűre azt nem tudni.
Nem tudom.... szerintetek cseréljek?
-
0pityesz0
tag
Ja, nem mellesleg az egyik sarkánál kattan, azaz olyan mintha bepattanna a helyére az üveglap...
-
0pityesz0
tag
válasz
0pityesz0 #4971 üzenetére
Egyébként visszavittem már egyszer, megnézték, azt mondták a játék a rossz, mert másnál nem jelentkezik a hiba. Hozzá tették nézzem meg más iPaden, ott is ilyen e. na azt nem tudtam megtenni, viszont más fpsben is rossz, ugyan úgy.Ott nem tudtam produkálni, viszont felvettem videora telefonon. Gyanús h ők tehettek vele vmit, mert érintő csere után dbig jó volt, aztán elkezdett szaggatni is a játék, meg a hibát is produkálta.
-
0pityesz0
tag
válasz
Ragnar95 #4969 üzenetére
Először csak a játékban. Aztán meg máshol is rossz, illetve ott ahol szokott szemtelenkedni. Másfelé a kijelzőn nincs gond. Egyébként nem csak egy játékban rossz, hanem többiben is. De más alk-ban nem fordul elő, lehet azért mert más alk-ban nem használom azt a részt annyira
-
Stef@N
tag
Sziasztok!
Egy hetes 4. generációs iPademnél beragadt egy pixel. Folyamatosan fehéren világít, igazából alig észrevehető, de mégis zavar mert tudom, hogy ott van. Van erre valami garancia, vagy nem érdemes vele foglalkozni? Egyébként osztrák áru.
-
0pityesz0
tag
Assze vmi gáz az iPaddel. Játék közben a karakter irányító résznél egyszer csak megvadul. Nem érzékel az érintő. Illetve magát irányítja- mondjuk egyik irányba húz. Egyszer megreppent az érintő üveg, iDokinál megcsináltattam. Egy dbig jó volt,aztán elkezdte ezt csinálni. Lehet h ott csesztek el vmit vele?
-
tomi5244
őstag
Most ~ 275Ft az NFS Most Wanted és még mindíg nem jó a fránya bankártyám, pedig ennyiért mindenképp megéri.
-
-
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4962 üzenetére
Sajna nem, vagy max vaterán találhatsz 1-2 db-ot, de 6k körül kijön mindennel együtt és PayPal-el biztonságos is a dolog, én is rendeltem ár így tokot. Legrosszabb esetben 14 napot írnak a kézbesítéshez, igazából nekem is tetszik, szemezgettem vele, de Smart Cover lett belőle
-
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4960 üzenetére
Nos igen pucéran nem érdemes betenni táskába, szerintem ha tényleg viszed magaddal pár helyre érdemes venni vmi tokot rá, mert egy fólia nem biztos h megfelelő védelmet fog így nyújtani, bár pucéran tuti h kellene rá inkább.
Ezt a tokot vették páran a fórumtársak közül és jó ára is van, véd jól, vagy egy Smart Case/Cover is jó bár azok drágábbak, nekem Cover-em van és nagyon jó, amikor megyek vhová csak rácsattintom és kész is -
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4958 üzenetére
Vedd le és használd úgy
Én fólia nélkül használom és soha nem törölgetem mert nagyon jó a zsíros kijelzőt tapicskolni
fóli sztem felesleges, max akkor kell ha cipelészed magaddal, de akkor is ha van rajta egy Smart Cover vagy vmi kijelzőt borító dolog, ami belül puha, akkor is felesleges.
-
imotep03
tag
Hello, nincs valakinek javaslata iPad 4-re olyan kijelzővédö fólia amitöl nem lesz csúnya a kép, mert én vettem egyet "trust" márkájut és olyan vastag a fólia hogy nagyon elcsúnyitja a retina kijelzöt
-
pescara
aktív tag
válasz
twosixxx #4950 üzenetére
A legjobb, ha valami smart case van rajta, az tenyleg vedi mindenhol, de akkor is erdemes valami szivacsos tokban hurcolni, mar csak azert is, mert kulonben nagyon koszolodik. Meg igy biztos tuleli, ha mondjuk leejted. Mert az a nagy szivas,arra a gari sem ervenyes, ugyhogy jobb az ovatossag.
-
pescara
aktív tag
válasz
kriszpontaz #4952 üzenetére
Akkor biztos mashol is. Lehet, hogy hulye volt az elado, aki mondta. De akkor erdemes mindig elrontani, mielott lejar a gari:-))) De hogy lehet elrontani?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
pescara #4951 üzenetére
Csere esetén Magyarországon garanciában cserélt daraboknál újraindul. Szériaszám alapján az Apple honlapján ellenőrizhető.
-
pescara
aktív tag
válasz
szőröscica #4947 üzenetére
Nekem azt mondtak, nem indul ujra, az eredeti gari ervenyes.
-
twosixxx
csendes tag
Üdv!
Tokkal kapcsolatban lenne kérdésem, most már igencsak vennem kéne egyet, 4-es ipadról van szó egyébként.
Kinek mi vált be? Egyrészt azon agyalok, hogy olyat vegyek, ami csak hordozásra jó és használat közben ki kell venni ( pl ez most jó áron van csak látni kéne élőben is: http://www.szifonstore.com/ipadkiegeszitok/ipad-4-kiegesziti/tokok-foliak-taskak/972-ozaki-icoat-sew-white.html ), vagy olyat, ami egyfolytában véd? És ha utóbbit, akkor milyet? Ahogy látom a Smart Cover, és valami hátlap védő az elég elterjedt kombó. Én amit kinéztem az ez lenne: http://www.szifonstore.com/ipadkiegeszitok/ipad-4-kiegesziti/tokok-foliak-taskak/1921-vireo-ipad-234-tok-atlatszo-feher.html Használ ilyet valaki?
Végül is a célom az lenne, hogy minél kevésbé legyen bumszli tőle és a szépségét se rontsa el
Fóliáról mi a vélemény? Akármennyire vigyáztam rá, van egy icipici karc a kijelzőn.. gőzöm sincs mitől.
köszi! -
A telcsivel készített videót hogyan lehet az iPad-ra átvarázsolni? Ott kényelmesebb lenne szerkeszteni.
-
szőröscica
addikt
válasz
kriszpontaz #4946 üzenetére
Tudom, hogy újraindul a garancia, csak az összehasonlítás kedvéért érdekelt volna, hogy az mikor és hol készült.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szőröscica #4945 üzenetére
Nem is érdekes a régi szériaszáma, az új szériaszámmal megy tovább (vagy újraindul) a garanciád. Én pixelhibásan vittem vissza, amit visszakaptam, meg szivárog a kijelző ragasztás....egyik kutya, másik eb. Most már nem is érdekel.
-
szőröscica
addikt
Megint kicseréltettem, kaptam egy másikat. A szériaszáma totál más, csak a végén az F185 meg az elején a D egyezik.
Amit ma visszavittem, az 2013/4. heti gyártású volt, amit most kaptam, az 2013/2. heti gyártású a http://www.chipmunk.nl/cgi-fast/applemodel.cgi szerint. További érdekesség, hogy gyártási helynek DV (Brazil Jundial Sao Paulo - Foxconn or Foxconn Vietnam) van megjelölve, míg az előző simán DM - Foxconn China volt. - ellenben a hátára az van írva, hogy assembled in china
Nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem, de elég másnak tűnik. Azt sajnálom, hogy az elsőt, amit visszavittem, nem jegyeztem le, hogy mi volt a szériaszáma.
-
agabe
addikt
válasz
sunahunter #4943 üzenetére
49 ezerert biztos van meg mas baja is...azon kivul, hogy tuti nem garis, es a vilag vegere kell menni erte.
Egy garis ipad3 jelenleg 90-100ezer kozott kelhet el.
90-ert szerintem hamar elviszik, ha meg van ido arulni, akkor a viszonylag sok gari, es szep allapot eseten (jo kepekkel) 100sem lehetetlen vallalkozas...aztan meg ugyis alkudoznak, es esetleg 95-ert valaki elviszi.
Az aprod kicsit mas mint a PH. Ki lehet fogni nagyon jo vetelt is ott, de a nagyon olcsoknal konnyen lehet, hogy raszednek valamivel. Nem olyan ellenorzottek a hirdetok, es nem is lehet utanuk nezni, nagyobb a riziko.
Lattam tegnap felrakott 32gigas ipad2-est 52ezerert...az is siman meger 70-et ha mindene megvan es szep allapotu, igy lehet az is egy szuper vetel, de szerencse kell olyat kifogni ami nem csak olcs, de minden rendben is vele. -
sunahunter
senior tag
válasz
_adaml21_ #4935 üzenetére
Mindig annyi ér amennyiért meg is veszik. Jelen esetben ez nagyon maximum 100.000ft.
Rosszul lettem az előbb, 49-ért láttam egyet az apródon és csak annyi a baja, hogy a hátán van egy 1mm-es benyomott pötty. Emiatt nyilván én nem venném meg, de belegondolva case-ben használva kit zavar? Srác szerint más hiba nincs vele. Még az kell, hogy legyen 2-3 ilyen, és durván fog esni az ára -
Hooper
őstag
sziasztok
ipad 1-et szeretnék telejesen gyári állapotára vissza varázsolni (van rajta JB).
Csak gépre dugva iTunessal tudom megtenni, vagy menüből is? -
_adaml21_
őstag
Szerintetek mennyit ér meg egy fehér 16GB Wifi (3-as) iPad, kb 7 hónap garival, karcmentes állapotban?
-
agabe
addikt
válasz
szőröscica #4932 üzenetére
egyértelműen nem lehet rajta beégés.
Ha hetekig folyamatosan ugyanazt a fix képet mutatná sok száz órán át, akkor még el tudom képzelni, hogy lenne valami nyoma (bármelyik lcd be tud égni) node pár óra után az nonszensz.
Ne szégyelj semmit. Edigital küldi vissza apple-nek ahogy te vitted vissza nekik, és majd ők rendezik, bár elég peches vagy, mert ilyesmiről nem igen olvastam még korábban ipad esetében. -
szőröscica
addikt
Holnap megint kapok uj peldanyt. Hatha az mar tenyleg jo lesz, bizom benne. Mar kezdem szegyellni, hogy csereberelem, de ez a beeges egy harminc ezres kinai tableten sem lenne elfogadhato, nemhogy egy ilyen arketoriaju termeken.
Hatha egy ujabb szallitmanybol kapok, ami nem ilyen panelekkel van szerelve.
-
tomi5244
őstag
Volt róla szó, hogy nagy ritkán érdemes lemeríteni teljesen az aksit (pl ios frissítés után). Tegnap 7%-nál tettem fel töltőre. Ma pedig már közel 1 órája nyomom de még mindig 100%
Annyira nem szoktam figyelni a %-ot de ez most megütötte a szemem. 4 hónap használat után még mindig azt tudom mondani, hogy baromi jó az aksi és természetesen az ios optimalizáltsága.
-
erdoke
titán
Egy adatbázisból lehívni 14e szöveges tételt, amiből egyszerre meg kell majd jeleníteni mondjuk 50 szagos-színes-képes részt. Szerintem nem komoly kihívás egy átlagos terheltségű szervernek. Arról pedig az Apple-nek kötelessége gondoskodni, hogy a szerver ne legyen túlterhelt. Az eddig megvásárolt 4 új iPad és 2 új iPhone (nettó 5e dollár?) megvásárlása szerintem elég nyomós érv mellette...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
@matthew@ #4906 üzenetére
#4906 matthew
Én mg fizetősen vettem meg pár éve, azóta is az elsődleges program forrásom!
:-)(#4916) tomi5244
Lám, nem vagyunk egyformák, nekem meg épp ez az átláthatóbb.
Vannak persze ennek is hibái, de amikor néztem az Appshopper-t, nekem az nem jött be.(#4920) joamilestoné
De, én szoktam sokat olvasni, de kb. 5% fényerőn. -
szőröscica
addikt
Ez is kezdi a hibat, halvanyan latszik mar az ibook feher szele, ha a home screennek szurkes hattere van. Kindle szurke belepos reszen meg latszik az egesz lap. Ti nem szoktatok hosszabb ideig konyvet olvasni rajta? Mondjuk ket orat ugy, hogy csak fuggolegesen megy a kijelzo, nincs elforgatva?
-
sunahunter
senior tag
SmartCase tapasztalatom:
Megjött ma a SmartCase az ebay-ról. Nagyon fasza. Igazi minőségi darab.
Az ára volt 6200ft, szállítással... Köszönöm a tippet Kh@oSz-nak!A kijelzőn fólia van, még nem szedtem le a felső védőréteget, tehát a karcok a hordozófilmen vannak.
A fólia benne volt a csomagban
Mivel nekem volt gyári SmartCase-m, van összehasonlítási alapom. Mind tapintásra, mind anyaghasználatban ez sokkal jobb. Nem beszélve arról, hogy a gyári álló helyzetben nem tartotta biztonsággal, félő volt, hogy eldől, ez stabil. Jobban tetszik az is, hogy nem takarja a szélét körben mint a gyári, könnyebb tisztítani. Az ára meg magáért beszél.
Innen rendeltem, bankkártyával fizettem PayPal-on keresztül:
maikai-cases -
Ragnar95
félisten
válasz
szőröscica #4917 üzenetére
Akkor szerencséd volt
-
tomi5244
őstag
válasz
@matthew@ #4906 üzenetére
Nem rossz de nekem valahogy az AppShopper átláthatóbb!
Majd elszórakozom vele.
-
HardRic
addikt
Valahogy megoldódott magától, egyik pillanatról a másikra. Semmit sem csináltam csak próbálgattam. A segítséget köszönöm.
-
HardRic
addikt
Ide is beírom, hátha valakinek van valami ötlete:
Segítség kéne. Nem működik semmi ami a Location services-hez kapcsolódik. A helymeghatározás be van kapcsolva, apponként is engedélyezve van, mégsem működik. Se Siri-nél, se Maps-ben, se 3rd party appokban. Az iránytű ugyanígy. Próbáltam már ki-be kapcsolni, csak egy alkalmazásnál engedélyezni, de semmi. Emlékszem amikor megvettem még működött, ugyanazon a wifi hálózaton próbálom azóta is. -
Ragnar95
félisten
válasz
szőröscica #4902 üzenetére
És bontatlan dobozosat kaptál vagy fekete dobozban jött és csak a készüléket kaptad meg? Ha utóbbi, akkor refurböt kaptál, ami persze semmilyen hátránnyal nem jár, hiszen gyakorlatilag csak az alaplapja használt, de az se biztos, mert lehet, hogy valaki 8 napon belül vitte vissza netes rendelés után és azt kaptad meg te...
Csak kíváncsi vagyok amúgy, hogy mit tettek, mert egyik fórumtársnak T-nél az iPhone-ját 3napon belül is refurbre cserélték, nem vadi újra. Edigitalhoz vitted vagy APR-hez? -
@matthew@
őstag
AppZapp HD Pro most ingyért van, push értesítést is használ ha egy App árcsökkenést mutat, vki használja, vagy hasznalta már?
-
@matthew@
őstag
Én jártam már úgy edigital készletjelzéssel h árkádban megnéztem a MediaMarkt-ban neten h hol van raktáron iPad, írta h mindenhol van Pesten, így rohantam át Sugárba (ez kb 5 perc) és kivárom a sorom, majd közli a faszi h egyik boltjukban sincs, még foglalva sem, központban sem, és legjobb esetben 1 hét a beszerzés, és látta ő is a neten amikor felment a saját weblapjukra h tényleg írnak mindnehová iPad 4-et
-
csokoládé13
tag
válasz
Szerintem, az első napokban a kijelzőt érdemes kifejezetten alacsony (20-25%) fényerővel használni, hogy úgymond "bejárasd" egy kicsit.
Amúgy remélem, minden OK lesz, jó iPadezést! -
Zodicus
senior tag
válasz
Helyes, reméljük ez hibátlan lesz.
-
szőröscica
addikt
Szó nélkül kicserélték pedig akkor épp nem is produkálta a hibát. Most újra nyúzom, remélem ez jó lesz, nem pedig valami hibás szériát fogtam ki.
-
szőröscica
addikt
Jon elo megint a hiba es meg csak nagy fenyero sem kellett hozza. Nemsokara irany a bolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest