- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
bandras0226 #7885 üzenetére
Nem tudom van-e "sima" videolejátszó, ami viszi a DTS-t, a Plex visz ugyan visz mindent, de az másképp működik (szerver kell neki).
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #7881 üzenetére
Jaja. Azután jöttek a DTS macerák (előtte a Dolby), gyorsan elmentettem.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #7879 üzenetére
1.9
-
madgie
titán
válasz
bandras0226 #7877 üzenetére
Nem viszi azóta sem, pont ezért van meg nekem iPad-en a régi verzió (mikor még vitte azt és a dolby-t is).
-
madgie
titán
Akkor felmásolja rá. Wow, nagy kaland, iTunes-ban import az adott alkalmazásnál, voilá.
szerk: igen, külső feliratos filmet is visz. nPlayer például. Ha meg nem akar párszáz forintot fizetni egy alkalmazásért (ami szvsz fillérb@szás iPad esetében), akkor konvertáljon, égessen bele feliratot PC-n.
szerk2:amúgy megvan az előző hozzászólásomnál a mondat vége? "ahol működik a stream is". Ne haragudj, de ilyen válaszoknál azt érzem, hogy mindegy, csak mondjunk valamit, kössünk bele.
-
-
madgie
titán
Jahogyúgy
Amúgy nem az a baj, hogy elsötétedik, mikor rajta tartod az ujjad, hogy előhívd az ékezetes alternatívákat. az a baj, hogy akkor is ezt teszi, mikor "gyorsékezetet" írsz. Relatív gyors írásnál annyit látsz, hogy villog a fél képernyő... kevés fényben roppant bosszantó, főleg, hogy elég kivasalt világos lett az egész billentyűzet.
-
madgie
titán
válasz
szabogabor10 #7300 üzenetére
"Kicsit villog, de nem zavaró."
Én falra másztam tőle (gyorsan írok iPad-en), csak ez tart vissza a hetestől
-
madgie
titán
Én aztán tuti nem raknám fel még négyesre sem, a GM alapján elég kezdetleges az egész (billentyűzetileg mindenképp).
-
madgie
titán
Igen, sajnos csak URL-t tudsz neki iOS.-en megadni... illetve én ezt úgy értem el kerülőúton, hogy a NAS-nál be volt úgy állítva a Transmission, hogy adott mappát figyeljen, és ha oda kerül a torrentfájl, akkor automatikusan indítsa el. És hogy került oda? FileBrowser-rel.
Hú, leírva bonyolult
Szóval, Safarival a torrentfájloknál feldobja az opciókat, mit szeretnél csinálni (Mercury asszem nem): na ott kiválasztottam, hogy a FileBrowser progival nyissa meg. A FileBrowser meg elérte a NAS adott mappáit és ott oda másoltam be, ahonnan automatán indul. Kerülőút, meg fura elsőre, de én vagy egy fél évig így oldottam meg a "távtorrentezést". Most a Mac Mininél is hasonló valamennyire, csak itt a Utorrent Remote megy.
-
madgie
titán
Visszatettem a 6.1.3-at sz iPad 4-re, a hetes a mostani formájában (GM) vállalhatatlan nekem. A villogásos gyorsékezetes írást már említettem, de emellé maga a virtuális billentyűzet is valamiért kevésbé érzékeny
Például kérdőjel írása eddig meg gyorsan (shift+pont), most a shiften rjta kell tartanom az ujjam egy kis ideig, és úgy lehet... de akkor már mindegy, ha ennyi idő alatt átnyomom a numerikus, másodlagos módba (".?123" gomb), És egyébként is, sokkal pattogósabb az egész, szépen, folyamatosan lehet írni, most, hogy visszaraktam egy fullra berakott hatost.
-
madgie
titán
válasz
gidion90 #6870 üzenetére
Ennek akkor van értelme, ha mondjuk 24/7 megy a számítógéped otthon. Ez nálam adott, a Mac mini 10 watt körül kajál, az belefért nálam, mert kiváltotta a NAS-t, ami minimum ennyit evett.
Szóval, adott egy számítógép meg az utorrent. Ez utóbbi beállításaiban engedélyezni tudod az távoli elérést (remote utorrent), itt meg kell adnod egy gépnév/jelszó párost. Ha ez megvan, akkor ezzel az adatokkal bármelyik másik kütyüről eléred az otthoni utorrentet a remote.utorrent.com címen (asszem ez a cím). -
madgie
titán
Zip, rar: Filebrowser. Sorozatok feliratait is így szoktam kitömöríteni. Ja, sorozatok: nekem is külső HDD, de régebben NAS-on csüngtek, most a Mac Minin (ami átvette a NAS szerepét is). Utorrent remote + Filebrowser, tehát még egy torrenthez sem kell bekapcsolni a monitort. filmezni nálunk egy ideje a Plex megy, Minin megy a Server, iPad, vagy iPhone-on a lejátszó, de a médialejátszóm is tudja (Popcor Hour A-210), bár ritkán használjuk, ott NFS megosztással nézzük a filmeket a Miniről.
erdoke: nálunk úgyis az asszony facebookozik... az FB appból ki sem jelentkezünk sose, ha mégis nekem kell megnézni valamit (ritka), akkor Safariban bepötyögöm a fécbúkot
-
madgie
titán
Dettó. Ráadásul amióta az Everpixet használjuk (köszi!), még akkor sem ül az asszony a számítógép elé, ha kellenek neki a családi fotók. Én megcsinálom őket Lightroomban, exportáláskor automatikusan megy fel felhőbe is, így az iPad-ről úgy és oda ossza meg, ahová akarja
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6780 üzenetére
Nemtom, iPad-en nem raktam fel a hetest.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6777 üzenetére
Én mindig visszatérek a Safarihoz
(OS X-en meg nem szeretem, ott Chrome-ot használok)
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6247 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
pescara #6244 üzenetére
A harmadik iPad-em nyúzom, a legelsőnél voltam olyan botor, hogy lefóliáztam... eladáskor vertem a fejem a falba, mert a fóliát levéve derült ki, hogy fél évig sokkal rosszabb képminőséget bámultam. Azóta sem a kettesen, sem most a négyesen nincs kijelzőfólia, ha nem ezen vágod össze a disznyóhúst, akkor baromi nehéz összkaristolni.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6135 üzenetére
Megvan a dolog szépsége, főleg, ha sokfélét rendelsz, random időközönként. Jön a postás oszt lesel, hogy ez mi, meg mikor...
-
madgie
titán
válasz
kriszpontaz #6118 üzenetére
Lol, bármi be tud égni, egy mezei lcd is. Hagyd max fényerőn pár napig ugyanazt a (világos) weboldalt az iPad 3-on, majd meglátod
-
madgie
titán
Gondolod? Nekem ilyen van 30 pinesben, simán elvolt benne az iPad 2 (most is az iPhone 4, de hát az nem meglepő
)
#5296: szerintem jól belefekszik majd az iPad 4, én csak azért nem rendelek, mert hülyén nézne ki az asztalom két dokkolóval
(így marad a 30 pin, a telefont úgyis sokkal többször kell tölteni)
-
madgie
titán
Vissza-vissza, de nem lesz DTS hang support benne
FB oldaluk, gugli translate.Úgyhogy remélem, mindenki elmentette a mostani verziót.
-
madgie
titán
válasz
@matthew@ #5095 üzenetére
Mentsd el gépre, legyen meg ez a verzió, ami még képes erre!
Nekem is ezt kéne tenni: mctube, nplayer gyorsan elment... az utóbbi aranyat ér, lassan fél éve szívok, mert nem volt olyan progi (a jb-s xbmc kivételével), ami viszi az ac-3 hangú filmeket, smb hálózatot szeret és a külső feliratokkal is jól elboldogul
-
madgie
titán
Én is az 50" plazmn nézem a filmet, de ha átmegyünk dögleni a hálóba és folytatnánk a filmet, vagy néznénk valami sorozatot, akkor ott a NAS+iPad kombó, amit már megszoktam és szerettem... na ezt vették el tőlem az ac3 mizériával
És ott az erdoke féle példa: ha az asszony mondjuk grészklinikát néz, én meg mást néznék (ami nem csoda), akkor is jól jön.
-
madgie
titán
iPad-en, útközben? Nekem eszembe sem jutna kivinni a házból ilyen céllal a 9.7" mértével, valahogy olyan ciki, mint a ghettoblaster
szerk: egyébként nehezen tudok elszakadni ettől a témától, elég szomorú, hogy nem tudják két hónapja megoldani, hogy normális app-okkal menjen a filmezés (hanggal) az apple termékeken (vagyok annyira hirtelen haragú, hogy csak emiatt cseréljek másra... az iPad "szerencséje", hogy belefáradtan a többiek béna alkalmazáskínálatába)
-
madgie
titán
-
madgie
titán
Sajnos a Dolby-jogmacera miatt most a filmnéző appok 95%-a kuka hang szempontjából. Két programról tudok, ami viszi az AC3 hangokat (avplayer, cinexplayer), de azoknak meg nem erőssége a streamelés
Én is olyan programot keresek, ami a NAS-ról vinné wifin keresztül a filmjeimet (smb hálózaton keresztül, tehát ugyanúgy, ahogy te szeretnéd a pc-ről), de az említett két program pont nem képes erre
Jelenleg két lehetőséged van: vagy vársz, vagy átkonvertálod mondjuk aac hangra a néznivalót (vagy akkor már mindegy, ha a kütyüre másolod, azzal már a cinexplayer is simán elboldogul). Illetve én még azt mondanám, hogy törekedj a dts végű filmek "kölcsönzésére", azokkal nincs gond, bármilyen smb stream képes médialejátszóval lesz hangod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged