Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
#27813376 #6257 üzenetére
Igazából az lehetett a gond, hogy mikor elkezdtem frissíteni megszakadt a net, és hiába töltötte le újra valami fájl sérülhetett.
Én is kipróbáltam a beta 3-at, hát nem tudom.Engem se győzött meg. Nem is az akadások, hanem nekem az az érzésem, hogy ez nem való ipadre. Erre kicsit jobban rá kellene szabni.
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy "kis" problémám. iTunesból frissíteni akartam 6.1-ről (no JB) a legfrissebbre. Szépen el is kezdte tölteni a dolgokat le, majd mikor a szoftverfrissítéshez ért, hibát dobott ki az itunes hogy nem elérhető a szerver.
Jelenleg az ipad helyreállítási módban ragadt (nem bootol be) és már egy órája próbálkozok a visszaállítással (csak azt lehet) de a szoftver kibontása után hibaüzenet minden alkalommal: "A(z) iPad jelenleg nem tölthető visssza, mert az iPad szoftverfrissítési szerverrel nem lehet kapcsolatba lépni, vagy az átmenetileg nem elérhető."
Azt kötve hiszem hogy 1 óra alatt 30-ból egyszer sem elérhet
Mi a francot csináljak most?
-
Kh@oSz
aktív tag
Egyébként én kikapcsoltam a fenébe a zárás/alvás kapcsolót és nem zavar be sose. Annyira nem létszükséglet ez a funkció
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5805 üzenetére
Nekem is ez a maikai case van. Lassan 4 hónapos lesz és nagyon bevált. Nem vastagított rajta sokat, viszont ha egyszer véletlen leesjtem akkor lehet pont ez védi meg attól hogy pókhálósra törjön a kijelző. Nem vagyok az a leejtős fajta, de ha egyszer előfordul akkor elég ciki. Ennyit fel lehet áldozni egy kis biztonságért!
-
Kh@oSz
aktív tag
Bluetooth-os gps vevőt nem lehet "rákapcsolni" wifis ipadre?
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
Ragnar95 #5080 üzenetére
Természetesen nem összehasonlítani akartam egy kínai tablettel, mert egyértelmű hogy köze nincs a kettőnek egymáshoz. Csupán arról van szó hogy miért csinálja ezt. Egyébként most is produkálta viszont csak 3 lap volt megnyitva. Szerintem ha eltelik x idő, mondjuk 4 perce nem voltam a lapon, mert mondjuk fórumot olvastam egy másik lapon, akkor ha átlépek a többi lapra, akkor fekete fehér, és meg kell várni míg újra betölti. A kérdés hogy miért tölti újra.
-
Kh@oSz
aktív tag
Végre megjelentek ebay-en a 8pin-es cf kártya olvasók
Bár lehet csak engem hoz ez lázba -
Kh@oSz
aktív tag
válasz
sunahunter #4828 üzenetére
Az ebay accountodban a Purchases history résznél láthatod hogy mikor postázta ha ráviszed az egeret a kis csomagra (shipped). Nem hiszem hogy aggódnod kellene. Ha a héten nem jönne meg akkor írni kell az eladónak. Egyébként postás hozza.
Egyébként még mindig azt mondom hogy nagyon jó kis tok, egyetlen problémám hogy a fedőlap túlságosan tisztítja a kijelzőt és nem tud eléggé bezsírosodni, és nem csúszik annyira az ujjam
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
justaview #4717 üzenetére
Persze ezzel tisztában vagyok bár még nem volt szükségem refundra. De valószínűleg ez a külföldi vásárlás legbiztonságosabb módja, más alternatívát nem nagyon tudok. Én mar rengeteg dolgot rendeltem többtízezres tételt is. Meg kell nézni kitől vásárol az ember és nem lehet nagy probléma. Csaló esetén pedig szerintem kekeckedés nélkül utal a paypal mivel több jelentés is érkezni fog az eladóról ha csal
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
Oldman2 #4715 üzenetére
(#4714) sunahunter: Én PayPal-t használok mert ez biztonságos, ha valahonnan nem jön meg a cucc akkor azt hiszem 45 napig visszaigényelheted a pénzed.
De bankkártyával is lehet fizetni ebayen bár abban nem bíznék(#4715) Oldman2: Nem tapad rá a hátoldalára, viszont én félbe szoktam hajtani (úgy összetapad) és úgy kényelmes fogni és nem lifeg.
-
Kh@oSz
aktív tag
Ha valaki olcsó smart case alternatívát keres akkor ajánlom EZT
4 nap alatt jött meg Angliából és postával 5600 volt. Szerintem ár/érték arányban nagyon jó. Jól illeszkedik és az anyagminőség is tökéletes, főleg ennyiért.Én barnát rendeltem és nagyon jól megy a fehérhez
szerk.: most látom hogy komoly készlethiány van a színekből, ezek szerint sokan rátaláltak
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
CF kártyát használok a gépben, szóval az SD nem játszik. Meg nem is szeretném hogy 1 méternyi kábelen csüngjön a dolog. A videón látható kis kártyaolvasó kellene csak ugyebár lightning csatlakozóval
Tükörreflexes gépeknél max a legújabbak támogatják az sd kártyákat is de még szerintem 80%-ban a fotósok CF kártyát használnak és ez pár éven belül nem fog eltűnni.
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
Hmm... pedig fotózások után szerettem volna végigpörgetni az alanynak a képeket rajta. Érdekes hogy cf-et nem támogat mivel a komolyabb gépek CF kártyát használnak.
Esetleg ha egy 30pin-es átalakítóra dugom rá a cf olvasót az működhet? [link]Szóval ahogy a videón is látható csak én beiktatnék közé egy átalakítót, bár elég ormótlan lesz...
[link][ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete boldog tulajdonosa vagyok egy 4. generációsnak. Az lenne a kérdésem hogy milyen megoldással tudnák rajta CF kártyáról beolvasni képeket. 8 pin-es kiegészítőkből még elég gyér a felhozatal ha jól látom.
CF olvasót nem is találtam még. Egy usb-s átalakítóra kötött kártyaolvasó működőképes lehet? [link]
Ebay-es kiegészítők okozhatnak valami gubancot? Persze nem a legalja termékekre gondolok hanem top-rated sellerekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető