Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Eredeti Apple Smart Coverből van vkinek tapasztalata a bőrrel kapcsolatban? Most gondolkozom h polyurethan vagy bőr legyen
-
agabe
addikt
válasz
Maxximus #4280 üzenetére
Szeretem az edigitalt, es muszaki cikknel nem banom, ha magasabbak az araik, mert legalabb rendes gari van nem ugy mint a webboltokban, de ebben az esetben ez a bolt sem elvetendo ugyanazzal a temrekkel csak olcsbban.
Hatulrol amugy ugyanolyan mint Itt az amazonon lathato kepeken, tehat atlatszo?
-
Misser
tag
Az a baj ezzel a tokkal, hogy igazan jol vedi a keszuleket, de ha hasznalni akarod, akkor bizony ki kell venni a tokbol. Persze ha csak arra kell, hogy utazas kozben a taskaban biztonsagban legyen, akkor jo, meg tulzas is. De ha kevesbe nyugodt helyen akarod hasznalni, akkor nem ez kell neked.
-
tween
őstag
Használ valaki ilyent?
-
tomi5244
őstag
válasz
Maxximus #4280 üzenetére
Ez nagyon jó áron van. én 11 ért vettem a covert plusz 4 ért az átlátszó hátlap tokot...
Pedig baromi sok alternatívát megnéztem, nem kapkodtam el. Ezt a tokot is néztem de egyik képből sem lehet(ett) megállapítani, hogy levehető a cover része...
Mert nálam az volt a lényeg ezért vettem meg külön.
-
pescara
aktív tag
Ez mar egy ujabb, bornek tunik, a hatuljat is vedi, elol meg ugyanaz a hajtogathato cucc, barmilyen helyzetbe allithatod
-
@matthew@
őstag
válasz
twosixxx #4271 üzenetére
Igen, ez sajna így van, a tesztben is van róla szó vagy a videóban van megemlítve, bár az ok az kérdéses
Aki szeretne iPadre smart covert bőrből jó áron, most megteheti: ennyiért elgondolkoztató, mert poliuretán árban van
-
twosixxx
csendes tag
bocs ha hülye kérdés, eddig nem nagyon videóztam vele, de nálatok is a videónak sokkal kisebb a látószöge mintha fényképeznék? mintha bele lenne zoomolva alapból.. ipad 4 hátlapi kameráról van szó.
-
pescara
aktív tag
Ok, koszi mindkettotoknek!
-
tomi5244
őstag
Összeállítanék egy sorozatképekből álló videót, zenei aláfestéssel egy-két áttűnéssel stb. Tudtok ajánlani valami appot? A bankkártyámat még nem sikerült aktiválnom, úgyhogy ingyenes lenne jó.
Köszi
-
@matthew@
őstag
válasz
Maxximus #4264 üzenetére
Igazából megoszlóak a tapasztalatok, nekem teljesen jól megy a 6.1, bár kényszerítve is voltam a feltételre, mert automatikusan letöltötte (nem tudom miért) és foglalta a helyet. Nekem semmi bug nincs benne, sőt az AppStore tényleg jobb min 6.0.1 alatt, illetve az egyéb hely is mérete is csökkent és nem nő folyamatosan
-
megema
őstag
6.1 észrevétel: Összehúzásos kilépés esetén néha nem látszanak az appok ikonjai, amíg be nem fejezem a mozdulatot.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést...de olyan iPad progit keresek, amivel a win7-es pc-n futo torrentkliensbe tudok betenni letöltést. Tehát megy a windows-os gép, fut a torrent kliens, én az ipad-en böngészem a tartalmakat és az ipad-ről tudok letöltést indítani a gépen. Remélem érthetően fogalmaztam.
-
Misser
tag
Nekem a 6.0 kvart be a wifibe. Anno írtam is, hogy a telefon netmegosztását nem akarta kezelni. Kapcsolat megvolt, de a net nem ment. Újraindítás megoldotta mindig. Most a 6.1 alatt jól megy. Lehet, hogy egy visszaállítás is megoldotta volna anno.
Üzemidő szempontjából nem nagyon tudok nyilatkozni, mert nem igazán figyeltem eddig. Most 74% on van, és használat 5:23perc, készenlét 1nap1óra. Ez csak wifis netezés volt, meg talán fél óra játék. De kis fényerő is elég volt.
Nekem ennyi a tapasztalatom a 6.1-el. -
agabe
addikt
válasz
sunahunter #4251 üzenetére
remeljuk ... valoban jobban birja mint a telefon, mert az mar semmiben nem kulonbozik a tobbi gyartotol javitasi szukseglet szempontjabol, de azert nem art erre sem a gari. barmi barmikor elromolhat.
-
sunahunter
senior tag
Sosem értettem ezt a garanciális témát. Nem romlik ez el. User hibák inkább vanak, aminek köze nem lesz úgyse a garanciához.
-
agabe
addikt
válasz
Ragnar95 #4237 üzenetére
egyre jobban szigoritanak.
azt ki tudjak nyerni (ha akarjak) mikor volt a szoftver felteve.
Ha most teszel fel 6.0.1-et es bele akarnak kotni, akkor bele tudnak, hiszen nem tudott volna hivatalos modon felkerulni.
Nem mondom, hogy mostanaban ezt figyeltek volna (bar valahol...talan a szifonon olvastam valakinek ilyen elmenyet), de a csomo lehuzos bolt, es magan"kereskedo" miatt akik az osszevasarolt halott alaplapos telokat gariztattak, majd ujkent eladtak (meg mostanaban is megy ez) direkt itthonra kulon szabalyozasa van mar a gariztatasnak, es felek tole a szigoritasoknak meg nincs vege. Nem lennek meglepodve ha hamarosan szofteveres mokolast is figyelnek, mert ugyan igy a hardveres ugyeskedoket nem tudjak kiszurni, de osszessegeben csokkenthetik a javitas/csere mennyiseget, mivel messze tobb kerul ilyen sorsra itthon mint kulfoldon.
Barmi lehet...ez van. Koszonhetoen az ugyeskedoknek mar a kisebb (jailbreak) beavatkozas sem biztos, hogy nem lesz nyomonkovetheto (ahogy androidon a custom kernel szamlalo jott be pl., azutan mas...igaz ott sem figyeli meg mondjuk a samsung, de a lehetoseg mar adott), vagy akar mar most is az, es mivel barmikor modosithatjak egyoldaluan a garis felteteleket, ezert nem lehetetlen, hogy kesobb ez is altalanosan figyelembe vett kizaro tenyezo lehet. -
csab2
veterán
Nekem mintha kicsit hektikusabb lenne a wifi a 6.1-el. És az akksi is mintha jobban merülne, vagy a kijelzése változott (lehet, hogy eddig volt irreális).
-
pszichiater
senior tag
Én azért kétlem hogy az amerikaiak törögetnének. Ez amolyan keleti beidegződés
Sajnos....Engem nem zavar, de én nem élek vele.
-
Darko
senior tag
[Százezrek törik fel iPhone-jaikat]
Rövidke Index hír -
jozsi252
veterán
Igen XMS meg iStyle-nál láttam talán kiírva ezt hogy "készlet erejéig". Viszont StarKing-et kérdeztem és ott nem mondták, csak hogy febr 1-28.-ig.
No sebaj. Handras mondta hogyha nincs is készleten, de a rendelés le van adva az akció alatt, akkor akár márciusba is az akciós áron kapom meg, mivel ilyenkor is az akciós ár érvényes.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #4214 üzenetére
Nos igen. Be kell látni hogy az iPad 3 is, de főleg az iPad 4-nek már olyan teljesítménye van, ami több mint elég a hétköznapi dolgokra. Mondhatni iPad 4 minden olyat tud amit egy prémium terméknek tudnia kell. És több mint valószinű hogy a 3-4 még 2 év múlva is bőven megfogja állni a helyét.
Volt 2 iPad minim is de inkább úgy voltam vele hogy eladom, lévén ( reménykedve ) hogy márciusba jön az új, várhatóan retinás mini. De az a baj hogy nagyon döntésképtelen vagyok, mert hordoznám magammal egész nap autó - busz - munkahelyen. És arra meg a mini lenne a legjobb, viszont egyre jobban kezdek azon lenni hogy lemondok a miniről, nem várok hanem inkább most februárba veszek egy 4-et amíg akciós. Csak ugye ha jönnének köv hónapba új dolgok, akkor lehet hogy a fejem verném a falba hogy várhattam volna egy kicsit, aztán inkább retinás minit vettem volna, vagy esetleg iPad 5.
Elvileg 28.-ig van ez az akció, 20-25 körül ha már esetleg kezdek jönni a hírek itt ott hogy márciusba lesz 1-2 ütősebb dolog akkor megvárom. Ha meg semmi akkor rámegyek a 4-re.
Idén végre nekem is lejár 2 év rabságom aztán végre vehetek új telót. ( 5S ?? ) kitudja mit hoz még az ősz.
-
Ragnar95
félisten
Nem tagadhatják meg emiatt a garit, már bocs, de ez oltári nagy hülyeség... Tudtommal azt sem tudják megállapítani, h mikor restore-oltál, ezen kívül nyomhattál a telón is teljes visszaállítást... Én simán gariztattam már 5.1.1-re re-restore-olt iPhone 4S-t, amikor 6.0.1 volt a legfrissebb...
-
agabe
addikt
válasz
Ragnar95 #4233 üzenetére
ez igaz, de ha pl. JB elott felteszi a 6.1 -et ami nem jon be neki, mert mondjuk merul vele a kutyu jobban mint kellene, es nincs shsh-ja a korabbi verziorol, akkor visszaterni sem tud 6.1-et megelozore...csak ez sincs leirva, vagy akar belinkelve (mire erdemes figyelni mondjuk).
Kezdoknek nem jok ezek a leirasok.
Ezen kivul olyasmire sem art figyelni (erre legtobben nem szoktak) hogy ha most csinal valaki egy restore-t 6.0.1-re, es beviszi szervizbe, akkor siman megtagadhatjak a garit, hiszen normal modon 6.0.1-re ma mar nem frissithetett volna, viszont ennek az idopontja siman kinyerheto. Nem biztos, hogy ezzel foglalkoznak minden esetben, de egyre jobban bekemenyitenek, ezert erdemes teljesen kepben lenni mielott valaki elkezdi a jailbreak-et. -
tomi5244
őstag
Vajon tavasz, vagy ősz? avagy kacsa az egész?
-
Blaise
veterán
válasz
szabopali #4231 üzenetére
PC-re letöltöd, kicsomagolod.
Elindítod a mappában lévő evasi0n.exe fájlt
Ezután elindul a program felismeri a cuccot, majd nyomj egyszer a Jailbreak gombra, és szépen néhány perc alatt magától elintézi.Fontos, hogy közben ne fusson iTunes!
saját megjegyzés: Ha ennyire nincs képben a kolléga, akkor lehet, hogy nincs neki szüksége ezekre, mert csak a gond lesz belőle.
-
agabe
addikt
válasz
Ragnar95 #4222 üzenetére
Van akinél nincs gond, és van akinél igen.
Most még várnék ipad-on is JB-el.
Eddig is el lehetett lenni nélküli, még pár nap felhasználói tapasztalatok kivárása nem olyan nagy probléma, és ha jellemzően nem lesznek hibák, akkor érdemes próbálkozni, de úgy látom legalább annyi a probléma telefonon mint akinél nincs hiba, így nem ajánlott szerintem.(#4229) sunahunter:
ezekkel a leírásokkal egy gondom van, mégpedig igazából a lányeget nem írják le, hogy hogyan lehet (mi kell hozzá) esetleges probléma esetén a gyári rendszert visszaállítani...mindig csak sima mentést emelik ki, pedig azt max visszaállítja az ember ...de ha egy kezdő azt látja, hogy nem megy a teló, és nem tudja visszaállítani a gyári állapotot, mert pl. shsh mentést nem csinált ...hát az gáz.
Minden ilyen elejére azt kellene betenni (véleményem szerint), hogy az az első lépés. -
sunahunter
senior tag
válasz
kriszpontaz #4223 üzenetére
Itt megtalálod. Semmi különleges. Telepíted, követed amit mond, ennyi.
Elcseszni nem igazán lehet. -
Blaise
veterán
válasz
kriszpontaz #4226 üzenetére
-
Darko
senior tag
Mi az a Cydia? Milyen plussz-t jelent iPad-en?
-
Blaise
veterán
válasz
kriszpontaz #4223 üzenetére
Letöltöd a JB-t, elindítod, rákattintasz az ott lévő 1 gombra és kész
-
kriszpontaz
veterán
iPad3 16GB Wifi verzióhoz 6.1-es iOS -hez a Jailbreak és Cydia telepítéséhez találok valami korrekt leírást valahol?
A segítségeteket előre is köszönöm! -
bigdady
nagyúr
válasz
sunahunter #4219 üzenetére
pedig iphone-nál vannak gondok vele éppen ennek ellenére
-
bigdady
nagyúr
válasz
sunahunter #4217 üzenetére
reboot?
-
Zodicus
senior tag
válasz
sunahunter #4215 üzenetére
Észrevétel, tapasztalat?
-
sunahunter
senior tag
Fenn a Cydia. iPad3 16gb
-
Ragnar95
félisten
válasz
jozsi252 #4211 üzenetére
Igen, iPad 3 32gb-om van.
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, 4-re semmiképp nem fogok cserélni, mivel nem nyújt semmi olyan pluszt, amire nekem óriási szükségem lenne plusz pénzért, az 5 majd kiderül milyen lesz, de szerintem majd csak akkor váltok, ha erre már nem fog új szoftver jönni, főleg,h idén majd iPhone-t cserélek, mivel ez már 2 éves lesz
Eleinte úgy terveztem el,h 2 évente fogom cserélni, de majd kiderül,h az új modell mikor jön és mit fog tudni
Zodiacus: az iPhone-t JB-eltem, erre vártam már hónapok óta, mióta a szervizben iOS6-ra frissítették nekem, egyelőre sok mindent nem tudok róla mondani sajna, mert a cydia teljesen túlterhelődött, de az iPadem eddig is JB-elve volt, így azt most nem frissítem egyelőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged