Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ezt olyan embereknek szánják akik dolgoznak az iPad-en. Értem ezalatt hogy pl e-maileket megírni rajta, jegyzetelni egyetemen, konferencián, céges meeting-ek, nagyon jó kis hasznos kiegészítő. De nyilván én meg sokan mások nem veszik hasznát, mert ugye én is pl böngészek, akarom mondani böngésztem a minin de ma eladtam a fehéret is, valószinű hogy 4-et fogok venni.
Szóval mi nem használnánk ki annyira.Amúgy még mindig 1 dolog nem tiszta bennem. Mégpedig hogyha az adott shop nem regeli be az iPad-et akkor mikortól szól a gari rá? Első itunes-os syncnál, vagy app store os sync után vagy mégis hogy lesz benne az Apple warranty rendszerébe az adott készüléke, ha a shop nem regeli be?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Vadiúj SSD-k!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest