Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • CPT.Pirk

  Jómunkásember

  válasz -Skylake- #373 üzenetére

  Értelek. Később viszont dolgoztam hardver és webfejlesztéssel foglalkozó 10 fő körüli cégnél, ott meg az volt a gond, hogy ha adtál egy nem is túlárazott ajánlatot a kívánt munkára, akkor benyögte a vevő, hogy jah neki van rá összesen 120e forintja, miközben a munka meg eltartana hetekig... Elég gyakran belefutottunk ilyenbe.
  Minden olyan munkánál, ahol xls-be kellett exportálni, oda LO-t adtunk az ügyfélnek mert az nem került pénzbe és az MS Excellnek voltak hibái, ami miatt a webesek tépték a hajukat. Az ügyfelek nem panaszkodtak, simán elfogadták.

  hunluki: hehe igen. :)

  sh4d0w: de, MSO volt a többi gépen. Előfordultak kompatibilitási hibák az ügyfelek cuccainál meg az LO is csak most pár hete jelentette be, hogy már teljesen kompatibilis az MSO "szabvány" formátumaival.

  Busterftw: nálunk a PTE-n még a szakdoga készítés leírása is OpenOffice-ra volt megcsinálva. Nem is volt hozzá MSO leírás.

  Dr. Akula: az egyik ilyen hírnél elhintették, hogy megtörténhet. Itt nézd meg az utolsó idézett részt: https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Microsoft-Writing-Wayland-Comp

  Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés