- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Nemrég sikerült kipróbálnom egy ilyen csodát az Osanban
Nekem nagyon szokatlan az Android, mert WP7-es telefonom van így nehezen találtam meg bármit is, de amúgy kellemes készülék. Gyors volt, nem találkoztam akadozással, és a jobb oldali felnyíló menüben láttam olyat h turbó mód vagy vmi hasonló, az mire szolgál? Több erőforrást használ? Mellette volt egy Samsung Note 10.1 is ugyan olyan Androiddal 4.0.3-al, de ott a beállítások menüpont is laggolt a görgetésnél és máshol is a rendszer, úgyhogy az Asus jól teljesített igaz h Tegra 3 miatt ez el is várható, de ebből nekem az jön le h az Android eléggé rosszul van optimalizálva
h egy ilyen HW kelljen a normálisabb futáshoz.
Még várok a vétellel hátha a Windows-os csodák lejjebb nyomják az árakat
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem nagyon szokatlan az Android, mert WP7-es telefonom van így nehezen találtam meg bármit is, de amúgy kellemes készülék. Gyors volt, nem találkoztam akadozással, és a jobb oldali felnyíló menüben láttam olyat h turbó mód vagy vmi hasonló, az mire szolgál? Több erőforrást használ? Mellette volt egy Samsung Note 10.1 is ugyan olyan Androiddal 4.0.3-al, de ott a beállítások menüpont is laggolt a görgetésnél és máshol is a rendszer, úgyhogy az Asus jól teljesített igaz h Tegra 3 miatt ez el is várható, de ebből nekem az jön le h az Android eléggé rosszul van optimalizálva
h egy ilyen HW kelljen a normálisabb futáshoz.