- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Bios jelszó
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeboy74
tag
válasz
FrankóStein #2373 üzenetére
Köszi, végül tegnap én is kigoogleiztam mindent, meg tudom erősíteni az általad leírtakat.Kizárólag az innét letöltött fájlokkal (blob, fastboot stb.) tudtam normális recovery-t varázsolni a gépre bootloader nyitás után. Az összes többi (frisebb!!!) verzió nem volt hajlandó felmenni. Az eredeti firmware a 10.6.1.27.5 volt. Utána én is cseréltem a legfrissebb TWRP-re (blob) innét. Oda kell figyelni arra, hogy milyen androidot akar az ember feltenni rá, hogy annak megfelelő TWRP vagy CWM verziót válassza ki, én a CM10.2.1 stable-re szavaztam.
Feltelepítés előtt a TWRP-ből nyomtam egy factory reset-et, wipe cache/dalvik cache, majd install CM és gapps. Mindkettő simán felment, de normál induláskor csak a CM logo forgott vagy 10 percig, kétszer is. Visszamentem a TWRP-be, és nyomtam megint egy factory reset-et, utána öt perc alatt felállt, a kis drága. Azóta már belaktam, vígan működik, a hideg indulás sem több egy percnél, akárcsak a gyári romnál.
Egyébként ha custom romot rak rá az ember, nem kell rootolni, azok már azzal együtt járnak.Amit észrevettem: megszűnt a battery drain a csatlakoztatott dokkolóval. Nekem az utolsó két gyári frissítés után, ha egybe volt a billentyűzettel a tablet, akkor 8 óra alatt - alvó módban
- kivégezte mindkét aksit. Már kipróbáltam ezer dolgot, de egyik sem segített. Most megoldódni látszik a probléma.
Fagyás, véletlen újraindulás még nem volt, viszont egy-két alkalmazás csak második indításra volt hajlandó indulni, elsőre "leállt".
Gyorsabbnak, gördülékenyebbnek tűnik, de ez akár lehet a friss telepítés miatt is, majd pár hét alatt lehet erre válaszolni.
Kicsit fura a launcher az eredeti után, de könnyen meg lehet szokni, vagy le lehet cserélni, igazából semmi nem hiányzik, és eddig minden működött rajta.
KitKat-tel még várok egy RC-ig legalább, bár lehet, hogy kísértésbe esek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mikrotik routerek
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest