Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
Na, milyen szemét? Egy barátom probookjában behalt a wifi, 3 nap alatt vitték-hozták. Több szerviz partnere is van a HP-nek, szóval ezt így ráhúzni, hogy szar a szerviz kicsit erős. És mit jelent az, hogy normális működésre akartátok bírni az Elitbookot? A user errorról nem tehet a HP, de befejeztem mert ez itt nagyon OFF.
-
savoo
addikt
Azért az erős túlzás, hogy visszahozták a start menüt...

Egyébként meg ilyen hozzáállással még mindig dost kellene használni...
Sokáig én is makacsan ragaszkodtam pl a Win7nél a régi felülethez vagy az office 2003-hoz, aztán szépen lassan azért rájöttem, hogy jobb az új. Nem hülyék dolgoznak a Microsoftnál hiába gondolják azt sokan. -
savoo
addikt
Ma mi is megnyomkodtunk a Westend MM-ben. Nem tudom egyesek mit vártak ennyi pénzért... Szerintem egyáltalán nem gagyi, pedig nem vagyok egy nagy Asus fan (és akkor még finoman fogalmaztam).. Ráadásul úgy mondom ezt, hogy nem gagyi hogy én egy Probookot használok...
Asszonynak is nagyon tetszett, szóval egyet bevállalunk a hétvégén úgy néz ki. 
-
savoo
addikt
Miért, a laptop.hu-nak nincs bemutató terme?
-
savoo
addikt
Ez a plusz 500 gigás HDD-s változat ez nem valami elírás? Csak mert az Asus oldalán sem szerepel sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(leszámítva az akksit, de azok nem bírnak sokat sajnos.)