Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Kezdjük akkor a "szolgáltatónál miért nem mondtak nekem semmit" dologgal.
Az általad linkelt hozzászólást egyáltalán olvastad?
Íme egy idézet belőle:"...mert bár nem tudta megjósolni, mikorra lesz bevezetve élesben..."
vagyis dettó, semmit nem tud erről senki.
Lehet valaki jól értesült, de míg valójában nincs is, addig megy a vakítás, meg a találgatás.
Én is tudok jól hangzó szavakat mondani, de semmi értelme, amíg nem láttam, tapasztaltam.A dual sim működése.
Jó néhány napja nem neteztem, így igazad van, el voltam maradva, de igazából most is bármelyik videót nézem meg pl. a youtube-on, igazi használati bemutatás nincs.
Az, hogy a menüben ott van, hogy elsődleges, meg másodlagos kártya, az édeskevés.
Még a hívás indítására láttam is egy pillanatnyi részletet az egyik videón, de pl. az "állandó két SIM" megoldásról, átirányításokról, bekopogásokról, vagy a net és hívás kártyák váltogatásának lehetőségeiről semmit.
Én most azt látom, hogy az "iphone dual sim fogalom" olyasmi, mint a Matyás Király mesékben: hoztam is ajándékot, meg nem is...Androidos gyártóknál már redőnyről váltogatok minden a dual simhez tartozó dolgot, itt iphone-nál megint elvileg (ha lehet egyáltalán) menjek bele a menü sűrű bugyraiba, ha bármit állítani akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest