- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Megvan még itthon az iPhone 4 -esem. Megtartottam, mert szerintem a legszebb iPhone ever. A maga korában űrhajó volt a többi telefonhoz képest (elöl-hátul üveg, 2010-ben 960x640 es kijelző felbontás stb ) és szerintem (feketében) még mindig gyönyörű. Viszont nézem, hogy még mindig ugyanolyan a menü, ugyanazok a színek, ikonok, felépítés, struktúra és elnyomok egy csendes ásítást. Emlékszem, amikor megjelent az érintő felületes Symbian, majd a kapacitív Nokiák (X6-C7-E7-N8), hogy ment az siránkozás (itt a mobilarena tesztjeiben is), hogy nem változik semmit a felület, unalmas, nem fiatalos, nincs semmi újdonság stb. Pedig az a rendszer kb. 1000 x inkább testre szabhatóbb volt, mint az iPhone-é. Amennyiben következetesek lennének a tesztelők, akkor már csak emiatt szétszednék az iPhone-okat, mint annak idején a Nokiát. Ha már a felület ugyanúgy néz ki, legalább a külsőben lenne valami fejlődés, de a 6-os óta az összes almás telefon szinte ugyanolyan...és szerintem egyik sem éri el a 4-es szépségét. Persze ez utóbbi szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest