Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
mazsiii92 #5475 üzenetére
Nagyon köszi. Pont ez érdekelt, és a szokások hát pont ilyenek, játszani nem szoktam, zene, videó minimális. Meglepődtem azért, nekem ez a 2 nap nagyon sokat számítana. Jelenleg egy sima 7esem van, és pont ezzel szenvedek, egy nap nem elég már egy töltés, ehhez képest akkor nem jelentene minőségi előrelépést egy 8as, viszont igen a 8 plus.Az XR-t meg anyagilag érzem soknak, jobban húzok a touchID-hoz is.
-
b.kov
senior tag
válasz
mazsiii92 #5463 üzenetére
Köszi.
Szerintem az SE egy nagyon jó vétel lesz, főleg ha egy picit beesik az ára (normális) boltokban. Az én i8-am lassan 2 éves lesz, de még mindig olyan, mintha új lenne. Még két évig biztosan nem tervezek váltani, pedig engem is izgalomba hoz a face-id és a kávementesség gondolata. -
hemaka
nagyúr
válasz
mazsiii92 #4054 üzenetére
Akkor en is irok valamit, amit sokan nem tudnak, hogy a dupla lencses modelleknel, ha kevesebb a feny, akkor nem valt at a tele lencsere hiaba nyomsz ra, hanem digitalis zoommal ganyolja a kepet a szeles latoszoguvel.
Termeszetesen 3rd appal ki lehet kenyszeriteni a tenyleges telet szerencsere. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
mazsiii92 #4052 üzenetére
Kicsit pontosítanék.
Ő FullHD 60 FPS videót szeretne felvenni, az pedig hozzávetőlegesen 90 MB tárhelyet foglal el percenként, ha a kamera beállításainál a 'nagy hatékonyságú' rögzítési módot választja – az Apple hivatalos leírása alapján – nem pedig 200 megát. Így a végeredmény körülbelül 20-21 GB lesz. Ha a hagyományosabb felvételi opciót (JPEG) választja a beállításokban, mert teszem azt a számítógépe/vágóprogramja nem kompatibilis ezzel az előbbi HEVC/HEIF formátummal, akkor egy perc FullHD 60 FPS 175 megabájtot fog elfoglalni a tárhelyből és így már közelít az általad megadott ~40 GB-hoz a végleges videó mérete.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mazsiii92 #3705 üzenetére
Ezek a sima fóliák csak karcok ellen jók, ejtésnél egyértelműen törik a kijelző, mivel nem ér ki a szélekig. Én teljes keretes üvegfóliát használok tok nélkül, sokszor esett már le a telefon és a kijelzőnek nem lett baja soha csak a fóliának. Másrészt szerintem nagyon igénytelen és csúnyák azok a fóliák amik csak a kijelzőt fedik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged