Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
485
aktív tag
válasz
-secret- #3336 üzenetére
Igen, mert valószínű, hogy sokan nem tudják, hogy mennyire elmaradott az ios, pl én két évig egy oppo r7s-t használtam, az mondjuk egy felső-közép kategóriás kínai telefon 80ezer forintért. Fényévekkel használhatóbb mint az ios. Mindenben. Most csak azért emeltem ki a billentyűzetet, mert ez a legtöbbet felmerülő probléma, nem is értem, hogyan lehet ennyire antifelhasználóbarát telefon az állítólag legfelhasználóbarátabb rendszer.
tboldi: igen, swypeot használom, de valamiért nem fekszik. Azért kérdeztem, hátha van olyan billentyűzet a világ legjobb telefonján 300ezer forintért, mint mondjuk egy 5évvel ezelőtti alap androidon.
De nem csak szarni tudom, a kamerája bitang jó. Ennél jobb kamerával még nem találkoztam. Na meg látszik, hogy drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest