-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki váltott i7-ről i7+ -ra? Pár hónapja használom a 7-est de kicsit nagyobb kellene kijelző méretben. Jelenleg 32 gigasom van és meg van 12 GB helyem. I7+ -nál sokkal többet foglalnak a képek? Vagy ott is elég lenne a 32GB?
128-as matt fekete nincs is raktáron sehol már hetek óta. Ennek van valami oka?
-
-Ben-
veterán
válasz
olahroberto #8098 üzenetére
Csak ez iOS.
-
válasz
olahroberto #8095 üzenetére
-
olahroberto
tag
Sziasztok!
Olyan program kellene nekem ahol a névjegy nélküli és a maganszamokat lehet blokkolni! -
A guru
addikt
Köszi a válaszokat! 🙂
Esetleg egy ebay linket tud dobni valaki egy biztosan eredeti nillkin 3D üvegről? Nehogy valami hamisítványt vegyek...
-
entoni1989
tag
A következő nekem is Nilkin lesz az biztos. Most egy XProtect 3D-a van fent de bekem nagyon nem jött be. Szilikon perenes és az alatt már ilyen kis pöszök totál beültek körbe alá, a home "gombról" nem is beszélve amit elég nehezen lehet teljes hatásfokkal mindig érinteni.
-
Snassz Nillkin Amazing 9H (nem full cover) van az enyémen január közepe óta,eddig sehol nem vált fel,sehol nem repedt vagy pattant meg,max apróbb felületi mikrokarcok vannak rajta,azok is csak erős direktfényben látszanak.Párszor már sikerült odavernem a kijelzőt asztal/munkapad/raklap széléhez és sarkához,de bírja,nyoma sincs semmilyen sérülésnek.Nekem nagyon bejöttek a Nillkin üvegek.
Majd akarok full cover üveget,de amíg ez bírja én le nem szedem. -
A guru
addikt
Sziasztok! Tudom elcsépelt téma, de mégis fontos. Ki milyen kijelzővédő üveget ajánl? Volt szó már sok féléről, így arra lennék kíváncsi melyik álta ki legjobban az idők próbáját? Nillkinről sokan vannak jó véleménnyel, ki mit használ? Kinek mi vált be? Előre is köszi a válaszokat! (Ebayről rendelnék)
-
Ed Parker
nagyúr
-
válasz
Ed Parker #8084 üzenetére
Az egyik ismerős egy komplett Canyoning-ot videózott és fotózott végig egy i7-el mindenféle extra vízálló tok nélkül,na márpedig ott aztán kapott vizet rendesen.
A mai napig hibátlanul teszi a dolgát a telója.
Mondjuk én nem vállaltam volna ezt be,erre azért vannak céleszközök amik csak jobban bírják az extrém körülményeket. -
D4ni
őstag
Nálam is ment gariba a telefon, elkezdett szarakodni a taptic engine. Az erőtlenebb kattogásnásnál mintha beragadt volna. Igazából nem tudom leírni a jelenséget szavakkal. Kicsit kibuktam.
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz
galaxys80 #8074 üzenetére
Abból, hogy soha nem is volt az. Cseppálló, és semmilyen mértékű beázásra nincs garancia. Nem egy embernek ázott be néhány csepp csapvíztől a kamerája vagy ment tönkre a home „gombja”. Tudom, van több olyan videó is ahol 12 órát áll jeges vízben, de ez egyáltalán nem mérvadó, mert másnál meg egy pohár víztől is megdöglik a telefon alaplapja...
-
galaxys80
veterán
Azt miből szűrted le, hogy egyébként sem az?
Mellesleg egyetlen gyártó sem vállal garanciát a beázásra.(#8075) 7etape
Mellesleg egyetlen gyártó sem vállal garanciát a beázásra.
Amúgy ismersz személyesen,olyan embert akinek ráborult a telefonjára egy pohár víz és meghalt az alaplapja?
-
-Ben-
veterán
Pixelhiba: le van adva a telefon, azt mondta a srác, hogy kicserélik a kijelzőt, szerda környékén már el is lehet hozni.
-
Tibee86
nagyúr
Enyém dupla ennyit pontot tud, csak soha nem néztem és nem is fogom.
-
mrc4y
tag
válasz
Ed Parker #8060 üzenetére
igazad lehet mert nekem mindig az ux i/o performance volt 10ezerrel alacsonyabb mint kellett volna ami elvileg a felhasználói élmény ki és bemeneti másolás stb. de ez sem lehetett hibás mivel ennél is mért ugyan olyan értéket. 10.3 megjelenésnél mértem utoljára akkor 165.000 körül adott ha jól emlékszem elsőre. Geekbench 4-nél viszont bőven hozza a maximum pontot van hogy az előre beirt i7 érték felett is
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #8060 üzenetére
Én a melegedésre értem, ott meg a procinál van eltérés, mivel nincs 2 egyforma. Ha meg normálisan hűtve van, azaz ha tényleg berakod a hűtőbe, és vársz egy kicsit, majd elindítod, jó pontot fog kapni mindenki (a telefonnak meg nem lesz baja ha 10 percet hűtőbe van).
Az már persze más kérdés hogy semmi értelme nincs a pontozgatásoknak.
-
mrc4y
tag
válasz
juhasz22 #8050 üzenetére
Én emiatt (is) gariztattam anno a telefont és rájöttem, hogy semmi értelme, mert az új i7 is amit kaptam 120-140e pont körül kapott antutuban ugyan úgy mint amit leadtam. Szóval legjobb ha nem foglalkozol vele és nem futtatod az antutut. Nálam ki lett beszélve anno ez a probléma és kinek adja a pontot kinek nem, de a telefon nem tud kevesebbet, legalábbis én az előzőnél sem vettem észre semmit. Ugyan olyan gyors volt mint ez vagy amit a MM-ban nyomkodtam. Néha néha meg lehet kapni azt a 160-170e körüli értéket de ne aggódj sokszor én sem láttam ahogy még mások sem.
-
tarcsika
tag
-
csabiks
senior tag
nekem 173e matt i7 128gb
-
válasz
balazs0726 #8039 üzenetére
Nem néznek hülyének, de kizártnak tartom hogy kicseréljék.
-
-Ben-
veterán
válasz
Vehetsz pénzért, de kicserélni nem fogják.
-
wozzy
tag
válasz
Hülyének néznek.
-
balazs0726
csendes tag
Sziasztok!
Ha UK-ban Apple Store-ból vettem egy i7-et, akkor van rá esély, hogy MO-n ingyen kicserélik a háromágú töltőfejet kétágura? Vagy hülyének néznek?
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Az normális hogy AnTuTu-ban 120.000 körül hoz egy Iphone 7 32GB os?
Mindenhol 170.000 pont körül hoz. -
Ed Parker
nagyúr
Van itt köztünk valaki aki i7-ről plusra váltott?
Nagyon szemezek a RED verzióval, a kijelző sokkal jobb mint az i7 kijelzője.
Már csak egy index.hu megnyitása is jobb kontraszt, a tónusok szebbek.
Kamerát nem próbáltam. -
PsycHo88
senior tag
Köszönöm!!
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok ! Vásároltam én is egy iPhone 7et
Kövi kérdésem az kenne hogy van a clash of clans játék amit eddig a G4emen játszottam .
Át tudom valahogy vinni az ios-re a profilom mert elég sok pénzt költöttem a játékba és folytatnám iPhonon.
Üdv!!
-
kornel44
csendes tag
Sziasztok!
A mai naptól én is egy matt fekete iPhone7 tulajdonosa lettem.
Előfordulhat hogy a jövőben a segítségeteket fogom kérni. -
Treff
aktív tag
Ja ééééééértem! Nem kell nyújtózkodni az ujjaddal a felső ikonokért, hanem lejjebb hozza azokat.
Az életben nem jöttem volna rá, hogy ez ezért van!
Mondjuk eddig is elértem a hüvelyk ujjammal egy minimális megdöntés után a felső ikonsort - ezért is választottam ezt a méretet (4,7") és emiatt esnek ki nálam az 5"-os kijelzők és nagyobbak...
-
-
-Ben-
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz
entoni1989 #8008 üzenetére
Ez egy jó kérdés, mert ugye már előszeretettel javítgatnak, viszont ha i7-et is javítanak mi lesz az ip szabvánnyal?
-
válasz
entoni1989 #8008 üzenetére
Refurb készülék jön vissza.
-
D4ni
őstag
Cserélik majd most is, csak ki tudja hogy mennyi idő lesz. Érdemes egyébként garancia lejárta előtt kicseréltetni, mert akkor ha magyarországi modell akkor újra egy év garancia lesz, amennyiben nem úgy három hónapot kapsz ismét. Előző 6S plussomnál a Következő tulaj küldte el garanciaztatni. Durván másfél hónapot volt távol a mobil, ráadásul nem is akarták elismerni hogy újra egy év garancia van rá. Ezek után ment az e-mail az Apple nek és nolám ismét egy év garancia van rá. + 1 év a szavatosság , De ezt már csak kevesen tudják
-
tboldi
nagyúr
válasz
Csigavair #7999 üzenetére
Nekem Spigen Airskinem van. 3 hete van meg, azóta nem ment alá még semmi, remélem, így is marad. Elég vékony, nem rondítja el a telefont, üvegfóliával együtt (Nillkin 3D CP+ MAX nálam) meg első blikkre nem is látszik, hogy bármi lenne rajta.
-
válasz
entoni1989 #7997 üzenetére
Youtube a legegyszerűbb megoldás erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged