-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nickedez89
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #14671 üzenetére
Gondolom arra akar kilyukadni a dolog, hogy nem látható rögtön az azonosító és a hozzá tartozó "pöttyök" száma egy mentett oldalon! Persze ez már túlzás kicsit, meg mondjuk nem ártana, ha állítani lehetne a dolgot kinek hogy tetszik!
A másik funkciója lehet még, hogy egy oldalhoz több azonosító+jelszó is hozzárendelhető így, bár gondolom ez eddig is megoldható volt, nem próbáltam!🤔
#14677 vilmose33: A hiba az ön készülékében van!😊
Viccet félre téve belekattintasz egy mentett oldalba és a billentyűzet tetején bal oldalon megjelenik egy jelszavak felirat. Arra katt és kiválasztod! Nálam működik.
-
C.Brigante
veterán
válasz
B-L-A-C-K #14663 üzenetére
Igen ez igy lenne logikus, de. Vettem ma egy 6s-t ki volt lepve a find-bol majd reset. Most beleptem az ID-mmal es az online check azt irja piros felkialtojellel, h be van kapcsolva. Persze, h be van ha reset utan a telefon automatikusan bekapcsolja az ehhez tartozo funkciokat.
-
nickedez89
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #14638 üzenetére
Egyet is értek, csak nekem eleve nem merül egy nap után 40-50 alá! Tehát simán tudom efölött tartani a töltöttséget! De ezek szerint teljesen mindegy mit csinál az ember, mert hasonló akku állapotok vannak teljesen különböző használati szokások mellett! Néhány százalék eltérés nem számottevő, csak furcsáltam, hogy több mint egy éves telónál létezhet 99%-os akku!?
-
Sogi74
tag
válasz
B-L-A-C-K #14575 üzenetére
Nem azért várom mert gond lenne a mostani rendszerrel, hanem mert szeretem az újdonságokat és hátha kapunk valami használható dolgot/alkalmazást amit mint mezei felhasználó is ki tudnék használni. Mert az igazat megvallva a beszélő “kakit” nem tartom olyan nagy dolognak!
-
beer1
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #14546 üzenetére
Ez előbb nagyjából átfutottam rajtuk, de majd később megnézem jobban a kínálatot!
De az érdekelt volna inkább hogy van e olyan amit ajánlotok pl elég jo minőségű és jól védi a telefont.
Egyébként a hivatalos oldalról lehet rendelni Magyarországra is, mert azt meg nem néztem!?
Meg hogy a hivatalos oldalról vagy aliexpress eBay rol rendelem az mindegy e? -
-
-
válasz
B-L-A-C-K #14242 üzenetére
Csak bukni lehet ezeken,de attól függ,honnan nézzük. Ha megjelenéskor,vagy picivel utána veszi az ember,hivatalos helyről,az gondolja át és tartsa meg 2-3 évig minimum. Szerintem. És ne gondolkodjon azon,hogy milyen drága és csak bukik rajta. Használni kell,amíg lehet. Amennyiben cserélgeti,abban az esetben jobb a használtat megvenni...
-
nickedez89
senior tag
-
C.Brigante
veterán
válasz
B-L-A-C-K #14165 üzenetére
az en telefonom telenoros par honapja gariban cserelt. A tulaj akitol vettem az eredeti telefonjat 2016 szeptembereben vette, akkor nekem erre a 2017.10. gyartasu telefonra kell, h legyen szeptemberig gari, de mindenfele azonosito oldal azt irja nincs mar. (ezrt kerdeztem par hsz-el elotte, h melyik oldal mutatja meg hitelesen mi a stajsz a tellaval)
Most akkor kutya legyek ha ertem a logikat!
Ha szolgaltatotol valo a telefon, miert nincs ra gari? A kis fuzeteben marcsak szavatossagi gari szerepel... mi ez a f@szsag? -
gabor907
tag
válasz
B-L-A-C-K #13794 üzenetére
na megvan már amit akatam
ha dokumentumot kapok amit leakarok menteni, akkor csak akkor látszik a fájlokba a saj telefon és akkor mentheted a dolgot, ha a mgfelelő alkalmazás telepitve van.
tehát, ha viberen jön egy pdf csak akkor tudod menteni a saját telefonra ha rendelkezel adobe-val. és ezek után mindent abba a mappába tudsz menteni és könnyen visszakeresni.ezt szerettem volna kideriteni, met androidon egyszerü volt, nekem pl szüségem van erre, és remélem más is ha hasonlo problémával találkazok ezzel a poszttal segitettem neki
-
nickedez89
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13743 üzenetére
Bizony, nekem elsőre tökéletes lett, de asszonykának pl. kellett várni pár napot mire teljesen eltűnt minden buborék! Sőt volt hogy már fent volt az üveg pár hónapja, erre megnyomódhatott vagy valami, mert újra buborékos lett, viszont pár nap múlva megint eltűnt és azóta is tökéletes!
Szerintem ettől nagyon jó minőségű ez az üveg! A gagyi ha buborékos lesz az életbe nem megy ki alóla!
-
BaLee
addikt
válasz
B-L-A-C-K #13740 üzenetére
Szuper. Azóta mindig kicsit kisebb lesz, szóval bízok benne, hogy akkor el fog tűnni.
Ami érdekes, hogy az előző védőüveg pár napja végigrepedt, nem durván, de körömmel érezni lehet. Mindez mindenféle esés vagy erőbehatás nélkül. Zsebben volt hordva de nem ültem rá vagy ilyesmi.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13468 üzenetére
Egy bemelegedett grafikus cpu jobban teljesít ,ha többszőr elindítod az Antutu t észre is veszed hogy az első indításnál néha beakadt ,a következő indításnál már kevésbé van lag ,sokkal folyékonyabb lesz a grafika.
Az ,hogy kevesebb pontot add többszöri indításnál a ram ok miatt van ,a ramoknak valóban jobb ha hűvősebb és frissebb az indítás ,de attol még ,hogy több pontot adott ,nem azt jelenti hogy jobban ment.
A szemedre hallgass ,ne a pontszámokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest