-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
arkades #17706 üzenetére
Sose voltak azok, csak ugyanolyan vagy sok esetben magasabb áron dolgoznak mint a hivatalos szervizek. Ugye a gond az, hogy gyári alkatrészt csak a hivatalos szervizeknek biztosít az Apple.
Az akkumulátor menüpontban nem mutat semmi furcsát, ami esetleg beragadt?
Mindegyik iPhone-on van factory reset, ennél a telefonnál a bekapcsoló gombot és a hangerő lefele gombot kell egyszerre nyomni addig amíg megjelenik az Apple logó. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Szabi® #17378 üzenetére
Cimboráidat maximum, azokat becézgesd leszel szíves.
Nem tudom eldönteni, hogy direkt játszod a hülyét állandóan, vagy alapból ennyire futja tőled.
Beállítod tényként, hogy SE szinten van az üzemideje az általad linket videó alapján, ha valaki erre nem tapsikol, helyette linkkel több olyan tesztet is ahol a közelében sincs (ja ha már érv, akkor ezeknek a videósoknak 10-20x annyi feliratkozójuk van), akkor személyeskedsz meg trollozod...
Senki nem mondta, hogy kamu amit linkeltél, én legalábbis nem, pusztán azzal van a gond, hogy nagyon sok más tesztben nem ez az eredmény jött ki, így rohadtul nem tény amit állítasz. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Szabi® #17376 üzenetére
Értelek. Tehát te kijelented 'nem mendemonda vastagbetűsaláhúzott' tényként a videó alapján, hogy SE szinten van az üzemideje. Majd ha valaki linkel neked több olyan videót is, ahol nagyon más az eredmény, akkor az emberi hitetlenség.
És akkor te beszélsz szakmaiságról? -
Tibee86
nagyúr
válasz
csaba1203 #17307 üzenetére
Én a sajátomra írtam, nem a tiédre. Nálam így látja el a tartalék telefon funkcióját.
Egyébként ez az akku mizériával kapcsolatban amit képesek emberek lerendezni a fórumon valami katasztrófa... Van egy marék ember akinek minden egyes apró frissítéssel jobban merül, a másik maréknak sokkal jobban bírja...
A beállításokban lévő akku állapoton görcsölőket meg se említem, vagy azokat akik minden kommentjükben csak fikázzák a készüléket vagy a gyártót, de használják és kínozzák magukat ahelyett, hogy vennének egy számukra megfelelő telefont. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Dzseno #17070 üzenetére
A vodafone nem egy telefonszerviz, így ők nem foglalkoznak akkumulátor cserével vagy hasonlóval. Jótállás vagy szavatossági igénnyel lehet hozzájuk vinni csak a telefont.
Az iSyle honlapján minden információt megtalálsz. Én régen az akciós időszakban cseréltettem akkut náluk, ~20 perc alatt megvolt. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Lacikaaa001 #17067 üzenetére
Az tényleg nem oké.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
dssport #17016 üzenetére
Újonnan nagyon nem megérős telefon már, mondom mindezt úgy, hogy megjelenés óta ezt használom. Használtan max 1-2 évre még ~50 körül esetleg.
Idén biztos cserélem már, nincs jelenleg vele semmi gondom, az üzemidőt leszámítva.
Ha az új SE akkuja “gyökér”, erre valami sokszoros jelzőt találj ki. -
Tibee86
nagyúr
válasz
banditos91 #16691 üzenetére
13.2.2-vel nálam is hasonló lett, viszont a 13.2.3-mal megoldódott.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
fioninquo #16420 üzenetére
1.: Elkoszolódott nagyon a rács, ki kellene takarítani, vagy kicseréltetni.
2-3.:Kezdésnek iTunes-szal csinálnék egy visszaállítás, és backup nélkül megnézném, hogy úgy is akad-e, mert semmiképp nem lehet lassabb, mint egy 6S. Billentyűzet laggolás nálam nagyon nagyon ritkán fordul elő, semmiképp nem normális, ha nálad ez rendszeres.
4. Zsíros a lencse, másra nem tudok gondolni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Plazmacucci #16387 üzenetére
Szerintem még teljesen vállalható. Én 2017 elején cseréltem le az 5S-t erre, mert akkor már zavart annak a sebessége. Egyelőre a 7-nél még nem érzem zavarónak a sebességet, bár kérdés mit fog hozni a 13-as rendszer. Szerintem azt nem fogom már feltenni rá, vagy csak nagyon sokadik verziónál, ha a tapasztalatok azt mutatják majd amit az Apple állít a 13-mal kapcsolatban. Külső akku vagy kocsiban töltő azért nem árt mellé, ha használod rendesen, normál vagy kevés használattal simán kibír egy napot.
Kompromisszumra készülj azért, nem egy liga a mostani iPhone-okkal vagy androidos flagship-ekkel. -
Tibee86
nagyúr
válasz
R.Woodoo #16195 üzenetére
Fóliából Nillkin ha teljes keretes kell: [link] , ha elég a sima nem szélig érő akkor kb bármelyik olcsó.
Tokozni nagyon nem tokozok, mindegyik csak vastagít a telefonon, de ha mégis, akkor szintén Nillkin, mert szinte semmit nem vastagít a telefonon: [link] .
Van több gyári szilikon/bőr tokom is, azok is jók, csak nagyon vastagak. -
Tibee86
nagyúr
válasz
#81524480 #16154 üzenetére
Mivel elég érdekesen jelzi az ios 12 a képernyőidőt így ezt nehéz megmondani, másrészt ahány felhasználó annyi féle szokás. Nyilván nagyon nem mindegy mire használod, max fényerőn játszol/navigálsz, vagy wifiről böngészel 20%-os fényerő mellett.
Akkumulátort pedig akkor kell cserélni, ha már kevésnek érzi az ember, nincs ilyen, hogy törvényszerűen x idő után cserélni kell... Youtube-on találsz millió akkumulátor összehasonlító tesztet, ha ez ekkora szempont. -
Tibee86
nagyúr
válasz
TheBikerider #16102 üzenetére
Mondhatod, de nem úgy volt.
De ha csak belegondolsz abba, hogy van egy telefon amin nincs jack csatlakozó, akkor a dobozban miért lenne olyan csatlakozós füles? Abból lett volna aztán igazán nagy hiszti. -
Tibee86
nagyúr
válasz
TheBikerider #16099 üzenetére
Mikor kijött a 7 már akkor lightning earpods-ot adtak mellé.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
eladogeppc #16054 üzenetére
Fali adapterről töltve se kapcsol le ha feltöltött a telefon, szerintem ez ilyen. Én pl. ezért töltöm éjszaka külső akkuról, mert az ha végzett lekapcsol.
-
Tibee86
nagyúr
Meg tudnátok nekem nézni valamit? Van az iTest nevezetű app., ugye nevéből adódóan tesztelni lehet a telefon különböző dolgait.
Na itt kéne a mikrofont megnézni, mert nekem a front (felső hangszórónál lévő) tesztnél a hangomat szinte semennyire nem rögzíti, viszont iszonyatos nagy alapjazt igen. Ezt meg tudnátok nézni, hogy nálatok mi a helyzet vele?
Mert most vagy az enyém rossz, vagy pedig az valójában csak egy zajszűrő mikrofon, így felvètelkor is a zajokat kellene inkább rögzítenie, akkor viszont minden rendben.
Köszi előre is. -
Tibee86
nagyúr
válasz
domerator #15844 üzenetére
Számolj majd be róla pár nap múlva, hogy mit tapasztalsz az üzemidővel kapcsolatban. Csak mert valamelyik topikban szintén i7-nél írta valaki, hogy csere után merül neki mint a Titanic. Nekem is tervben van, de nem sok kedvem van szabadságot kivenni miatta, pedig nagyon úgy fest, hogy nincs más megoldás. Igaz az enyém még 87%-os, de nagyon érezhető, hogy sokkal gyengébben teljesít, mint új korában.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #15808 üzenetére
Ez így pont erős öngól, de inkább elengedem, mert láthatóan nagy gondok vannak nyelvtannal.
Vidd szervizbe, add el, csak ne fárassz már minket itt a hülyeségeiddel.
Te is egy csuda fiú lehetsz az avatarodat elnézve (menjünk le ovis szintre). -
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #15806 üzenetére
Másold már be, hogy melyikünk mondta azt, hogy nem létező probléma...
Vagy nem csak a fogalmazással (mert arra reagált mindenki), hanem a szövegértéssel is bajban vagy? Költői kérdés, mivel senki nem beszélt az apple topikokról, apple fórum hangzott el. -
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #15801 üzenetére
Van ~50 hsz ezzel kapcsolatban az Apple fórumán. Ez az összes 7,8,X tulaj egyben, így tényleg igazad van.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #15795 üzenetére
Nekem nincs meg.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Cseri0058 #15779 üzenetére
Hol cseréltetted az akkut? iStyle-nál kb lehetetlen időpontot foglalni... Pont volt dolgom az Árkádban, mondom akkor bemegyek és foglalok személyesen időpontot (szinte biztos voltam benne, hogy nem lehet), természetesen nem lehetett, csak neten.
A gépen történő backup-nál lement mindent, icloud-nál meg te tudod megadni, hogy mit mentsen és mit ne.
Ehhez a mi mennyire tartja az árát dologhoz: Szerintem soha nem volt értékálló egy iPhone, amennyivel drágább, annyival többet is bukik az ember eladásnál. Egy esetben nem bukik rajta annyit az ember, ha megjelenéskor megveszi az ember az újat, és még a következő kiadása előtt eladja.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Frontiner #15763 üzenetére
Abban az esetben így van, ha nem hivatalos magyarországi viszonteladótól származik a telefon, magánszemélyre vásárolva. Ha viszont ezek adottak, akkor fődarab cserénél a jótállás is újraindul.
nickedez89: Mivel nem jótállás keretein belül lett cserélve, hanem biztosításra, így nem vonatkoznak rá ezek a szabályok szerintem. De ha jobban belegondolsz, és ilyen esetben a jótállás is újraindulna, akkor mindenki megvenné a telefont, kötne rá biztosítást, mindig a lejárat előtt kicseréltetné biztosításban és lenne egy örök garanciás telefonja.
-
Tibee86
nagyúr
Azért biztosan sokkal többet nyújt, kérdés megéri-e a felárat, nekem pl. tuti nem. Erre az 5S-ről 7-re váltásnál döbbentem rá, pedig ott is volt jó pár év különbség. Akkoriban az 5S ért ~40-45 ezret, a 7 meg vagy 4-5x annyit. Csere után semmilyen wow faktor nem volt, persze mindenben jobb volt, kijelző, akku, kamera, gyorsaság stb, de a rendszer miatt semmi extrát nem éreztem. Szerintem ez most is pont így lenne, bármelyikre cserélném le. Utólag azt a pénzt inkább érdemesebb lett volna nyaralásra költeni. A 7 biztos marad még egy darabig, kap egy új akkut aztán le van tudva.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
tboldi #15734 üzenetére
Tok nélkül használom a telefont és azért repked is néha, szóval fogyóeszköz nálam az üvegfólia. De akkor engedtem el, mikor ~másfél hónap után a jobb felső sarkánál elengedte, és levegős lett (1 volt ilyen a sokból amit használtam). Viszont szó se róla, jó fólia a Nillkin, csak pár havonta sok azért mindig újat venni. Rengeteg félét rendeltem mire kikötöttem ennél, a legtöbb minősége tükrözte is az árát, ez a fajta viszont nagyon jó. Kicsit vékonyabb is mint a Nillkin (ezért mondjuk hamarabb is megreped, ha odaverem pont a fólia szélét valahova) és minőségre szinte ugyanaz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
jookomak #15595 üzenetére
Választható opció lesz, ha eléri azt a szintet, pont emiatt volt a botrány, hogy korábban nem volt az.
Mondjuk szerintem ez is, mint sok más csak fel van fújva. Sokszor használom energiatakarékos módba a telefont, amivel ugye nagyjából felezi a processzor teljesítményét, de nem igazán tapasztalom közben, hogy lassabban történnének a dolgok. -
Tibee86
nagyúr
válasz
JoseGee #15554 üzenetére
Úgy más.
Valaki cseréltetett már innen úgy, hogy foglalt szépen időpontot, leadta, és mondjuk 20-30 perc várakozás után (abba még a szervizes ebédideje is bőven belefér) mehetett is útjára?
Mert lassan vinnem kéne nekem is mèg a nagy roham előtt, de nagyon nem örülnék neki, ha az 5 perces munkáért akár napokig telefon nélkül lennék. -
Tibee86
nagyúr
Csak úgy nem fog elkezdeni lepattogni. Itt is akiknél jelentkezett ez a probléma azt minden esetben valamilyen tok okozta, ami alá szépen bemegy a por/kosz és minden egyéb, ami utána folyamatosan dörzsöli a bevonatot és voalá.
Gyári tokban, vagy csupaszon használva nem lesz vele probléma. -
Tibee86
nagyúr
válasz
beholder00 #15456 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
válasz
JozsBiker #15311 üzenetére
2 év a szavatosság, de ugye az első évben ott a jótállás, írják is, hogy:
“de mivel a jótállás a fogyasztóra kedvezőbb, mondhatjuk úgy is, hogy a vásárlás utáni első évben a jótállás, a második évben pedig a szavatosság van érvényben. ”
Szavatosság abban az esetben jár csak, ha magánszemélyként hivatalos magyarországi viszonteladótól származik a készülék. Nem véletlenül sok tízezer forinttal olcsóbbak azok, amiket nem hivatalos viszonteladók árulnak. -
Tibee86
nagyúr
válasz
JozsBiker #15297 üzenetére
Ahol lényegsen "drágább", mint a gsm boltokban (MM, iStyle stb) az azért van, mert hivatalos viszonteladók. Ha ilyen helyről veszed akkor a gsm boltosokkal szemben van +1 év szavatosság, illetve garanciális cserénél újraindul a garancia is (magánszemélyként, céges vásárlásra nem vonatkozik). Nyilván mérlegelni kell, hogy megér-e ennyit a felár.
Ha nem, akkor pedig ott vedd meg ahol a legolcsóbb (150 alatt is már találni). Ha bontatlan új készülék nem nagyon tudsz melléfogni, mindegyikre 1 év világgarancia van. Persze előfordulhat, hogy a gsm bolt gyári függetlenként árulja a külföldi szolgáltatós telefont (sok országban a szolgáltató nem tesz hálózatzárat a készülékekre), de a legegyszerűbb ha vásárláskor fizetés előtt felhívod az Apple ügyfélszolgálatát és bediktálod a készülék sorozatszámát, készségesen elmondanak róla mindent. -
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #14867 üzenetére
Számomra egyértelműen a safari a favorit.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sebgutkopf #14819 üzenetére
"Mivel az újabb technológia csak a bőrt érzékeli, így kesztyűben a Home gombok nem is fognak működni majd, hisz azok szigetelik ujjaink elektromos kisüléseit." [link]
Ez ilyen gagyi fosh szar, fusson esnyóccal (köze nincs amúgy az s8 virtuális gombjának az iPhone home gombjához) az asszony ha nem bírja ki addig telefonnyomkodás nélkül.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #14526 üzenetére
Ha erősen odavered az asztalhoz simán betörhet, mint ahogy a kijelző is betörik ha odaverem az asztalhoz erővel, ezen túl sok meglepő nincsen.
Csináltak anno sok droptest-et az i7-tel is ahol a hátlapra ejtették betonra különböző magasságból, nekem nem rémlik egyikből se, hogy betört volna a kameralencse. Így ezt a "kicsit erősebben vagy véletlen megcsúszik a kezed" dolgot erős túlzásnak érzem.
Én is hónapok óta használom tok nélkül, kutya baja, még egy kis karcot se találok a hátlapon sehol. -
Tibee86
nagyúr
válasz
nickedez89 #14444 üzenetére
Magától azért nem szokott eltörni.
Odakoccintottam a szélét pont az asztal sarkához, elég is volt neki ennyi.
Addig tettem fel egy sima nem teljes keretes fóliát, régen nagyon nem szerettem, de egész tetszik most. Sokkal vékonyabb, a gombnál sincs az a szakadék, csak szinte "világít" a széle, nem túl szép. Na meg ez sajnos leejtés ellen semmire se jó. -
Tibee86
nagyúr
válasz
nickedez89 #14442 üzenetére
Bakker én meg 3 napja rendeltem megint egy Nillkint, mert megint betört...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nickedez89 #14440 üzenetére
Ennek a kerete is üveg, vagy mint a legtöbb ilyennél valamilyen gagyi műanyag?
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest