- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
nickedez89 #9197 üzenetére
Én évekig nem vettem tokot, egyet se, egy bumper volt i4-re, de azt is levettem.
Most vettem először i7-re egy bőrt, hogy jól nézzen ki mert untam már a színét.
Most egy piros i7+ van, ezen nincs tok. -
Roland861010
veterán
válasz
Richard #9193 üzenetére
Egy cnc gyárban dolgozok több tucat gép között komoly fém menyiséggel körbe véve meg targoncázok egész nap mégse volt egyik telóm se sose karcos összetört pedig csak egy tpu tokot használtan rájuk
Az i7-en van elől sima fólia meg rendeltem a hátuljára is de csak azért mert később ha elakarom adni jobb árat kapjak érte! -
-Ben-
veterán
válasz
Roland861010 #9188 üzenetére
Mondjuk, közel se olyan szép, hogy tok nélkül villogtassa...
Ettől függetlenül én is tok nélkül használom, mert utálom a tokot.
-
válasz
Minden egyes telefon topicjában jön egy megmondóember aki jön ezzel a hülyeséggel mint te.
Nem mindenki vitrinben tartja a telefonját. Nálam is van olyan hét amikor ki sem mozdulok az irodából, máskor meg kint vagyok egy csomót terepen és igenis kell rá a kijelzővédő fólia+brutál tok.
Ha ilyen körülmények között minden védelem nélkül használnám a telefonom, kb 1 hónap múlva dobhatnám a kukába. Ennek ellenére mikrokarc mentes még mindig, hála a megfelelő toknak és fóliának.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Először tok nélkül akartam használni, de annyira szar a fogása a telónak, hogy csak idő kérdése, hogy mikor csúszna ki a zsebemből/kezemből. Úgyhogy abbahagytam a lázadást.
Innentől kezdve meg a tok az önkifejezés eszköze is, kinek mi tetszik, legalább lesz valami egyedisége.És nagyon elmés meglátás, hogy egy ócska ütésálló telefon is megtenné. Feltéve ugye, hogy találok olyat amin fut az iOS, és hasonló jó fényképezője van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Szerintem ezt bízd arra aki használja...
-
Gigicuci
senior tag
-
mate543
tag
válasz
Teasers #9175 üzenetére
Ez nekem is tetszik, én ebből a narancssárga vagy milyet vennék majd.
Kérdés: ennek a toknak mennyire emelkedik ki a képernyő síkjából? Úgy tűnik, mintha semennyire. :/ Vagy csak én látom rosszul.
BLACK te amúgy pro vagy ebben: ha majd veszek fóliát, milyet érdemes venni? Van a fóliáknál részletes leírás, hogy teljes keretes üvegfólia vagy sem? Csak mert nem vennék feleslegesen tokot meg fóliát hogy aztán ne paszoljon a kettő.
-
Teasers
tag
Sziasztok!
Nem régiben vettem egy Iphone 7 32gb-os készüléket, nagyon tetszik, első almám, szuper!
Szeretnék hozzá venni tokot\tokokat. Szükségem lenne egy ütésállóra, valamint egy vízállóra külön-külön.
Továbbá mindennapi használatra egy elegáns,szép tokra, bármilyen anyagból.
Tudtok konkrétat, esetleg oldalt, ahol kereshetek?Jelenleg egy ilyen van
Köszönöm!
-
Roland861010
veterán
válasz
nickedez89 #9171 üzenetére
Nekem G4-G5- ön is ilyen volt.
-
-Ben-
veterán
válasz
nickedez89 #9171 üzenetére
Telekomos vagyok, hívás alatt átáll 3G -re.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Roland861010 #9170 üzenetére
Nem tudom én vodás vagyok, de droidon nem volt ezzel sosem probléma azért furcsáltam! Híváskor átállt 3G-re vagy H+ -ra és szépen ment egyszerre a hívás meg a net!
-
Roland861010
veterán
válasz
nickedez89 #9167 üzenetére
Úgy van meg oldva hogy 4g-n vagy ez vagy az megy egyszer a kettő nem!
3G-n pedig vagy lesz vagy nem!
A T-mobil így magyarázta meg! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #9167 üzenetére
Gyárit, T9-el, és egy kézzel is lehet írni.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Ed Parker #9165 üzenetére
Én pont fordítva veszem észre!
Alapvetően folyamatosan 4G-n van, de mikor valami okból átvált telefonálás közben 3G-re, akkor elmegy a mobilnet.Majd kipróbálom fix 3G-re állítva, csak az meg jobban meríti az akksit droidos tapasztalataim alapján! Meg ugyebár lassabb is.
Billentyűzetet milyet használtok?
A gyári jó lenne, csak nem tudja a "húzogatós" bevitelt ami egykezes használatnál igen hasznos! -
B-L-A-C-K
titán
Ez elég f@sza videó alapján.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
nickedez89 #9162 üzenetére
Úgy tudom hogy ez csak 3G-nél van így, 4G-vel megy.
Tévedés jogát fenntartom
Nekem egyszer megy egyszer nem, szóval 4G alatt tutira megy. -
Thewent12
aktív tag
válasz
nickedez89 #9162 üzenetére
Szia!
Nem beállítás, ez mindig így van.
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom egy "lassú" 32-essel a táborhoz!
Első kérdésem az lenne, hogy mitől lehet az, hogy telefonálás közben elmegy a mobilnet?
Gondolom valami beállítás lehet a ludas, legalábbis remélem mert elég idegesítő jelenség!?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9157 üzenetére
Ha meg nem használod a Fb-ot azzal sporolsz a legtöbbet
-
Roland861010
veterán
Amúgy még ma is azt mondják ha böngészőben használod a facebookot órákat lehet spórolni üzem időben. Ez az első telefonom ahol maga az alkalmazás megy lehet át térek megint erre a böngészős dologra. Hát ha igaz még mindig ez a pletyka.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
#91166208 #9153 üzenetére
Azért ez a normál telefon használatától picit távol áll.
Egy hívás nem volt benne, csak social media meg pár üzenet.
Én használok térképet, telefonálók, játszom is, meg igyekszem a rendelkezésre álló dolgokat használni amiért vettem okostelefont, mert ennyi erővel elővehetném a 6310i-t is és ott 1hét az akksi
De ettől független ügyes vagy.
Én naponta töltöm. -
törölt tag
válasz
Ed Parker #9129 üzenetére
Az akksi 33% on volt . Sajnos el kellett utaznom és nem tudtam letesztelni most végig. De volt mikor 3 nap simán meg volt. De másnak amint látom 100 óra is. De én akkor szinte csak ébresztésre használom telot meg olykor Fb. Zenét nem hallgatok , a gyári füles meg ki sincs bontva ! Meg visszafelé olvasgattam és minden úgy van beállítva ahogy kell !
-
B-L-A-C-K
titán
Mint írtam már kíváncsiságból elkezdtem tesztelni az i7-em üzemidejét, úgy hogy pár dolgot kiiktattam, illetve pár alkalmazás használatából visszább vettem.
Ez abból állt, hogy energiatakarékos módban volt végig a készülék, és ~25%-os fényerőn. De éjszakákra nem kapcsoltam ki, és folyamatos 4G/Wifi kapcsolaton volt, valamint mentek az alkalmazás frissítések is. Waze-t (GPS) és játékot kiiktattam (utóbbin csak 2 játékban a bónuszokat szedtem le minden nap), facebookon is csak a fontosabb dolgokat néztem meg, illetve interneten is. Viszont üzenetekre (facebook messenger/viber/imessage), emailekre (céges + privát) normálisan válaszoltam, illetve fotókat is normálisan készítettem, ahogy szoktam. Hívásokból sem vettem visszább, bár hosszan ritkán beszélek, így most is sok kisebb volt.
Nem vártam már meg a végét. 7%-ot hagytam benne, de így is elég meglepő eredményt értem el, nem gondoltam volna eddig bírja:
Természetesen nem így fogom használni, mert a 25% körüli fényerő amúgy is kevés, illetve nem vonok meg magamtól ennyi dolgot sem, csak jó tudni, hogy az ~1 napos üzemidővel szemben elég korrekt eredmény is elérhető akár ebben a formában.
-
PlayMax
nagyúr
Hali skacok gyors kérdés...
Hogyan tudom megváltoztatni az ID jelszavam ?
Köszöntem!
-
törölt tag
Sziasztok. Lassan fél éve vagyok iPhone 7 tulaj. Egy kis beszámoló: első iPhone telefonom. Szokni kellett rendesen de megbarátkoztam vele. Meg mindig atom gyors a telefon, gyönyörű képeket készít. Az akksi lazán bírja a 2 napot. Ha nem nyúlok nagyon a telefonhoz akkor a 3-at is. Egy két bug sajnos van benne, de reméljük javítják de engem nem zavar. Összeségében iPhone van és marad is !!!
-
Márko88
aktív tag
Köszi sràcok!
-
nbukta77
addikt
En is tettem ket kiterot az android vilagaba most egy honap alatt. Vettem egy huawei p10- et. A 7- et meg eladtam. Aztan nem birtam es vettem egy uj 7- est. Hasznaltam egy hetig. Oda adtam asszonynak a 6s helyett gondoltam megint probalkozok a huawei- el. Fater meg megkapta a 6s- t. Hat nem ment. Mint keszulek nagyon jo, de a rendszer nekem nem adta. Meg almas itthon minden. Macbook air, ipad, apple tv. Igy tegnap elmentem es vettem megint egy 7- est. Csak most plust. Most mar marad ez.
-
Márko88
aktív tag
S8at kellett megvennem, sokat gondolkoztam ès Iphonet akartam következőnek 100%ig bizti voltam benne. Nagyon megtetszett a Galaxy S8 rengeteget nyomogattam sokat visszajàrtam az üzletbe, meseszerű kameràk, magasfokù èlvezhetősèg. Mindenkinek ajànlom ezt is !
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9114 üzenetére
Nincs sajnos, most rendeltem még én is belőle.
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy ezzel a fóliával se gáz szerintem a telefon, mármint tok nélkül karcok ellen védi (igaz a tetejét meg az alját nem, de az oldalát igen), és annyira nem is gáz vele a telefon:
Amúgy érdekes mert a linken olyan kép van a fóliáról ami az oldalára nem is ér ki, viszont olyat küldenek még is.
Ed Parker: Vettem már drága tokot is, de nem azért veszek meg egyet hogy az legyen rajta végig, én mint írtam megunom. Amúgy szépen is lelehet venni ezeket. Pl. ez az előbb mutatott műbőrt is vagy 50x levettem már, és még semmi baja.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9108 üzenetére
Ennek amúgy van értelme, tokból tokba rakosgatni?
A bőr szeretni fogja a folyamatos ki-be rakást -
Roland861010
veterán
Van munkás tok ez utcára van
+ Még jön másik kettő bőr ami körbe védi! -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9105 üzenetére
Jó választás
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9105 üzenetére
Jó tok, csak aki nagyon akarja védeni pont az a baj hogy az alját nem védi. Ez egy műbőr tok, de teljesen jó a fogása, körbe védi, és nevetségesen olcsó.
-
nbukta77
addikt
Hi. Van valaki itt akinak plus van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest