- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrc4y
tag
BLACK által ajánlott tok a legjobb amit valaha láttam, fogtam
2000 Ft-ért nagyon megérte. Baromi kényelmes, jó tapintású, Note 4 után már szinte hiányzott nekem ez a bőrhatás.Rendelés napjától számítva 16. napon itt volt. Tökéletesen illeszkedik, lyukak kiválóan vannak kivágva. Nagyon ajánlom.
(képek persze alirol vannak, mert most sajátot nem tudtam lefotózni, de 100%-ban megegyezik a tok kinézete)
-
Tibee86
nagyúr
Ennek az energiatakerékos módnak van valami érezhető hátránya? Reggel átraktam rá de én nem igazán veszem észre, hogy bármit is korlátozna.
-
Leonard
tag
Sziasztok,
Spigen SGP Liquid Armor átlátszó tokot használtam 5S készüléken, most hetesre keresnék, de csak feketét látok mindenütt. Ebből nincs átlátszó? Fekete a készülék, ha van ilyen valakinek, akkor jól néz ki rajta ez a fekete tok?
Előre is köszi! -
Buszos
aktív tag
Kb. 30 féle androidos (Pulse volt az első) telefon után vettem egy iPhone 7-et. Azon kívül, hogy folyton nyomkodom a home gomb mellett a házat, kellemes csalódás.
-
Ed Parker
nagyúr
Hát nem tudom, sztem nem annyira szörnyű, ellenben a régi kék, hát szvsz, nekem nem kéne
Leslieke:ezt nem johny ive tervezte
Black: túlzásokba ne essünk, évekig használtam és van is egy makulátlan a fiókban, jó lesz az egy hétnek is
7etape: ez van, ilyen lett, sztem egyáltalán nem rossz ezért a pénzért,sztem sláger termék lesz.
-
Ed Parker
nagyúr
Egy kis retro:
http://www.iltasanomat.fi/digitoday/art-2000005104146.html
Tényleg kijött a 3310, dupla SIM, 50€ -
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #6758 üzenetére
Nem tudom ,de most már meg fogom nézni másnál is eszembe fog jutni.
Lehetséges ritka helyzetben vagyok ,nem hiszem el hogy ennyire foss lett az i7!Na még egy ok ,hogy hozzá ne nyúljak a telefonomhoz ,nagyon szeretem túl ment már sok mindenen ,kopás sincs rajta eddig még semmi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #6757 üzenetére
De már régebben is csináltál videót, és láttam, most is írtam elhiszem, szóval felesleges volt megint bizonygatnod. A lényeg én rengeteg i7-et láttam már és az összesnél csinálta eddig, csak nálad nem, pont ezért nem érdekel, vagyis nem megyek el azért hozzád hogy megnézzem, mert elhiszem, de abszolút nem mérvadó, mivel mindenki másnál amit láttam csinálta.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #6738 üzenetére
Na ,itthon vagyok csináltam megint csak neked videót.
Figyeltem a részletekre is ,azonos háttérkép és zárolt képernyő ,fotó mappa üres és wifire van csatlakoztatva a készülék.
A felvétel az asszony tartalék 5s telefonjával készült vakuval ,így az nem a legjobb.
Rendszer a legfrissebb ,de a régi rendszerrel sem volt soha semmi fajta bug. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #6755 üzenetére
Hogy hogy nem tudod mit kell nézni? Amire válaszoltál nekem az előbb ott volt linkelve a videóm erről...
Az i7 még nálam sem akadt, semmi bajom nem volt vele, a videón látható jelenségek azok viszont megvoltak, de mint írtam eddig ezek az összes i7-nél jelen is voltak amit láttam, de ezekkel együtt lehet élni.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #6747 üzenetére
Nem néztem még meg ,vlhogy nem is érdekelt mert nem tudok róla ,nem is nagyon tudom mit kell nézni ,vlmi rémlik még a fórumról de homályosan.
Én pont nagyon érzékeny vagyok az ilyen búgokra ,akadásokra ,nagyon dühös tudok lenni tőle ,biztosan hangos és bunkó lettem volna sok felhasználóval hogy milyen foss az i7 stb. ,szóval vlhol valóban megértelek titeket.
Én mióta bekapcsoltam a készüléket nagyon baráti ,vaj simán futnak a dolgok ,nincsenek akadások ,nem is találkoztam még buggal ,vagy talán az elején volt vlmi probléma a kamera kép várakozással ,de azt is javították már azóta bőven.
Fent tartom a tapasztalatomat ,nem minden hardver egyforma még azonos típuson belül sem ,vannak rá példák a számitásteknikában is bőségesen.
Viszont ,ha a többség azt bizonyítja hogy valóban népszerűek ezek a bugok és problémák az i7-es készülékeken ,akkor valóban nem egy 100%-osra sikeredett széria lett ,ettől függetlenül készültek teljesen hibátlan darabok is amiknek semmi baja ,így még boldogabb vagyok hogy egy jó példányt foghattam ki ,próbálom is megbecsülni.Az tuti fix. ,ha nekem vlmi problémám lenne a készülékkel ,belőlem állna ki az egész fórum.
-
Már többször is tapasztaltam,csak eddig nem írtam róla.
Munkapadon pihent most is,hozzá se nyúltam cirka 1 órán keresztül,utána cirka 5percig ezt csinálja.Ha kicsit használom,vagy zsebre rakom,akkor utána fluid.
Én az ips panel folyadék kristályaira gyanakszom,azok lassulhatnak be a hűvösebb időben.
Annyira nem bosszantó,nem fogom felvágni az ereimet,nem sűrűn van ilyen,de azért érdekes jelenség,más lcd-s telónál ilyet még nem tapasztaltam,amolednél meg pláne. -
Tapasztalta már más is hogy ha aránylag hideg helyen van huzamosabb ideig a teló (pl garázsban a munkapadon),akkor utána használat közben egy darabig kicsit "motion blur" effektus van? Kicsit darabos,laggol görgetés/lapozás közben,az összes ikon feliratnak van egy kis szellemképe.
10fokban ez normális?Ezt eddig egy telóm se csinálta.
Ezt most a hardver okozhatja,vagy az ips panel lustul be a hidegebb időben? -
mrc4y
tag
válasz
PlayMax #6745 üzenetére
Nyiss már meg egy youtube-t aztán pár telefon összehasonlító videót, mondjuk 5-10-et és rájössz hogy nem csak a 6s, de most lehet elmegy a kedved, kb. minden másik konkurens cégnek a flagship-je gyorsabb az i7-nél. Egyedül a játékok megnyitásában viszi a prímet azzal meg sokra megy az ember (bocs ha ezzel mást is megsértek, nem vita indítás csupán tény)
BLACK: A videódban szereplő bugok sztem 99%-ban jelen vannak mindenkinél.
-
-Ben-
veterán
válasz
PlayMax #6741 üzenetére
Mindenesetre remélem még találkoztok hibátlan i7 el vagy felkerestek egy talira ,aztán más lesz a véleményetek.
De Te most ezt teljesen félreérted. Mint írtam, ez nem bug, hanem így kezeli a szoftvert a hardvert, ez van. Mindegyik 6S fürgébb valamivel, de ez szinte észrevehetetlen különbség.
Mondtad hogy rám csörögsz ,ha a városban jársz és megnézed a telomat....
Tudom, de nem voltam Pesten. :/ 3 héttel ezelőtt majdnem mennem kellett, aztán probléma adódott..
-
csabiks
senior tag
en nem valtanek vissza 6sre, minden tekintetben jobb keszulek a 7es
-
PlayMax
nagyúr
Te sem kerestél eddig ,csak lököd a sok zagyvaságot...
Őszintén sajnálom hogy sokan rosszul jártak az i7 el,nekem eddig a kedvenc iPhonom lett a mostani ,le se váltom egy ideig.Mindenesetre remélem még találkoztok hibátlan i7 el vagy felkerestek egy talira ,aztán más lesz a véleményetek.
Mondtad hogy rám csörögsz ,ha a városban jársz és megnézed a telomat....
-
-
nbukta77
addikt
Hi. A heten beleptem egy macbook air modellel az apple tovabbi taboraba. Mar van iphone 6s/7, ipad air2, apple tv es most macbook. Meg szokni kell, de ossze sem hasonlithato egy laptoppal. Az os meg furcsa.
-
Ed Parker
nagyúr
Sztem nem feltétlen marad el , sokkal inkább a 6s mindig ugyanazon a sebessegen megy, míg a 7-esben van a takarékos mag, Valszeg ez okozhatja a különbséget és nem az hogy i7 gyengébb lenne.
Mert szintetikus tesztekben megmutatja a nyers erejét.
Szóval ez csak beállítás kérdése Apple részről, viszont ha nem így működne értelmét vesztené ez az újítás. -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #6726 üzenetére
Nem, én pont arra tituláltam hogy jobb az i7-nek. Halkabbnak tényleg halkabb az i7, viszont most a 6S-nek mellette doboz hangja van, meg megszoktam hogy 2 oldalról jön az i7-ben. Szóval mikor megvettem az i7-et nem annyira észleltem hogy jobb lenni, írtam is nem veszek észre sok különbséget, de hogy huzamosabb ideig használtam, már ez pl hiányzik belőle, azaz jóval jobb így már. A home gomb is sokkal kényelmesebb i7-ben szerintem, bár már lehet azt is megszoktam. Viszont hogy nézegettem egymás mellett a kettőt, 10 app-ból 8-at kicsivel hamarabb betölt a 6S.
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy mikor megvettem az i7-et azt mondtam hangzásban nem nagy szám 6S-hez képest, de hogy közel 3 hónapig volt i7-em, most meg 6S, így már azért érzem a difit...
-
Tibee86
nagyúr
Na mától beléptem én is hivatalosan klubba.
-
-
-
Sziasztok
Tud esetleg valaki arról hogy lenne működő jailbreak 10.2.1 verzióra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest