-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Ed Parker #13590 üzenetére
Szerintem ezek a geekbench mérések 60% pseudo ingadozás - részemről legalább is (sajnos én is méricskélek). Ha lefuttatom a geekbench 4 testet elsőre akkor van hogy 20 ponttal kevesebb, aztán újra le futtatom és akkor meg több mint az előző SW verziónál.
Jelenleg a single 3513 a multi meg 6041 - 11.2.5 beta 3-mal. De volt már 3470; 5900. iOS 10.3.3-mal is maximum +/- 10 volt az eltérés a mostanihoz képest.
Be is kéne fejezni ezeket a méricskéléseket mert eszembe jutnak a régi szép idők: AMD k62 350Mhz cpu-t felhúztam 400-ra és már futtattam is a 3dmarkot, ugyanez a riva tnt 2-vel
. Aztán örültem, hogy 2-vel több eredményt kaptam és 1fps-el gyorsabban ment a terepjáró teszt
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Ed Parker #13108 üzenetére
Persze pont emiatt írtam, hogy nekem az alap is csak akkor marad a fülemben ha rezzenéstelenül ülök. De egy idő után míg így is kimozdul, emiatt meg ahogyan írtad elvész a dinamika. Így a 7-eshez amit kaptam ki sem vettem a dobozból. Ennek okán pedig be sem mertem vállalni az airpods-ot.
(Tegyük hozzá, a beatsx-et 11-ért vettem, így esélye sem volt az apple fülesének)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #13076 üzenetére
Ha erősen megnyomtam alul meg felül egyszerre kopogást lehetett hallani, azaz mintha mozogna a kijelző. Volt akinek egyik szélén volt ez érzékelhető és a mozgás is látszott, többeknek atom stabil volt, illetve bizonyos hangoknál torzít a hangszóró, bár ezt szoftveresen javítani fogják mert mindenkinél ilyen.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Ed Parker #12688 üzenetére
Tegnap este elmentem Pólusba tapizni. Szép valóban. Bár nekem jobban tetszene, ha nagyobb lenne. A plusszok külmérete nekem ideális a kéz méretemhez. Ami inkább bejött az a watch 3. Szerintem az hamarosan a kezemen lesz.
Polar RC3 GPS órák támogatottsága egyre gyérebb sajna, de ez egész ígéretes alternatíva lehet számomra.
-
kchris78
veterán
válasz
Ed Parker #12711 üzenetére
Kb engem is, meg a macera hogy a 7+ -t el kellene utana adni
. 8+ -ra azert nem valtok mert szerintem sokkal nehezebben vagy rosszabb aron lehet majd kiszallni belole, mar most alig veszik az emberek..
macbook prot viszont pont vettem. Ez fog is avulni, de kaptam ceges reszt, es olyan brutalis ereje van hogy evekig boven boven eleg lesz... a 13-as regebbirol valtottam, emiatt ment a csere, ez alig nagyobb.
-
kchris78
veterán
válasz
Ed Parker #12707 üzenetére
Hat igen ha ujonnan veszi az ember es csak az afat vonom le mar akkor 1000EUR kozelebe megy az ar.. ha meg mar bontott a telefon es par hetes akkor meg lejjebb is tan. I6 ota en is megvettem mindent indulaskor. Ennyit viszont mar nem er, foleg ha az avulast beszamitom (foleg ha dragabban veszi meg ennel is a garantalt atvetel miatt az kapasbol buko). Le se irom a 7-en mennyit buktam anno de ez meg mind semmi lenne az Xhez kepest.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #12332 üzenetére
Igen, de a kérdés az volt, hogy váltott -e valaki S8-ról i7-re. Ebből kifolyólag a Plus -t nem keverném most ide.
(#12331) dvdbackuper: Ez igaz.
De mennyire van értelme ez alapján telefont választani, ha úgyis mindenki első dolga, hogy tokot és fóliát rak a készülékére?
-
glspeter1
őstag
válasz
Ed Parker #12243 üzenetére
Nekem sem volt egyszerű a döntés.
Ha a Galaxy S8 IOS-t futtat, akkor azt vettem volna.
Nem azt mondom, hogy az i7 ronda, mert nekem nagyon is bejön. De ha úgy nézne ki mint az S8 (minimális káva), akkor számomra ez lenne a tökéletes telefon.
Az X nálam is az ára miatt felejtős, na meg az ujjlenyomat olvasó hiánya miatt is. Nekem az kell! Mind1, hogy elöl vagy hátul, csak ne a kamera mellett. -
válasz
Ed Parker #12069 üzenetére
Nálam is minden rendben.
Na, mégse, összesen 1 bugom van. Nálam ha olvasatlan emailem van, akkor szoktam 3D touch-csal beleolvasni úgy, hogy ne jelölje olvasottnak. Na ez nem megy, mert a 3D touchra beadja ugyan felugró ablakban az emailt, de rögtön meg is nyitja rendesen mintha rákattintottam volna, így ez a módszer nem működik. Jobb lenne ha működne mert megszoktam, de egyáltalán nem vészes. Majd javítják.
Amúgy eddig messze a legjobb frissítés ami jött. Talán az ios 4 tetszett még ennyire mikor kijött.
-
kchris78
veterán
válasz
Ed Parker #11986 üzenetére
Nekem az összes minden fotóm 4x GB (ebből az újabbak foglalnak több helyet mert az évekkel ezelőttiek azok kisebb MPixelesek voltak
). Hozzáadom az iCloud Drive-ot meg mentéseket és pont túllépnék az 50-en, de ha nem is, a necces kategória. kb. 13000 kép. Ha adnának mondjuk 100GB-ot az 50 helyett akkor azt mondom oké és akkor az összes minden fotómat betolom a Fotó könyvtárba. Ha valamivel át lehetne HEVC HEIC-re kódolni az felezné ezt, akkor elég is lenne az 50... keresek is valamit amivel ez megoldható. Legalább azokat betolom amiken van GPS anélkül macerásabb picit az albumozás..
Van aki több fotót videót tárol a Fotókönyvtárban mint amekkora az iPhone-ja? Nincs az hogy elkezded nézegetni a fotókat és azzal teletömi a telefont hogy utána semmire ne legyen elég? (pl Apple Music offline)
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Ed Parker #11667 üzenetére
Ez se pont igy igaz. Sok ugyfelnek aki jo elofizeto a listaarnal olcsobban kamatmentes reszletre ad a szolgaltato telefont!
En pl az I7-et 200 alatt kaptam meg 20 havi reszletre, a listaara ha jol tudom 240.000 korul volt.
Erre is kivancsi leszek az X-et mennyiert kapnam meg! -
válasz
Ed Parker #11667 üzenetére
Én még soha nem vettem hitelre telefont, de abban látok rációt, hogy ha kamatmentes, akkor inkább az ő pénzük (szolgáltatóé) álljon benne mint az enyém. Persze összetettebb a kérdés ennél, mert ha olcsóbban hozzá lehet jutni (ugyanolyan tiszta forrásból természetesen) akkor már borul a fenti elmélet.
Kamatos hitelre magánszemélynek elektronikai cikket venni pedig no comment kategória (max cégnek munkaeszközt, szervert, etc...-t, ami pénzt termel, de az más tészta).
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Ed Parker #11644 üzenetére
Rendelkezésre áll rengeteg hitel lehetőség különböző szolgáltatoktól ,így sok esetbe nincs szükség arra hogy kipengesse az ügyfél adott esetben egyben az egész összeget.
Ráadásul nincs is nagy követelmény ,nem szükséges jövedelem igazolás stb. ,elég a szig/lakcím kártya meg hogy tiszta legyen az adott személy az adott szolgáltatónál ,vagy nincs náluk tartozása ,vagy még soha nem is volt ügyfél.
Viszont ,sok esetben előfordulnak csúnya dolgok is ,példaként mikor egy adott ügyfél befárad a szolgáltatóhoz és készüléket szeretne vásárolni hitelre, közben a gép kidobja a rengeteg tartozását amit már elkövetett nem 1x ,még is megkapja három havi készülék törlesztés áráért (kb.30-40k közötti összeg ami épp elég arra ,hogy az adott értékesítő ne legyen olyan nagy bajban) esetleg protekció alapján.A lényeget kiszűrve az egészből ,mindenhol ott lesznek az új iPhonok ahogyan eddig is ,rengeteg divat Matyinál ,rengeteg loholósnál és rengeteg fanatikusnál.
-
válasz
Ed Parker #11638 üzenetére
Tegnap volt dolgom a Telekomnál, míg kivártam azt a ~40 percet volt időm nyomkodni az S8-at és S8+-t.
Honnan is kezdjem? Brutál jó a kijelzője (vs i7). Szinte ugyan akkora a 2 készülék és jóval nagyobb a kijelzője a Samunak. Amikor a fényerőt felhúztam én is a demó készülék szintjére, akkor azért csökkent a különbség, de még úgy is inkább a Samut választottam volna.
Elkezdtem gondolkodni, hogy még nem késtem le az X előrendelést, jó lenne... aztán nyeltem egyet és ismételgettem magamnak, hogy maximum 2 évente cserélek telefont, így ez most kimarad (majd jövőre (remélem lesz belőle új verzió)).
Azt gondolom, hogy elég sok felhasználót magához köt az iOS (és az egyéb Apple termékekkel való integráció).
Ezért nekik az egyetlen alternatíva, hogy Samsung féle nagyon szép kijelzőt kapjanak az "X". Tudom drága, de mint az előbb írtam, nincs más alternatíva.Azzal együtt, hogy ha a teljesítményét nézzük a telefonnak, köszönő viszonyban sincs a konkurencia...
Amivel még nyugtatom magam, hogy talán jövőre beépítik a kijelző alá a touchidt, mert az nagyon hiányozna. Igen tudom, az Apple szerint a faceid jobb, meglássuk.. (elég sokat oldom fel a telefonom, az asztalon)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ed Parker #11642 üzenetére
Persze semmi világmegváltó nincs benne, a konkurencia már régen előrébb tart így is kijelző fronton (az más kérdés, hogy van-e értelme a fullhd és társainak egy mobilban ekkora méretben).
A + verzióban ugyanannyi a ram, a kamera is hasonló ( az X-ben már ha jól rémlik mindkét kamera kapott optikai képstabilizátort a +-szal ellentétben), viszont ahhoz azért nem hasonlítom, mivel maga a ház jóval kisebb.
Nekem egyszerűen hétköznapi használathoz szóba se jöhet a + verzió mérete, egyszerűen túl nagy, míg az X éppen csak nagyobb mint a kistestvér. És szerintem pont emiatt lesz nagy siker még ilyen áron is. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Ed Parker #11592 üzenetére
Kamera is javult, nem is kicsit, néztem YouTube videókat, volt, h a sima i8 jobb képeket lőtt, mint a 7 Plus. Kb 2 órát YouTubeoztam és engem meggyőzött, az 5S utódja a sima 8 lesz, a Plus már hatalmas lenne. De nem kapkodom el a vásárlást, ráér. Sztem az új “gold” nagyon szép lett, nem is igazán lehet aranynak nevezni szerintem, szebb, mint a6 eddigi arany színű iPhoneok
-
domerator
veterán
válasz
Ed Parker #11508 üzenetére
Soha nem hittem el hogy frissites utan majd “beall” az akksi a normal teljesitmenyre de most tapasztaltam is... nalam 2-3 napig merult mint allat, forgott a kis karika sot meg melegedett is de mostanra teljesen lenyugodott es azt kell mondjam hogy a 11-gyel megint iphone lett a telefonbol
... szoval a kis forgo kor majd eltunik ha mindennel vegzett
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Ed Parker #11114 üzenetére
Siker!
Vettem a fáradtságot és bevittem a hozzám közeli szervizbe (istyle).
Le se kellet adnom ,átvette a szervizes és már ment is be a raktárba egy újért.
Pacsi nekik!Am nagyon para ez az egész számomra ,meg azoknak akik nagyon kedvelik a zenehallgatást vagy pont zenével foglalkoznak ,zenészek... Meghal a füles ,nincs átalakító ,helloka nyaloka...
Pont rá kérdeztem ,hogy mi a leggyakoribb probléma vagy meghibásodás az i7-es készülékeknél ,fel hoztam az általam parázott főgombot is...
Főgombra rögtön rávágta ,hogy nagyon csekély a meghibásodás esélye ,inkább csak wifi csatlakozási problémák szoktak előfordulni ,némelyik nem tartja stabilan és ledobálja a kapcsolatot.
Ezen kívül megnyugtatott nem lesz vele semmi gond ,én azt hittem egy év gari van rá mikor kaptam ,de a forrás bemutatásával felvilágosítottak hogy van rá még +1 év. -
válasz
Ed Parker #11435 üzenetére
Ráadásul ha van a névjegyzékedben olyan kontakt, hogy Ben, akkor még eggyel több javítási lehetőséged van
Pl amikor kötőjellel akarod írni valami után hogy -ben, akkor az automatikusan nagybetűs akarna lenni.
Egyébként az ios magyar szótára úgy ahogy van, nagyon gyenge, és állandó helyesírási hibákkal küzd, egybeírjuk-különírjuk nem csak az összetett szavaknál problémás neki, hanem az igekötő és az ige egybeírása is gyakran ismeretlen számára. Csodálkozok azon, hogy ennyi idő alatt ezeket a hibákat még nem javították ki, és őszintén kíváncsi lennék, hogy kikkel csináltatták meg ezt a részt a szoftverben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest