- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed Parker #8581 üzenetére
Ha kiindulhatok magamból,akkor az emberek többsége amint nagyobb tárhelyes telót vesz az aktuális telefonja helyett,elkezd bátrabban telepítgetni,telón zenéket/videókat tárolni,hozzászokik a jóhoz és a kisebb tárhely többé nem lesz opció.
Elvoltam a 32-es S6-on és S7 Edgen-n is,sőt az előző iphone 7 és 7Plus is 32-es volt,de amióta megvan a 128-as már nem tudnék kisebb tárhelyen elférni,kivéve a 64GB,az elég lenne,de ugye olyan i7 nincs. -
válasz
mate543 #8574 üzenetére
Nekem 128-as van,31,84GB foglalt.
Elég sok appom van,játék is van pár,a többi fotó és zene.
Valószínűleg 32GB-n is ellenék ha a ritkán használt appjaimat letörölném,de megnyugtatóbb a nagyobb tárhely,nem kell sakkozni hogy ha hirtelen kell a tárhely,akkor lesz e elég és hogy esetleg mit töröljek.
Ha hosszabb távra tervezel a telóval,lehet hogy a nagyobb jobb választás,én azt mondom hogy inkább legyen tárhely "elfekvőben",minthogy a későbbiek folyamán elfogyjon pont amikor kéne a szabad hely.
Főleg hogy ugyebár itt nincs lehetőség sd kártyával bővíteni.
Szerintem 2017-ben az optimális (jut is,marad is) tárhely méret 64-128GB között van,de persze a legtöbb ember 32GB-n is elvan. -
Köszönöm uraim.
Szinte mindig éjjel töltöm és általában nem alacsony töltöttségű módban,szóval ez a felirat eddig kimaradt az életemből -
Találkozott már valaki olyannal,hogy ha alacsony töltöttségű módban van töltve a teló,akkor 82%-nál kiírja,hogy az "akkumulátor megfelelően fel van töltve"?
Tölt tovább,nem áll meg,csak ezt az üzenetet még soha nem láttam. -
válasz
Blackmirror #8224 üzenetére
1 helyett 2 hangszóró van benne,ráadásul erőteljesebben és hangosabban is szólnak mint az előző generációk hangszórója,szóval elkerülhetetlen hogy a teló kicsit vibráljon ha hangosan szólnak a hangszórók.
-
válasz
Blackmirror #8222 üzenetére
Egyértemű hogy a teló többi alkatrésze is átveszi a rezgést,csak egybe van építve az egész teló.
Fogj meg egy Boomsoundos HTC-t,az mégjobban vibrál a kezedben. -
Én is egy ehhez hasonló ultra vékony tokot használok lassan 2 hónapja (Hoco karbon mintás),a JB-n se lett több karc,por is alig megy alá.
Bezzeg a Spigen Neo Hybrid Crystal tokom...
Azt 2 naponta kellett levenni,mert a kamera kivágásánál iszonyat mennyiségű por ment be a tok alá,lett is jópár karc,pedig még azt se mondhatom hogy olyan poros helyen dolgozok.
Azt a tokot már csak akkor rakom fel ha bulizni megyek,akkor nem árt ütésállóság,az ember keze olyankor nem olyan biztosan tartja a telót. -
válasz
Richard #8100 üzenetére
A képek ugyanannyi helyet foglalnak,a kamera ugyanaz,a második kamera miatt nem lesznek nagyobbak a képek.
Én decemberben cseréltem az i7-et i7Plusra,de cirka 1 hónap után adtam is el,újra i7-et vettem.
Marha jó a nagy akku,a dupla kamera és az FHD felbontás,de batár nagy,pedig nem kicsi a kezem.Ezért is váltottam vissza a kistesóra.
Ha megtudsz békélni a nagy mérettel,akkor viszont nem veszthetsz semmit. -
Snassz Nillkin Amazing 9H (nem full cover) van az enyémen január közepe óta,eddig sehol nem vált fel,sehol nem repedt vagy pattant meg,max apróbb felületi mikrokarcok vannak rajta,azok is csak erős direktfényben látszanak.Párszor már sikerült odavernem a kijelzőt asztal/munkapad/raklap széléhez és sarkához,de bírja,nyoma sincs semmilyen sérülésnek.Nekem nagyon bejöttek a Nillkin üvegek.
Majd akarok full cover üveget,de amíg ez bírja én le nem szedem. -
válasz
Ed Parker #8084 üzenetére
Az egyik ismerős egy komplett Canyoning-ot videózott és fotózott végig egy i7-el mindenféle extra vízálló tok nélkül,na márpedig ott aztán kapott vizet rendesen.
A mai napig hibátlanul teszi a dolgát a telója.
Mondjuk én nem vállaltam volna ezt be,erre azért vannak céleszközök amik csak jobban bírják az extrém körülményeket. -
válasz
Parallaxis #7937 üzenetére
Ez azért kemény!
Nem gondoltam volna hogy az S8-cal se tud túllépni a Samsung a gyatra memóriakezelésen.
Bár az is igaz,hogy ugye az ios memórikezelése alapjaiban más,de ez a végeredményen nem változtat.
Az app megnyitás meg...
Ennyit az antutu számokról!
Am nézegettem a srác S8 vs. i7+ kamera összehasonlítását is.Hát nem láttam egetverő különbséget.
A képek kicsit élesebbek a Samsungon,de ez leginkább az utólagos élesítésnek köszönhető,amit a Samsung előszeretettel használ és ez nem dícséret.
A színek kicsit élénkebbek az S8-on,de kb itt a vége,a végeredmények hasonlóak.
Sőt a zoomot leszámítva az i7 optikai képstabija még mindig finomabban dolgozik mint az S8-é. -
Természetesebb a képe,az amoled se rossz,de a színek a technológiából adódóan az IPS-nél természetesebbek.Amoled után egy ideig fakónak tűnt,de inkább az amoled volt túl harsány,legalábbis nekem.
Viszont az tény hogy kontrasztarányban az amoled sokkal jobb,ott a fekete tényleg fekete,IPS-nél nem,de ugye más-más technológia a 2 kijelző. -
Jelen!
Pontosabban S7E-ről,de volt az Edge előtt sima S7 is.
Pro:
-iOS,nekem jobban bejön mint az android,igaz kevésbé széles a lehetőségek és beállítások köre,de nekem ez inkább előny,arról nem is beszélve hogy sok funkciója jobban működik mint a droidnak (pl diktálás)
-kisebb méret,mondjuk csak az S7E-hez képest
-IPS kijelző,nekem pozitívum.
-sztereo hangszórók
-sok app valamiért jobban van megcsinálva ios-re,mint droidra,sőt sok igen csak jó app csak ios-re van.
-ujjlenyomatolvasó pontosabb és gyorsabb
-3D Touch (én sokat használom)
-némító gomb hasznos dolog.
-a kamera képstabilizátora sokkal finomabb mint az S7-é,a videók sokkal simábbak.
-még hosszú ideig megkapja majd a frissítéseketKontra:
-Csak HD kijelző (szokás kérdése)
-Nincs jack csati,mondjuk ez nem akkora gond,engem nem zavar az átalakító,meg van BT-s fejesem is
-Nincs gyorstöltés
-kamera nem csinál olyan képeket mint az S7,de így is szép képeket lő,videókban nincs nagy eltérés.
-iTunes,esetleg valamilyen más pc-s szoftver kell ahhoz hogy ha bármit oda/vissza akarsz másolni.
-Akku nem túl acélos,bár nem rossz,de pl az S7E/i7+ üzemidejét nem éri el,a sima S7-el érzésre kb egyszint,max minimálisan gyengébb,pedig jó harmadával kisebb.Hirtelen ennyi jutott eszembe
Összességében én nem bántam meg,szeretem az i7-et,nem sírom vissza az S7-et,se az androidot.
-
válasz
entoni1989 #7906 üzenetére
Passz,nincs tapasztalatom az Osmo Mobile-lal,én csak azt írtam le,hogy mi a flight mód.
-
válasz
entoni1989 #7903 üzenetére
Repülőgép üzemmód.Pöccintsd fel alulról gyorsbeállításokat,ott kis repülő.
Ez kilő mindenféle kommunikációt,de BT-t és a Wifit betudod kapcsolni. -
válasz
Parallaxis #7863 üzenetére
Volt S7E és i6S párhuzamosan,mostanában többször került az i7-em egy jóbarátom S7Edge-e mellé és nem csak placebo,a felbontás különbség elég látványos,pl az S7E betűinek a rajzolata ránézésre ugyanakkora méretre állítva sokkal finomabb,élesebb.
Alpixelszám ide,vagy oda,az 534ppi (S7 577ppi) sokkal élesebb a 326ppi-nél és ezt nem csak én látom.
Viszont ekkora különbséget nem látok ha az i7+ és az S7E kijelzőjét hasonlítom össze,ott nem ennyire látványos a különbség. -
Az ismeretségi körömben több S7E és S6 Edge+ van.Többször hallottam szitkozódást tőlük,mert néha tenyérrel is hozzáértek a szélekhez miközben próbáltak valamit elérni a kijelző túlfelén.Kérdeztem őket hogy nem idegesítő e ez nekik,többségében "De az" volt a válasz,de a saját bevallásuk szerint ez belefér,mert cserébe jól néz ki a teló.Sokaknak belefér egy ilyen áldozat a dizájn oltárán,nekem nem,többek közt ez is közrejátszott a S7E elbúcsúztatásában.
-
-
válasz
Ed Parker #7795 üzenetére
Az érvelésed csak részben helytálló.
Az alma logo nem csak egy brandet jelent (legalábbis nekem).
Az alma logo jelképezi az ios nyújtotta előnyöket az androiddal szemben,mivel ugyebár csak alma logos teló van ios-szel,én elsősorban ezért vettem iphone-t.
Ha lenne más márkának olcsóbban ios-t futtató telója olcsóbban hasonló minőségben,akkor nem érdekelne az alma logo.
Na és itt jön a lényeg.
A fülesek márkától függetlenül hangot adnak ki,itt a minőség ami meg kell hogy különböztesse őket,nincs szoftveresen teljesen eltérő környezet mint telefonoknál,ergó számomra egy fülesnél nem elsősorban a brand a döntő,az maximum kiinduló pont az árkategóriát illetően.
Az Apple az ios miatt számomra megéri a plusz felárat,de egy Beats füles csak a logo miatt kerül annyiba amennyibe.
A Beats csak egy divat név,semmi pluszt nem nyújt azért az árért (sőt!),ezért mondtam hogy marhára nem éri meg,se telót,se fülest nem villantási céllal veszek.Ha kicsit kusza lett a megfogalmazás,akkor bocs,éjszakás voltam és nem rég ébredtem
,de remélem érted a lényegét.
-
-
válasz
entoni1989 #7732 üzenetére
"lényeg a minőségi hangzás"
Ezzel az igénnyel gyakorlatilag ki is zártad mind a három verzenyzőt.
De ha sportra kéne választanom a 3 közül,akkor a Powerbeats 3,az tuti megáll a füledben,hangzásban meg hasonló mint a BeatsX,mondjuk a BeatsX-nek talán jobb az izolációja.
Az Airpods-ot én meg nem venném,mondjuk az is igaz hogy az én fülemben meg sem áll. -
Nem mondom hogy egy pillanatra nem fordult meg a fejemben,de kb ennyi ideig is tartott.
Gondolkodtam,mérlegeltem,cikkeket olvastam/videókat nézegettem,több bajom is van vele.
-Túl sok ív,többek között már a kijelző sarkai is lekerekítettek,a régi Orion 70 televízióra emlékeztet a kijelző...
-Ez a kijelzőarány egyelőre bántja a szememet. 18.5:9
-A hardver hiába brutál,gyalorlatilag kihasználatlan az i7-em ereje is,akkó meg minek még erősebb?
-Ujjlenyomatolvasó hátul... Pont azt szerettem a Samukban,hogy elöl van.(Gratulálok a Samsungnak!) Az arcfelismerő/íriszolvasó nem érdekel,sokszor van asztalon és autós tartóban használva amikor nem pont a pofámba néz,ráadásul a szép sima magyar utakon próbáld meg stabilizálni a fejed míg a teló felismer...
-10nm ide vagy oda,tudjuk jó hogy a kijelző harapja a legnagyobbat az akkuba (még az Amoled is) szóval nem hiszem hogy üzemidőbajnok lesz se a kisebbik,se a nagyobbik.
S7 5,1" 3000mAh - S8 5,8" 3000mAh
S7E 5,5" 3600mAh - S8+ 6,2" 3500mAh
-Android...
-Eddig minden aktuális Galaxy S zászlóshajónál elcseszett valamit az első OS-ben a Samsung,kíváncsi leszek hogy most mit csesztek.
Akadozós rendszer (S5),memóriakezelési gondok (S6),Deep sleep gond (S7),bár ez utóbbi a Google hibája volt,de a Samsung elég lassan reagált a hibára,ez volt a fő ok hogy az S7E ment a háztól.Egyedül a DEX ami marhára tetszik,de mivel egy laptopot/asztaligépet nem vált ki már csak az OP rendszer miatt sem,így emiatt nem fogok megint közel 3kilót kiadni a telóért.
Marad az i7!
-
válasz
B-L-A-C-K #7698 üzenetére
Nem tartok attól hogy nem kapom vissza a pénzt (nem mintha azon a 2 eurón múlna a megélhetésem),csak a módszer működése nevetséges.
Ha egy új kártyát adtam volna hozzá,vagy a régit csatoltam volna egy új ID-hoz még ok,érthető,de úgy hogy a jelenleg használt telefonnal és bankkártyával használom az appstore-t,csak 2 régebbi,már nem az én tulajdonomban lévő szifont töröltem és emiatt újból lefoglal (még ha ideiglenesen is) 2 ajrót...
Ezt a kártyát ehhez az ID-hoz már rég beregisztráltam,szóval fura hogy egy ilyen művelet miatt megint végig kell ezen menni. -
Hasonló a helyzet nálam is.Pár napja észrevettem,hogy az előző 2 szifon még ott van az ID-mnál,gyors töröltem is őket,erre az Appstore elkezdett ugatni hogy új készülékről bejentkezés miatt meg kell erősítenem a fizetési adatokat,amiért nekem is lerántott 2 eurót...
Nevetséges... -
válasz
#65577472 #7616 üzenetére
Hasonló "előéletem" van nekem is,mondjuk többségében Samsungjaim voltak.
I7-re váltás után nekem is jött a "ez jó,tuti hogy ez most sokáig meglesz",de az elmúlt 1-1,5 hónapban elkezdtem kicsit aggódni hogy lehet bajban leszek ha megjelenik az S8 és úgyis megkívánom,de most hogy már tényleg kint van és sok videót és cikket lehet róla látni/olvasni kicsit megnyugodtam,mert marhára nem kapott el a must have érzés tőle.Ha 2 évig nem is,de az idei szifonok bemutatásáig biztosan marad az i7,teljesen elégedett vagyok vele,még ha vannak nagyobb tudású telóik is a piacon.
Sőt lehet elkezdek kiépíteni egy Apple rendszert itthon,nagyon fáj a fogam egy ipad-re,egy apple tv-re és egy imac-re,csak a pénzmag egy része még nincs meg. -
válasz
kajmika0510 #7586 üzenetére
Hasonló a 3utools is [link] és ingyenes.
Nálam bevált. -
válasz
-secret- #7501 üzenetére
Én meg tavaly ősszel lencsét cseréltettem a napszemüvegemben,az optikus csaj rábeszélt a polarizált lencsére,úgyhogy engem meg most az idegesít hogy szivárványos a kijelző ha erősebb napfény alatt használom...
Eltudom képzelni hogy a polarizált napszemüveg+ ilyen kékfényszűrős üveggel mennyit látnék a kijelzőből. -
A Google Calendar nem rossz,szinkronizál mindenféle fiókkal (icloud,Google fiókok,FB).
Magyar,átlátható,szerintem jól néz ki,viszont widget-je sajnos nincs...
Mondjuk én leginkább a gyárit használom,teljesen jó.
Van egy másik ami elég dizájnos (Vantage),van widgetje is,de csak részben magyar,de jól kezelhető,nem bonyolult.
Ha az FB app szinkronizál a gyári naptárral,akkor onnan a Vantage is átveszi az FB-s cuccokat. -
válasz
Tibee86 #7444 üzenetére
Pedig jó a 128-as!
Televágtam rendesen appokkal,olyanokkal is amit a 16/32GB-s iphone-oknál tárhely spórolás miatt nem tettem,van fent 11 game is,egy csomó lementett podcast és spotify track,van egy csomó kép és így is van közel kb 85GB helyem.A 32-es már fullon lenne és akkor nem maradna a nyári fesztivál szezonon készítendő fotóknak,timelapse videóknak és 4K videóknak hely.
Nekem nagyon hasznos a 128GB,az S7 Edge-ben is ott figyelt egy 128-as kártya.
Gondolkodtam a 256-os verzión is,de az már nekem felesleges lenne,nyáron a BS alatt elég lesz a 128,főleg ha arra a 4napra csinálok még egy kis helyet a telón. -
válasz
myself45850 #7442 üzenetére
Fokozzuk?""Jet Red" piros előlappal?
Pirosan csillogna az egész,az igazi Apple fanoknál karácsonykor mehetne a fenyőre csúcsdísznek is. -
-
válasz
fordfairlane #7365 üzenetére
-
válasz
kchris78 #7353 üzenetére
2x volt dolgom biztosításos ügyintézéssel,1x én zúztam le a telómat (rommá tört),de Telekomnál mindenféle gond nélkül cserélték,persze ott kellett önrész is.
2. alkalommal húgom cseréltette a lezúzott 5S-ét Media Markt-ban,ott se szívóztak.
Szóval eddig pozitív a kép számomra. -
válasz
nostress #7352 üzenetére
Mivel itthon nincs Apple Care,így ez nem Apple gari,mármint a plusz.
Az extra garanciális javítások elvileg nem bolti garival mennek,hanem ezek is beletartoznak a biztosításba.
Tehát ha beszarik mondjuk a home gomb,akkor azt is ingyen cserélik a 3. évben is,és ha lezúzod a telót,akkor is javítanak vagy cserélnek. -
-
válasz
Leonard #7293 üzenetére
Az ott a proximity szenzor miatt van kihagyva,magyarul ott van a közelségérzékelő,ugyebár az érzékeli ha hívás közben a füledhez emeled,ennek köszönhető hogy kikapcsol a fülednél a kijelző.
Azért van kivágva,mert a fólia hajlamos bezavarni a szenzornak.
A Nillkin üvegemen is van kivágás. -
Nem tudom mennyire adja vissza a kép a valóságot,de képeken jobb állapotban lévőnek látszik mint az én 2hónaposom.A Spigen Neo Hybrid Crystal-om alá rendszeresen nagyobb mennyiségű por bemegy a kamera kivágásnál,hiába takarítom heti 2x,elég sok karc van rajta.Annyira nem vészes a helyzet,csak direkt fényben aránylag közelről látszanak.
Az újabb ultra vékony Hoco karbon mintás tokom alá nem megy be negyed annyi por se,pedig ezt ritkábban veszem le. -
Na ez jó kérdés.Én ennyire nem merültem bele,csak az ingyen 3 hónap miatt aktiváltam cirka 1 éve,de kb 2 órát ha ment a 3 hónap alatt,mivel már akkor is volt spotify-om,ott volt az összes listám,plusz nagyon nem tetszik az AM felülelte,így az Apple Music nálam elég hamar kipontozódott.
-
válasz
joefasalasso #7246 üzenetére
Telefonhoz gyakorlatilag az összes fotós állvány megfelelő,de azért a tartósság miatt ajánlott egy kicsit minőségibb állványt nézni.Szerintem 10-15k között erre a célra jókat találni,csak egy telefon tartót kell hozzá venni.
Bármelyik fotós cuccokat árusító boltban találhatsz megfelelőt(MM,Edigital stb).Én ezzel szemezek: [link]
-
Én még a Deep sleep hiba idején váltottam,meguntam az örökös mókolást vele.
A másik hogy sok app ios-en megbízhatóbban működik,pl Tunein droid alatt kb minden 1óra után csinált valamilyen puffertúlcsordulásos hülyeséget,darabos érthetetlen hangot produkált amíg újra nem indítottam az appot,vagy pl nálunk bent a cégnél hülyén van beállítva a wifi,időnként ledob a hálózatról aztán vissza is csatlakozik,de ilyenkor az app is meghülyül,sokszor nem hajlandó folytatni a lejátszást.
És most csak 1 appot ragadtam ki,de van még pár.Nekem megkönnyebbülés volt a váltás.Ezt a telót csak használom,nagyon ritkán kell neki egy restart,de kb ennyi.Nem nagyon produkál idegesítő anomáliákat.
Az androidos telóimat csak használtam,de igazán egyiket se szerettem túlságosan,az i7-et viszont szeretem.
Az egyetlen dolog ami a mai napig hiányzik,az az értesítő led. -
S7 Edge-ről váltottam.
Cuccaim nagyrésze felhőben (gdrive) és google accountban volt (telszámok,naptár bejegyzések),mindenféle gond nélkül áttudtam költözni szifonra,mindent lehúztam a szifonra.
Kontaktoktak szinkronizálja a google accountoddal (ha beállítod a telón),naptár szintén.
A google drive-os kontakt tárolás alatt a Google Contacts-ot érted ugye?A Droid oda szinkronizálja a névjegyeket. -
-
válasz
kajmika0510 #7039 üzenetére
Ha már voltál annyira segítőkész ,hogy megosztottad velünk ezt az infót,akkor egy linket is mellékelhettél volna,könnyebben rátalálnák mi is.
-
Erre még azt mondom hogy nem annyira gáz,aranyból van,de legalább valahogy kinéz.
De ez a Lují Vottyon tok egy borzalom!
Dubaiban 5500 dodó egy arany iPhone,az LV-ből meg egy krokodilbőr TOK kerül ennyibe,ami mellesleg egy emberiség ellen elkövetett dizájnmerénylet.Részegen,félkézzel,egy EF4-es tornádó tölcsérében szebbet rajzolok!
De tudom mi a baj!Nem vagyok elég gazdag és elég sznob ahhoz hogy tudjak értékelni egy ilyen divatos csodát. -
válasz
kchris78 #6924 üzenetére
Ezekkel mind tisztában vagyok,több mint 60 telefon után elég tapasztaltnak mondanám magamat.
Most szifonnál nem állítgatok semmit,állandó 4G-n,vagy wifin van,az a 4-5% egy 7-8 órás éjszaka alatt nem oszt,nem szoroz.
Örülök hogy az iphone a legrosszabb esetben is csak ennyit eszik készenlétben,belefáradtam anno az S6/S7 szériánál az állandó net/bt/szinkron/stb ki- és bekapcsolgatásába (és a deep sleep hiba miatt ezekkel se nyertem sokat,a cache partíció wipe-olása és a többi trükk is csak ideig-óráig volt megoldás),szóval 5% akku nekem megér annyit hogy ne kelljen foglakoznom ilyesmivel.
De azért köszi a tanácsokat. -
Na igen,a "vissza" szifonon!Annyira hozzászoktam,ahogy az oldal tetejére ugrásos érintéshez is,hogy sokszor a csalàd/barátok droidos telefonjain is bepróbálkozok megszokásból.
Ugyanez volt amikor droidról váltottam,furcsa volt hogy itt böngészőben (chrome) nincs a "dupla érintés+húzásos" nagyítás/kicsinyítés,az első 1-2 hétben mindig kijelöltem a böngészőben valamit. -
válasz
Tibee86 #6914 üzenetére
S2 óta mindegyik Galaxy S megvolt (volt amelyik többször is),de idén nagy eséllyel kihagyom.
Az S7 edge-nél is zavart hogy sokszor hozzáértem akkor is a széléhez amikor nem ott akartam,marhára idegesített,az S8nál meg még nagyobb lesz a kijelző,ergo a szélei is hosszabbak lesznek,így még nagyobb lenne az esélye a véletlen érintéseknek.
A másik ami nem tetszik,az az hogy a hátlapra kerül az ujjlenyomatszenzor,amit nagyon nem szeretek!
Pont azt szerettem eddig a S6/S7 szériában,hogy elöl volt a szenzor és ezt szeretem a szifonban is,ha hátul lesz,akkor nálam ki is pontozódott az S8.
Érdekes hogy a Huawei P10-ben meg pont előre került az eddig megszokott hátlap helyett.
Remélem hogy az i8-nál megvalósítják a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasót,mert ha nem és helyette valami íriszleolvasós marhaság jön,akkor az i7 marad egy jódarabig.
Vagy helyette a következő Oneplus,szerintem ők még meghagyják elöl a szenzort. -
válasz
kajmika0510 #6913 üzenetére
Erről még nem hallottam,eddig nem tudok olyan esetről amikor kopás miatt cserélte volna az Apple az i7-et.
Képesek rá hogy "működést nem befolyásoló esztétikai hiba" (magyarul szerintük user error) indokkal elutasítsák a cserét.Amíg tömegesen nem kezdenek látványos és nagy mértékű koppásba a matt szifonok,addig szerintem tojnak az egészre. -
válasz
kajmika0510 #6906 üzenetére
Nehéz lesz eladni az tuti.Bár ha van biztosítás...
Van egy olyan érzésem hogy az idei szifon megjelenésekor lesz jópár olyan i7 hirdetés a neten,hogy "bontatlan,zsír új,biztosítás keretében újra cserélt iphone 7 jet black eladó".
Mondjuk ha a matt is komolyabban kopik,akkor ez igaz lehet azokra is. -
válasz
kajmika0510 #6901 üzenetére
Akkor szerintem szívinfarktust kapnál ha JB-d lenne,az enyém lassan 2 hónapos és tele van mikrokarccal.
Portalanításnál kicsit összeszorul a gyomrom. -
-
Üvegfólia?
Az elejét is védő tokok üvege is üvegfólia,csak ha az törik,akkor az egész tokot cserélheted,a tok+külön üvegfólia kombinációnál elég csak az üveget,ami jóval kisebb költség mintha az egész tokot kellene kicserélned.
Arról nem is beszélve,hogy az ilyen integrált üveges tokonál nem tapad rá az üveg a kijelzőre,így kevésbé ellenálló,az üvegfóliának a ragasztás miatt van egy amolyan lamináló hatása,jobban bírja,jobban véd. -
Az ilyen brutális strapatokok közül inkább valamilyen Griffin,vagy Otterbox tokot néznék,esetleg Tech21 Evo Tactical (vagy Tactical Extreme),vagy még szóba jöhet az UAG Plasma,Spigen Tough Armor vagy Slim Armor.
Ezek a Love Mei/Lunatik/Catalyst tokok brutálisan nagyok.Downhill biciklista vagy,Endurozol,vagy sziklamászó vagy hogy ennyire nézegeted ezeket a "ránézésre is kibír egy atomcsapást" féle tokokat?
Csak mert vannak szolidabbak,de strapabíróak (pl amiket felsoroltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest