- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Haptic feedback kikapcsolható valahogy 3D touch esetén?
Emlékszem 6s-en sikerült valahogy.Egyébként mintha a 6s helyenként gyorsabb lett volna, létezik ez, vagy képzelődöm?
Új SoC miatt lehet, nincs minden optimalizálva még? -
bigsee
addikt
Ilyet rendeltem, postával együtt 20 della volt (itt éppen free shippinget ír, engem megszivattak még egy postaköltséggel is...
)
Más: ezek a vezeték nélküli töltős hátlapok mennyire megbízhatóek, szerintetek, van valaki, aki már használt ilyet?
-
-
fepa96
csendes tag
Valaki használ közületek [ilyen] Spigen tokot? Valamint a jól bevált Nillkin üveget itthon nem lehet beszerezni sehol?
-
válasz
Viper26 #7081 üzenetére
Nem áll el hátul a telefontól? A kamera kivágásnál van kb 0,5mm rés a telefon és a tok között. Ott tele fog menni porral és az majd szépen lecsiszolja a telefon hátlapját. Valamint jobb felül nagyon könnyű kipattintani a telefont belőle. Most vittem vissza ugyanezzel a hibával a másodikat a MediaMarkt-ba. Arról nem is beszélve, hogy a matt műanyag részen optt vannak a fröccsöntő forma kilökőjének a lenyomatai /fényesebb néhány helyen/. Utoljára ilyet kínai noname 99 centes tokoknál láttam. Másodjára inkább a pénzem kértem vissza.
-
Viper26
nagyúr
Ez lett, és nagyon jó.
-
-
-
-
Gigicuci
senior tag
Ja, ebben nem lesz. Csak nehogy úgy járj mint én az 5S-el. Fólia elől hátul + Otterbox hegyi embernek való ütésálló tok.
Mindezt 2,5 évig nézegettem majd mikor jött a vevő szépen levettem mindent, rácsodálkoztam, hogy de jól néz ki tok nélkül, milyen ügyesen megvédtem, és mivel makulátlan volt +5000el drágábban adtam el a piaci árnál.
Cserébe dudorfa*os gatyában jártam évekig.
Amúgy nagyon állatul néz ki!! Van valami mad maxes benne.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tény hogy nem kis darab, bár nem vészes. Ebbe csak nem lesz baja
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kajmika0510 #7058 üzenetére
Gyártja? Inkább veszi valahonnan hugy áron, és 3-4x haszonnal eladja...
-
fepa96
csendes tag
válasz
kajmika0510 #7059 üzenetére
[link]
Ez lesz az nem? -
kajmika0510
tag
válasz
TheBikerider #7052 üzenetére
Jah én nem reklámozni szerettem volna. Csak megosztottam hogy nagyon jó, mivel sokat próbáltunk már és mindegyik feljött vagy nem simult rá teljesen. És valamelyik nap megláttam egyik haverom telefonján és szimpatikus volt. Gondoltam kipróbálom mivel én is sokat próbáltam, de szinte egyik sem vált be, kivéve a 8-9000 forintos cinder. De azért ennyit nem akarok rászánni egy üvegfóliára.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #7054 üzenetére
Nekem is kb 2 óra volt, ezt érzem is most hogy visszamentem i7ről 6Sre jóval jobb az aksi. Bár ez a 6S ami most van nekem több mint 1 éves, lehet egy aksi csere ráfér, szerencsére ingyen cserélik gyárira mert benne van a csere körben, lehet majd legariztatom. De persze új aksivel se lesz olyan mint i7-nek van.
-
teki91
csendes tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt
állok és gondolkozok ezen a készüléken.
Az előző verziók (6,6s) akksi idejéről nagyon rosszakat hallottam. Érdeklődnék,hogy mennyire javult a 7_esbe az üzemidő.
A mostani telefonommal 5-6 óra kijelző időm van egy napos ciklus alatt ( 7-23h)
Tudná ezt nyújtani nekem a készülék?Köszi előre is a válaszaitokat.
-
válasz
kajmika0510 #7039 üzenetére
Ez itt a reklám helye.... Te egy kereskedő vagy egyébként...tudomásom szerint. Akkor nálad lehet venni?
-
Viper26
nagyúr
Syncios nem tud avi vagy mkv fájlokat átküldeni a telefonra?
-
Viper26
nagyúr
Ilyen tok lesz úgy néz ki.
-
válasz
kajmika0510 #7039 üzenetére
Ha már voltál annyira segítőkész ,hogy megosztottad velünk ezt az infót,akkor egy linket is mellékelhettél volna,könnyebben rátalálnák mi is.
-
-Ben-
veterán
válasz
kajmika0510 #7041 üzenetére
Lehetne arról szó, hogy a jövőben használod a piros „szerkesztés” gombot?
-
kajmika0510
tag
A legjobb fólia amit iphonera eddig làttam.
Nagyon stabil, nem karcolódik, és nem levegősödik.
0,2 mm vastag. Van belole matt fekete, feher es fekete szinben. -
rostasim
csendes tag
Sziasztok!az mitől lehet hogy emailokban lévő képeket sokszor úgy mutatja a telefon mintha nem küldtek volna semmit?köszönöm előre is ha tud valaki segíteni
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #7032 üzenetére
Mea culpa mindenkitől, nem ittam csak reggel a gboard sokadszor fagyasztotta le a hozzászólás írást és nem tudtam elküldeni... most mar emlékszem de annyira előttem volt hogy a topikban is megjelent... SORRY!!!
Secret nincs letiltva amúgy... nem tudom miért nem látom.
Amúgy szóval mágneses lighting kabellel van tapasztalata valakinek? Mennyire lóg ki a telobol? Milyet érdemes venni? Speednel valami nyolcezer.... van ennél olcsóbb megbízható?
-
Gigicuci
senior tag
Jelentem kipróbáltam a leírtakat. FB, Messenger estére ki, utána egy reset a biztonság kedvéért. Wifi, BT ki csak 4G-n lógott.
100%-al tettem le az éjjeliszekrényre, 8 óra múlva reggelre még mindig 100% volt.
Komolyan besz**rás ez a teló.
-
zolax
tag
válasz
kchris78 #7015 üzenetére
Én a hétvégén leszedtem a Mi Fit programot a telefonomról mert elegem lett abból hogy szívja az akksit.
Amikor fent volt a karkötővel szinkronizálva akkor 6 óra alatt leszívta az akksimat ilyen 60% környékére.
Most hogy nincs fent 94%-os az akksim.
Emailek olvasására és telefonálásra használom ilyenkor délelőtt a telefont, tehát azt mondhatom hogy ugyanolyan feltételek mellett mért eredményről beszélünk. -
domerator
veterán
#6992 hozzászólásomat ki törölte??? Mitől volt az helytelenebb mint a sok off? Mágneses lighting kábel tapasztalatokat kérdeztem.
-
kchris78
veterán
Ez már a múltkor is volt téma. Szerintem a lényeg az hogy aki folyamatosan nyomogatja a telefont és éppen hogy kibír 1 napot az nem veszi észre hogy lóg rajta egy óra mert a képernyő fogyasztás mellett tényleg elenyésző. Aki nem nyomogatja és a standby a fogyasztásának a túlnyomó többsége, ott igenis látszik hogy az óránkénti x %-ot észrevehetően képes megdobni (így már egy reggeltől estig 5% is eléggé észrevehető).
-
Viper26
nagyúr
Beléptem PC-n iCloud-ba nem mutatja, hogy zene lenne a mentésben.
-
-
-
válasz
Viper26 #7004 üzenetére
Nem feltétlen, csak ne szedj bizonytalan helyről, vagy iTunes-ról származó warez zenéket.
Gépről is töröld ezeket mert újra ilyen belépéseket fog kérni. Én is sokat szívtam ezekkel, és amikor a full reset sem segített akkor jöttem rá, hogy ezekkel van a gond.
Egyébként nincs arra opció.
-
Viper26
nagyúr
Már megy a törlés..ezek szerint mentést legközelebb zene nélkül csináljak, már ha van ilyen opció.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest