- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Elköszönök Tőletek, ma elvitték a kis fekete 7-em. Még nem tudom mi lesz helyette, nagyon szemezek a 7/8 Plus-al, de lehet, hogy offos S9 lesz belőle.
Köszi
-
Gigicuci
senior tag
válasz
eladogeppc #15568 üzenetére
Osztán miért váltottál? Ha előbb szólsz 1:1-ben elcseréltem volna veled.
-
Gigicuci
senior tag
Én nagyon gondolkodom, hogy cserélem a i7-et 7/8 plusra. Ram meg a méret miatt. Amennyire nagynak gondoltam korábban, annyira elkezdtem perverz módon vonzódni hozzá. Az újak nem izgatnak. Csak nem tudom hogy 7 vagy 8 legyen. Sokkal drágább a 8. De most 2 éves telót vegyek 1xx ezerért?! Ilyet is csak az apple tud elérni nálam.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
tecsa74 #15366 üzenetére
Szia!
Az új telefonok bemutatása után, az i7 hivatalos ára is csökkent. A 32Gb-os verzió 179.900.
https://istyle.hu/iphone-7.html?config_model=1324&color=492
A Media Markt-os ár csak akkor számít jónak, ha az 128Gb tárhellyel rendelkezik.
Mivel csak a 6s és SE tűnt el a kínálatból, így a 7-es modellt továbbra is meg lehet majd vásárolni. Talán érdemes lehet megvárni a egy black friday-t, szerintem ezért lesz még akciózva a 7-es. Edigital, MM, Alza stb.
-
Gigicuci
senior tag
Na asszem veszek egy új, erősebb tokot az i7-re. Vigyázni fogok rá mint a hímes tojásra.
Elnézve az új iPhone árakat, egy pár évig még maradni fog.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
ro3000 #15351 üzenetére
2 évig biztosan ki fog még szolgálni, de lehet, hogy meglesz a 3 is. Az iOS 12-nél már a bétaverziók alatt is gyorsabb volt a készülék, mint a jelenlegi szoftverrel úgyhogy ezzel nem lesz gond.
Ha megnézed még az 5s-re is kihozták, ami 6 éve(!) jelent meg. A 7 most két éves, tehát van még benne jövő bőven. Én úgy látom, hogy az SE mellett most a 7/7 Plus ár-érték arányban a legjobb készülék az iPhone vonalon belül.
-
Gigicuci
senior tag
-
Gigicuci
senior tag
Az jutott eszembe, hogy mennyire durva már, hogy lassan két éves lesz a telefon és azóta folyamatosan gyorsult a működése. Nagyon reszelik ezt az iOS-t, kíváncsi vagyok a 12-re.
-
Gigicuci
senior tag
Én sose tennék rá olyat. Még egy mozdulat mire hozzáférek a telóhoz. Vettem rá egy vékony Nillkin tokot mert anélkül csúszós és kész. Minden eddigi telefonom szénné volt fóliázva, meg tokozva csak azért, hogy a következő tulaja makulátlan készüléket kapjon.
Hagyd a csudába, ha hosszabb időre megtartod akkor csak azt rakj rá ami tetszik!
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Krisztianson #15170 üzenetére
https://hardverapro.hu/tag/kicsi1986
Vedd tőle nyugodtan, megbízható eladó, sok visszajelzéssel. Ugyanúgy 1 êv vilaggarival.
-
Gigicuci
senior tag
A változatosság kedvéért szereztem egy új tokot (egészen pontosan: bumpert), a telóra.
Beírom, hátha valaki még kedvet kap.
9,5 dodó volt, a fémkeret belsején puha szivacs van, így nem karcolja össze a házát. Szépen illeszkedik.
-
Gigicuci
senior tag
Szép magyarsággal kifejezve: nagyon smooth lett a rendszer.
Semmi akadás, gyors mint az állat.
-
Gigicuci
senior tag
Nem tudtok valami f@sza kis bumpert az i7-re?
Már unom a tokjaimat, kéne valami jó tipp.
-
Gigicuci
senior tag
Többen panaszkodtak az elmúlt napokban/hetekben, hogy nem tudnak elérni, nem kapcsolhatót jelez.
Viszonylag friss Vodás SIM-kártyám van, találkozott valaki már ilyen problémával? A telóm vacakolhat (i7 32)?
-
Gigicuci
senior tag
válasz
nickedez89 #14120 üzenetére
Igen, az enyém gyári kábel volt. Az ugy. jobban bírja!
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Bazsi101 #12180 üzenetére
A tokot az alin vettem a nillkin store-ból mobilról, ott olcsóbb, ha jól emlékszem 15 USD volt:
A töltőt meg innen:
Megmondom őszintén nem tudom mennyi a teljes feltöltési ciklus mert sose csinálom azt, hogy lemerítem-feltöltöm. Csak azt éreztem, hogy a kábeles töltés k*va lassú, elég sokat használom napközben, gyakorlatilag mindig rádugtam/kihúztam/odahajoltam a töltőhöz stb. Most szinte folyamatosan az asztalon csücsül és gyorsan fel tudom kapni ha van bejövő hívás.
Hogy mondjak is valamit, érzésre nem tűnik lassabbnak a gyári kábelesnél.
-
Gigicuci
senior tag
Vettem egy Nillkin tokot (Magic Case), amivel tudja az i7 a vezeték nélküli töltést, meg egy szintén márkatárs asztali Qi töltőt. És meglepően kényelmes, jól működik.
Ha hunyorogva nézek rá, olyan mintha i8-am lenne.
-
Gigicuci
senior tag
Készenléti merülés milyen nektek a 11 GM-el?
Nekem egy kicsit gyanús a telefonom, mert bezuhant 10%-ot pár óra alatt... A 10.3.3.-al egyértelműen jobb volt. Csináljak egy hangerő le+bekapcs gombot?
-
Gigicuci
senior tag
Érdekes, hogy mindenki az X-ről beszél, azt hittem a 8 jobban fog érdekelni titeket, hiszen annak az ára emészthetőbb/elérhetőbb talán. Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem full csalódás. Hihetetlen, hogy képesek voltak egy 7s-t kiadni. Szigorúan csak annyit fejlesztenek amit nagyon-nagyon muszáj. Mert így is megveszik. Bízom benne, hogy idén már kevesebben lesznek, én tuti nem fogok közéjük tartozni.
-
Gigicuci
senior tag
Régóta hiányzott a levegő kábeles töltés, de azt egyszerűen nem bírom befogadni, hogy még mindig változatlan a kijelző felbontása az i8-nál. Nem fogok így váltani...
-
Gigicuci
senior tag
Engem meg tisztességtelen ajánlatokkal bombáz a Voda, hív a sötét oldal, a verem alján tátott szájjal vár az S8. Kicsit uncsizom az i7-et.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Snoop-y #9998 üzenetére
Én vettem egy spigen átlátszó tokot, besárgult pár hónap alatt és nagyon vastag volt.
Utána vettem egy speck candyshell crystal clear-t, aminek csúszós volt a fogása és vastag volt, igaz nem sárgult be.
Utána vettem egy Supcase Unicorn Beetle-t, ezt már tudom ajánlani:
de hamar ráuntam mert nem fért a zsebembe.
Amit én ajánlok az a nillkin:
vagy egy tök sima olcsó átlátszó tok:
A lényeg, hogy szerintem jó érzed, hogy a tokok nagyon túl vannak árazva én megfogadtam, hogy soha nem fogok többet tokra költeni 5 dollárnál, annyit is érnek maximum. Sikerül annyit elb*nom tokra annyit amennyiért már egy tök jó kis Sziamiaú telefont is vehettem volna a gyereknek.
Na ennek vége. Forza Ali, forza filléres tokok.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #9989 üzenetére
Kijelző felbontása változott?
ntomi0730,
Lehet basszus, de én lennék a legszomorúbb. Meg kéne találni a nyugvópontot.
5S óta páriaként bolyongok a mobilvilág kietlen vidékén. Az szerelem volt de azóta nem találom az igazit. Majd beszámolok ( ha egyáltalán érdekel valakit
)
-
Gigicuci
senior tag
válasz
nickedez89 #9974 üzenetére
És ha lenne benne gyorstöltés és nem 20%-ot pakolna bele 30 perc alatt (kocsiban, waze közben) akkor kb otthon nem is kéne töltenem. De így se rossz azért. Főleg, hogy standby-ban nem merül. De azért szerintem le fogom cserélni S8-ra, mert bizgeti a fantáziám.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
HattoriHTC #9816 üzenetére
-
Gigicuci
senior tag
Na ma megérte hogy a 7-est választottam. Gyerek megbotlott, a kezéből kirepült a teló....bluggy.. bele a medencébe, szépen lelibegett az aljára.
Mindenki nézett megkövülten.
Persze h nem lett semmi baja.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
joefasalasso #9474 üzenetére
Miben felelt meg számodra jobban az i7? Mert én pont az S8-ra való cserén vacillálok.
-
Gigicuci
senior tag
Én meg pont filózom, hogy vissza cseréljem-e SE-re esetleg. A kezelhetősége sokkal jobb a kicsinek,számomra. Egyelőre nem tudtam megszokni a 7 méretét. Viszont a jobb kamera meg vízállóság meg a képstabi tuti hiányozna. (El kéne engednem ezt a kérdést oszt' inkább örülni, hogy jól működik.)
Ma WWDC lesz, forza widgetek!
-
Gigicuci
senior tag
Szerintetek lesz arra esély, hogy az új iOS kapjon olyan funkciókat, hogy témázhatóság, vagy widget bárhol stb? Ezek nekem hiányoznak droid után, de azt hiszem nem csak én vagyok ezzel így...
-
Gigicuci
senior tag
Én nem tudom ti hogyan tudjátok tok nélkül kényelmesen tartani.. Szerintem egy ergonómiai katasztrófa. Vékony, le van kerekítve és a matt fekete csúszik mint a fene.
Hogy fokozzam a kedélyeket: vettem az Aliról ilyen alma alakú matricát aminek retró alma logó színei vannak és rá lehet ragasztani a teló hátuljára. Nagyon vagány.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Roland861010 #9188 üzenetére
Először tok nélkül akartam használni, de annyira szar a fogása a telónak, hogy csak idő kérdése, hogy mikor csúszna ki a zsebemből/kezemből. Úgyhogy abbahagytam a lázadást.
Innentől kezdve meg a tok az önkifejezés eszköze is, kinek mi tetszik, legalább lesz valami egyedisége.És nagyon elmés meglátás, hogy egy ócska ütésálló telefon is megtenné. Feltéve ugye, hogy találok olyat amin fut az iOS, és hasonló jó fényképezője van.
-
Gigicuci
senior tag
-
Gigicuci
senior tag
Ajánljatok már kérlek valami jó kis bőrtokot a telóhoz.
A TwelveSouth szimpatikus, de a 13 ropit sajnálom.
http://www.ijoe.hu/twelvesouthrelaxed/
A Mujjo-ról is nagyon vegyes a vélemény.
Nincs valami titkos tippetek?
-
Gigicuci
senior tag
Szia!
Én is ebben a cipőben járok, szeretném tok nélkül használni. De nagyon csúszik magában, elég rossz a fogása.
Gondoltam kipróbálom a sokak által reklámozott mobiloutfitters-t, akkor láttam ezt a Naked Wrap-ot. Esetleg tudsz egy linket adni, honnan érdemes venni?
Köszi
-
Gigicuci
senior tag
A mobiloutfitteres fóliázás is felszedheti a festést? Unom már az előlapi uveget.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
nbukta77 #8275 üzenetére
Spigen Ultra Hybrid, de vastag volt, levettem. Utána Nillkin Carbon, ez csúszott. Most Nillkin slim szilikon, ez nagyon tetszik. Oldala recés de nagyon vékony. Előre meg egy Nillkin full előlapi 3d üveg. Tökéletes a kettő együtt.
D4ni,
Nagyon barátkoztam ez UAG Plasma-val, tetszik a citromsárga szín. Milyen a tok amúgy? -
Gigicuci
senior tag
Nekem is Spigen Ultra Hybrid van a telón, de bement alá a por elég könnyen + nekem vastag is volt.
Van nekem is ilyen Hoco karbon tok, Gixxer88 kolléga ajánlása alapján, jó-jó de a fogása elég csúszós. Úghogy ráraktam egy Nillkin slim szilikont, ezzel szuper. Nem megy alá a por, nem csúszik. Ja és 1.700 Ft-volt itthonról. Azt hiszem én is elfelejtem a márkás tokokat. Nem tudnak többet számomra sem.
-
Gigicuci
senior tag
Nem tudtok ajánlani valami jó kis tokot? Meguntam a nillkin carbont, a duzhi nekem duci.
Néztem az uag plasma-t sárgában, de sajnálom rá a 10 rongyot. Eszement ára van.
-
Gigicuci
senior tag
Tegnap véget ért a nagy szabadságharcom, becsicskultam mert észrevettem egy ordas nagy karcot a főgomb mellett...szerencsére nem a kijelzőn volt. Fogalmam sincs hogyan került oda. :/ Végig zsebben volt, egyedül.
Szóval gyorsan felraktam rá a Nillkin 3D üvegét és azt kell, hogy mondjam, hogy tökéletesen illeszkedik.
A vastagsága miatt a gombot kicsit hülyébb érzés benyomni, de nem rossz. Mellé raktam a Nillkin vékony karbon tokját, egész pofás lett így.
-
Gigicuci
senior tag
Szia!
Na erről még nem olvastam, ráguglizok, hogy mit is jelent ez pontosan! Én csak annyit vettem észre, hogy azon élesebbek a betűk, az én szememnek kellemesebb. De persze ezt tudtam amikor megvettem, hibának nem is rovom fel csak gondoltam könnyebben át/megszokom, ennyi.
-
Gigicuci
senior tag
Engem csak a kijelző alacsonyabb felbontása zavar, de már rohadtul elfelejtettem volna az egészet csak a feleségem S7-e ott van állandóan mellettem és emlékeztet rá. De összességében nagyon könnyű megszeretni, jó kis teló. Szerencsére a káva mizériára immunis vagyok... Ha full HD lenne, akkor szavam se lenne. Így viszont majd előbb-utóbb kénytelen leszek kipróbálni az S8-at.
-
Gigicuci
senior tag
Felraktam én is. Rohadt gyors lett tőle a teló, nagyon tetszik.
Bónusz:
És az 1,27 Gb szabad helyemből 3,45 lett! -
Gigicuci
senior tag
Nem rossz ez a nilkin carbon tok, de nincs pereme és az oldalán sajnos sima műanyag, nem érdes ezért eléggé csúszik. Létezik olyan tok ami vékony, de azért védi a kijelzőt és nem csúszós az oldala? Most egy spigen ultra hybrid van rajta, de ettől kicsit bugyibucis lett.
-
Gigicuci
senior tag
Lesz rá remény szerintetek, hogy a FB messenger értesítési hangja cserélhető legyen iOS11-ben?
Írogatnak nekem napközben és a gyári ping hang kikezdte az idegrendszeremet. Jó lenne megkülönböztetni zárolt képernyőnél.
-
Gigicuci
senior tag
Megjött a Nillkin Syntetic Fiber tok az Aliról. Könnyű, vékony, nagyon passzentos, nagyon csecse. Viszont nem védi elölről a kijelzőt, így ügyesen kell leejteni nehogy pofira essen.
-
Gigicuci
senior tag
Valamiért egészen megszerettem ezt a telefont. Kezd behúzni az érzés, ami még az 5S-el kapott el annó, úgy hozzám nőtt. iSheep lettem én is vagy ez normális?
-
Gigicuci
senior tag
Ja, ebben nem lesz. Csak nehogy úgy járj mint én az 5S-el. Fólia elől hátul + Otterbox hegyi embernek való ütésálló tok.
Mindezt 2,5 évig nézegettem majd mikor jött a vevő szépen levettem mindent, rácsodálkoztam, hogy de jól néz ki tok nélkül, milyen ügyesen megvédtem, és mivel makulátlan volt +5000el drágábban adtam el a piaci árnál.
Cserébe dudorfa*os gatyában jártam évekig.
Amúgy nagyon állatul néz ki!! Van valami mad maxes benne.
-
Gigicuci
senior tag
Jelentem kipróbáltam a leírtakat. FB, Messenger estére ki, utána egy reset a biztonság kedvéért. Wifi, BT ki csak 4G-n lógott.
100%-al tettem le az éjjeliszekrényre, 8 óra múlva reggelre még mindig 100% volt.
Komolyan besz**rás ez a teló.
-
Gigicuci
senior tag
És ha nem az FB és Messenger appok miatt van, akkor még mi lehet az ok?
Ha Cseri0058 nem írta volna, hogy neki nem merül a fenti appok ellenére sem, akkor meg is nyugodnék, de így...nem szívesen küldeném szervizbe.
-
Gigicuci
senior tag
Az normális ha a teló általában 6%-7% százalékot merül éjszaka? Nekem kicsit soknak tűnik..
-
Gigicuci
senior tag
Kicsit nagy volt a mellényem ezzel a fólia levétellel, bár nem bánom mert az xprotector ami rajta volt nagyon vacak szvsz.
Tud valaki jó tippet adni, honnan lenne érdemes rendelni jó fóliát (nem üveget) itthonról. Ali most nem jó mert 4 hét mire ideér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged