Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
teguran #2697 üzenetére
Az tényleg durva.
Meg ahogy nézem, a vodának a hűség programja is komolyabb: 3 kategória az előfizetési díj alapján...
Én is a szolgáltató váltás irányába hajlok. Ha azt nézzük, hogy a T-nél mennyivel drágább, akkor már nem is annyira kamat mentes az a hitel, csak így van kitalálva a végösszeg, hogy annak tűnjön.
Sok az a 35k különbség a két szolgáltató között!
Mire kell a 4G, arra vodánál is lesz! -
teguran
tag
-
-
Criton
veterán
iTunes miért írja ki alkalmazás letöltése közben, hogy hiba a letöltésben és a hálozati adapter visszaáll.
Két szgép esetében is ugyan ezt kapom. -
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan lejár az előfizum, és egy HTC one kitérő után sztem visszanyergelek iOS irányba, mert ez a droid számomra valahogy akkor se barátságos. 4 magos vason is simán gondolkodik nagyokat, meg-megakad...
És félő, hogy az 5S az utolsó értelmes méretű iPhone, és idén átesik az Apple a ló túloldalára, kidobnak vmi tepsit. Az i6 biztos nagyobb lesz jóval a hírek szerint, ezért nem érdemes rá várni sztem.Ezt a T-t azonban nem értem:
Esik a teló ára, már függetlenül is megkapni 178k körül, náluk meg 6k-s előfizura most csökkentették 195k-ra.
Radásul újra kötött előfizura se adnak semmi extra kedvezményt, csak a s..ros kapcsolat pontjaikat, ami pár ezer forint, semmit nem ér! Ergó annyiért vehetném meg, mint egy tök új előfizetőjük.
Tiszta vicc!
Vodáéknál már 160k-ra levitték 6k-s előfizuval, az azt mondom jobb egy fokkal.
De most megint váltsak szolgáltatótNem is tudom mit csináljak...
-
domerator
veterán
válasz
legiaap #2680 üzenetére
Na pont igy nezett ki nalam is vagy 2 napja a forum... safari cache, cookie, history torles segitett rajta azt hiszem.(fenn van a chrome meg a dolphin is es nem vagyok benne biztos, hogy nem csupan atvaltottam-e masik bongeszore... mindenesetre most jo a forum safarin is)
-
teguran
tag
átlag 5s felhasználók (3g, mobilinternetezés, telefonálás, 1-2 app használása, stb.) kb mennyi ideig bírja az akksi? 1 napig eldöcögtök vele? ritkább esetben ha alig használjátok/nap, másnap elég ha töltöd? köszii
-
Criton
veterán
7.1 megjelenése egyébként mikor várható kb? Safari téma egyébként, csak pH csinálja ezt velem, más oldal egyáltalán nem.
-
Rossi
addikt
Üdv!
A 7.0.5. frissítést bátran fel lehet tenni?
Csak mert volt aki lassulásról írt...
-
R a y
senior tag
Az új Chrome appban is van már adattömorítés ami jó a mobilnetnek..
-
-
tomcsi23
veterán
Safarit wifin, opera minit mobilnetre, és fent van még a mercury is - ami jó, hangyányit pörgősebb, de valahogy mégsem eléggé gördülékeny, így marad többnyire a safari.
Írd már körül, mi ez a jelenség pontosabban, mert nem igazán tudom beazonosítani, milyen fáziskésésre gondolsz. -
Criton
veterán
Ti Safarit használtok a böngészésre? pH alatt ha írok akkor van egy kis fázis késése a billentyűzetnek, vagy másnál nincs ilyen? csak pH alatt vettem észre.
-
Criton
veterán
válasz
königarjen #2668 üzenetére
Köszönöm az információt, szerencsére semmi baj nincs a készülékkel, de ezeket nem árt ha tudja az ember.
-
königarjen
tag
Nekem azt mondták, hogy nem lenne rossz ha magammal tudnám vinni a számlát, de ha minden kötél szakad kikeresik ők rendszerben. Nem ugyanoda vittem amúgy, ahol vettem, szóval bárhová viheted gondolom.
i5 topicba írtam épp, mert azt cserélték, nem működött a lezárógomb, 1 hétig volt kb. el
-
Criton
veterán
válasz
Roland861010 #2662 üzenetére
Megvolt, de Blaise tanácsára nem kezdem el ugyan azt a hisztit "mint korábban", jó újra ilyen emberek között lenni. Egyébként a konkrét kérdés arra ment, hogy a garancia T-nél, hogy megy, egyébként meg semmi bajom nincs a készülékkel.
-
Bilux
veterán
válasz
Roland861010 #2662 üzenetére
Cserélik csak ennyi az átfutási ideje. Egyébként 6 munkanap alatt megvan.
-
Roland861010
veterán
Az alkalmazásokat bezártad amiket eddig csak a home gombbal "elraktál" a háttérbe?Szerintem egy biztonsági mentés iTunesban és húzd újra a rendszert! Nálam tökéletesen megy a 7.05 .!
Én az olvastam meg a tmes telefonos ügyfeles tag is azt mondta az iPhonet egy az egyben cserélik nem szarakodnak javítással ! -
Criton
veterán
Szóval ott csak javítanak nem cserélnek? 2hét??? Hát az nem kis idő.
Én a 7.0.5 frissítést iTunes Windows 8.1 kompozicióval raktam fel. Azóta teljesen be van lassulva a telefon, még gépelés közben is vannak kis lagok valamint a home gomb megnyomása után is, valamint néha játék közben is látom. Próbáltam a resetet telefonon és iTunes-on keresztül, sajnos változás semmiÖtlet? Hardveres hibát azért kizárnám.
-
Criton
veterán
Csak mint kérdés, telekomnál a garanciáztatás hogyan szokott zajlani?
Bármelyik telekom üzletbe be lehet vinni a telefont ha baj van? Számla kell hozzá vagy elég a telefon?
Mennyi idő szokott lenni a javítás? -
-
Roland861010
veterán
GFXBench volt futtatva a 7.04-el és volt a 7.05-el és az utóbbival jobban teljesített még a referencia modelnél is!
-
tomcsi23
veterán
Nemtom, lehet placebo, de az új szofttal mintha egy hangyányit gördülékenyebb lenne a teló.
-
Criton
veterán
Tudtok valami jó ébresztő alkalmazást?
-
Criton
veterán
(#2639) nord_ : T-Mobile meg 219.000, jó nem független...
Ha most megrendelem apple.hu-ról, holnap kihoznák, vagy csak hétfőn?ja nem, csak február 6....
T-Mobile-nál egyébként vásárolt valaki? Ha tényleg valami gubanc van, akkor cserélik?
A mostani fekete mennyire "kopik", vagy ez csak az 5 esetében volt? Tok meg fóliamentesen használnám, iPhone5 esetében sem láttam értelmét a toknak, fóliának... 16GB-at néztem ki... -
nord_
veterán
A
StarkingiCentre előnye, hogy kártyafüggetlen a telefon: bármikor, bármilyen simet beletehetsz, eladni is könnyebb lesz majdan. A telekomos verzió előnye, hogy valamivel olcsóbb, illetve ha gond van a telefonnal, cserélik és újraindul az egy éves garancia.
Válassz ízlés szerint.Jah: az iCentre 230-ért árulja az iPhone-t, az apple.hu 221ezerért.
-
nord_
veterán
a T-mobile-nál a listaáras iphone5s kártyafüggetlen?
Ott van az oldalukon, az 5s-nél, hogy: "A készülékek csak T-Mobile magyarországi előfizetői kártyával használhatók!"A T telepakolja felesleges szoftverrel a telefont?
Az Apple soha, egyetlen készülékénél sem engedte, hogy a szolgáltatók bármit beletegyenek - és ez szerencsére most sincs másképp. -
Criton
veterán
Sziasztok,
a T-mobile-nál a listaáras iphone5s kártyafüggetlen? A T telepakolja felesleges szoftverrel a telefont?
-
Roland861010
veterán
Valaki vett már fotós kiegészítőt ?
-
nord_
veterán
válasz
Roland861010 #2629 üzenetére
Nekem nem dobta fel, de a frissítés ott van, megnéztem. Annyira nem sürgős a kínai hiba kijavítása, majd esetleg hétvégén felteszem, most úgy is mindenki rá van cuppanva a szerverre.
-
Roland861010
veterán
Nekem T-mobilos az 5S de feldobta a frissítést és 30Mb-os volt!
-
kaszassz
csendes tag
válasz
lucky888 #2626 üzenetére
BeszMac cikke:
"Az iOS 7.0.5 kizárólag a Kínában értékesített iPhone 5s és 5c modelleket érinti. A frissítés mindössze 4 MB-nyi binárist és frissített szolgáltatói csomagokat tartalmaz, így túl sok érdekességre nem kell számítani. Mivel a frissítés csak kínai iPhone 5s és 5c modellekre érkezett, így itthon nem sokunkat érint, de azért jó tudni, hogy jött új iOS." -
lucky888
csendes tag
Hello Mindenki!
Tudja valaki pontosan ,h. a tegnap kijött frissítés mit tartalmaz 7.0.5??? -
Tibee86
nagyúr
Hol "csekkoltad" le, hogy független? Mert hivatalos oldal erre nincsen.
"Megszeretnélek kérdezni titeket, hogy fennállhat-e annak az esélye, hogy ez utólagosan lett függetlenítve"
iPhone-t azért nem függetlenítesz olyan egyszerűen, szóval kicsi az esély rá. Ha mégis, akkor 90%, hogy a sim tartóban lesz egy "kiegészítő". Legegyszerűbb, ha felhívod az Apple ügyfélszolgálatot, és sorozatszám alapján elmondanak neked mindent a telefonról. -
menyko
tag
Én úgy tudom, hogy a hivatalos függetlenítésnek is vannak feltételei, pl nem lehet a telefonon számlatartozás, x hónap elteltével lehet csak kérvényezni az eredeti tulajnak stb. legalábbis mikor én intéztem a T-nél ezek jöttek elő. Aztán, hogy külföldön hogy mennek ezek passz, bár gyanítom, hogy ott is csak a szolgáltató tudja feloldani a saját korlátozását a készülékről. Most 9 ezerért nem biztos, hogy megéri a gyomorideg, hogy kóser e a kiválasztott telefon.
-
Balic
csendes tag
Konkrétan nem tudom, valamelyik mobil szaküzletben, majd a számla alapján kiderül.
-
Balic
csendes tag
Nem vagy indiszkrét, 2013.novemberi irányárként 170ezer . Segítőkész a srác, személyesen megtekinthetem, függetlenül vásárolta, amit elvileg számlával tud igazolni. IME stimmel, csak kíváncsi vagyok, hogy, ha utólag függetlenítik akkor változik-e a státusz a neten.
Sajnos nincs a környékemen ilyen jellegű üzlet, mint, amit említettél, ezért kérek itt segítséget.
-
Nem akarok indiszkrét lenni, de mennyiért kínálják neked ? Én mindig úgy vagyok vele, bár niylván nem vagyunk egyformák, de inkább megveszem újonnan vagy csak tuti embertől, mint, hogy később szop@s legyen vele..,
Most, ha az embernek nincs takargatni valója, akkor szerintem az a tuti, mivel nem 2 ft-os dologról van szó, hogy betipegtek egy istyle boltba, csomó plázába van, ott tuti meg mondják neked, mi a szitú.
-
Balic
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy használt Iphone 5S-t. Lecsekkoltam az IMEI számot és nem volt probléma vele. Függetlennek hirdetik a telefont és láttam is a csekkolás alkalmával, hogy ténylegesen az. Megszeretnélek kérdezni titeket, hogy fennállhat-e annak az esélye, hogy ez utólagosan lett függetlenítve ezért látom a csekkolás alkalmával ezt az információt? Ellenőrzéskor változhat-e az eredeti függő státusz függetlenre?
Szeretném kivédeni annak az esélyét, hogy utólag letilthassák a telefont ezért szeretnék minden fontos információnak utánajárni.
Köszönöm!
-
legiaap
félisten
Ja nem öleli teljesen körbe. A teteje és az alja csupaszon marad. Könnyű felrakni. 0.5 mm vastag. Ami zavar benne, hogy a tok élei vágják a kezem. Mintha egy ollóval vágtág volna méretre és lusták lettek volna lecsiszolni. Sokat ront az összhangon.
A másik, hogy eleve kisebb karcokkal kaptam amiket csak bizonyos szögből látni. Ez annak köszönhető, hogy a csomagolása egy kalap kaki, nem rögzül rendesen és szállítás közben sérülhet. -
válasz
legiaap #2612 üzenetére
Pedig így első látásra ez elég fajín tok, csak ,azt nem értem, miért nem tudnak képet berakni az oldalon, ahol szemből is le van fotózva a telefon. Mondjuk, ahogy nézem ez nem teljesen öleli körbe a telefont. Az aljáról készült fotóból kiindulva
. Viszont legalább átlátszó, így legalább vissza ad valamit a dizájnból
-
legiaap
félisten
Na tegnap jött meg az új tokom. ilyet rendeltem. Nem rossz, de persze ebbe is bele tudnék kötni.
-
Arkhalon
tag
Szeretnék slim tokot a telefonomhoz, nem tudok választani. Esetleg ha vki aki használ ilyet megírná mennyire védi a telefont, karcolódik e benne és milyet ajánl azt megköszönném. Két félét néztem eddig az Ozaki-t és a Desmay-t, de ha van valakinek jobb öttlete azt várom
Kösszi
-
206 cc
senior tag
válasz
Roland861010 #2598 üzenetére
Belépsz az iTunes-ba a Purchased menűpont alatt kiválasztod az appokat és ha rámész az egérrel megjelenik a jobb felső sarokban ai "X"...így tudod törölni,ha jól tudom?!!....de van itt sok szaki aki megerősíti vagy kiigazítja majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Photoshop
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest