Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sev!er
aktív tag
Szinte 100% hogy igen. Internetes szerződések esetén főszabály: amennyiben a fogyasztó meggondolta magát, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Ezt a jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte.
Úgyhogy bármikor visszaküldheted a 8 munkanapon belül és visszakapod a pénzed.
-
Azt megtudja nekem valaki mondani, ha az apple store-ból rendelek telefont és valami, miatt nem vagyok megelégedve vele, akkor vissza tudom küldeni, és kérhetek újat, vagy vissza kérhetem a pénzem ?
-
törölt tag
5s-re nem tud valaki beta 3 ipsw-t linkelni? Esküszöm nem találok sehol..
-
Én csak függetlenül veszek telefont, nem akarom magam rabláncra lekötni 1 szolgáltatónál sem
-
Sev!er
aktív tag
Nem én a T-s webshopbol rendeltem. Hát attól függ milyen szolgáltatónál vagy, ugyanis a T-s gari az másképp működik mint a sima apple gari. Tehát ha 6 hónap múlva elromlana a készülék és visszaviszed gariba akkor a T-nél újraindul az 1 év onnantól számítva. Viszont a gyári apple gari az 1 év és nem indítják újra ha kicserélik a telód.
-
teguran
tag
-
Sev!er
aktív tag
-
Szerintetek honnan érdemesebb I5s meg egy i5c rendelni ? appstore, istyle vagy medimarkton gondolkoztam. Az istyle talán azért lenne célszerűbb , mert ott ki is bontatnám és ezt a power gomb lötyögést le tudnám csekkolni
-
königarjen
tag
-
g0n21
senior tag
Aki szereti a bőrtokokat: bugatti two way
Nem gondoltam, hogy valaha bőrtokban lesz, de a spigen slim armor nem jött be, most más nincs, ami megfogott volna, de nem is hordanám hard case-ben.
Ez a bőrtok viszont nagyon finom, puha, kétrétegű bőr, a belseje nem karcolja a telefont mikrokarcokkal sem.
Mondjuk az elején szűk volt kicsit.
7k, MediaMarktViszont tudnátok nekem 10k-ig bezárólag vízálló tokot ajánlani? Incipio atlas-t néztem, de 80$, tehát kilőve.
eBay-en keresgéltem, de nehezen bíznék meg egy olyanban. -
nofi
addikt
válasz
Mr.Chow #2275 üzenetére
Ilyen koncepció már két éve is volt
Annyira szeretem, hogy az ilyen "businessinsider" és társaik mesterségesen gerjesztik az emberekben a vágyat, át sem gondolva a jelenlegi technológiai korlátokat. Majd megjelenik egy kva jó készülék, de az soha nem lesz elég az embereknek, mert ők ilyen, meg olyan űrtechnológiát vártak. Másik jó példa erre a "cheap" iPhoneNe érts félre, nem a hozzászólásod ellen kardoskodom, csak úgy általában
-
Mr.Chow
tag
-
nord_
veterán
válasz
königarjen #2273 üzenetére
Akkor hajrá!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bubblepop #2270 üzenetére
Jó drágán nézted ki azt az 5s-t.
Hasonlón dilemmázok, nekem kb 50 ezer lenne a difi a kettő között. i5 volt már, nem tudom, hogy megérné-e most már 5s-t venni. Sokan írják, hogy jelenleg egyáltalán nem, de fél év múlva lehet már kijön a 64bit előnye, és én minimum 1, de inkább tovább terveznék.
Akik i5-ről váltottak, segíthetnének egy kicsit a döntésben. -
bubblepop
újonc
Hello! Szerintetek melyik éri meg jobban, használt iphone 5 130 ezerért, vagy inkább újonnan egy iphone 5 s 254 ezerért?
-
nord_
veterán
Három hónappal a hűségidő lejárta előtt vehetsz új telefont. Felhívtam az üszit, telefonon lerendeztük az újabb hosszabbítást, közben le is foglalta nekem az egyik Telepontban a készüléket: másnap már mehettem érte.
Szijartg,
space-grey van, tok, fólia nélkül használom, egy deka kopás nincs rajta. -
szijartg
őstag
Srácok.
Mennyire karolódik a hátlap fólia nélkül?
Elejére raknék. Bumper, egyéb tok kizárva!A világos modelleknél már nincs az éleknél kopás, ugye?
-
Kbali
nagyúr
válasz
königarjen #2265 üzenetére
Az a biztos, ha telefonálsz, mert tudomásom szerint élő hűség mellett nem vehetsz új készüléket, újabb hűségre, azaz hiába fizetnéd ki, meg kell várni a 24 hónap (vagy 12) leteltét. De a hűségidő telefonszámonként számolódik... Innen messziről további okosságot nehéz mondani (nullás elvivő meg úgy néz ki, hogy 24 hónapra bevállalsz egy havi 20e Ft-os számlacsomagot).
-
megema
őstag
Persze, mivel magától cseszik normálisan növelni. Konkrét szitu most: Ülök a szobában, az egyik függöny félig elhúzva. Az iPad felébresztéskor fénnyel szemben is belövi magát, ha a fény felé fordítom, nem növeli tovább a fényerőt. Az iPhone felébresztéskor fénnyel szemben csak minimálisan növeli, majd ha a fény felé fordítom, 2-szer annyival növeli, mint előzőleg. Ha pedig újra fénnyel szembe fordítom, nem érzi szükségesnek lejjebb venni a fényerőt (pedig lejjebb veszi, ha tényleg szükséges). Szóval fura...
-
megema
őstag
Nem szokott retkes lenni, és még csak fólia sincs rajta, szóval nem értem. Majd összevetem a 4S-sel is, lehet az is ilyen volt, csak elfelejtettem. Azért zavar a dolog, mert ha nappalra megfelelő minimum fényerőt állítok be, akkor éjjel zavaró a fáradt szemnek... Illetve nappal se mindig kéne akkora fényerő.
-
nkmedve
őstag
válasz
legiaap #2140 üzenetére
Egyetértek, a gyári tokok közül csak a fekete tűnik jónak, azt viszont én személy szerint imádom.
Nagyon jó fogása van (megmarad a prémium érzés igy is), megfelelően védi a telefont és 2 hónap használat alig látszik rajta, mintha még teljesen új lenne (persze erről majd több idő elteltével lehet jobban nyilatkozni). -
megema
őstag
Sziasztok!
Nektek normálisan működik az automatikus fényerőállítás? Nekem simán valahogy nem nagyon akar automatikusan állítani (max. minimálisan), csak ha a fényforrás (jelen esetben ablak) felé fordítom. Lehet a 4S is ilyen volt, de iPad-hez képest furcsállom a dolgot. Az nagyon szépen állítgatja. 5S 7.0.4, iPad 4 7.1 b2.
-
Kbali
nagyúr
válasz
königarjen #2236 üzenetére
Milyen hátralékod van még? Számla vagy pedig részletre vett készülék? Sajna mostanság már, ha még van élő hűséged, annak lejárta előtt nem tudsz készüléket váltani.
Egyébként a legegyszerűbb az ügyfélszolgálatot felhívni, azonosítva magad és akkor minden kérdésre azonnal kapsz választ, látnak mindent. -
törölt tag
Banyek... Telom azt vettem eszre, reggelente amikor 100%-on van es toltore van dugva nem erzekeli az erintesr csak kb. 10bol egyszer.
Amint lehuzom mukodik jol, de amint visszadugom megint rossz. Ti nem tapasztaltatok ilyet?
7.0.4, JB. -
knyitogato
őstag
válasz
königarjen #2232 üzenetére
Premier napján rendeltem, másnap átvettem a pickpackponton.
-
törölt tag
válasz
Lol... Nekem masnapra hoztak, online rendeltem es volt raktaron, futar hozta is.
-
Sztif
aktív tag
Slo-mo videókat hogyan tudom gépre rakni/menteni?
-
AMATŐR
őstag
válasz
Én ma reggel rendeltem, azt mondták ezen a héten tuti megjönnek a készülékek.
-
norbi2010
őstag
válasz
Nekem kb. 3-4 nap volt november vége felé.
-
legiaap
félisten
Na megjött a korábban linkelt Spigen linear blitz tokom ezüst-kék színben.
Első benyomások. Összeszerelés könnyű, passzentos nagyon, bár ha a keret illesztésénél van egy tized milliméter mozgás ha nagyon megnyomom. Szétszedni egyszerű. A keret műanyag, lehetett volna ez is fém, mint a hátlap. Egy darabig el leszek ezzel. -
königarjen
tag
Segítenél akkor ebben, hogy azt, hogy lehet online kifizetni?
(akár privátban is, nekem mindegy
)
Egyszer már az i4-nél megjártam ezeket a köröket a T-nél, hogy személyesen várólistára írtak, aztán jártam vissza hetente de semmi, úgyhogy akkor ez az online lehet biztosabbnak tűnne. -
Kbali
nagyúr
válasz
königarjen #2234 üzenetére
A hátralékot is ki tudod (ha akarod) fizetni a neten is.
De legalábbis készletinfót fogsz találni, mielőtt véglegesítenéd a rendelést. -
königarjen
tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
Dec. közepén rendeltem, asszem 1 vagy 2 nap volt egy fehér 16 gigás. Neten rendeltem, bolti átvétellel. Csak azért nem volt azonnal átvehető, mert másik üzletből kellett átszállítani, ahol volt raktáron.
Rendelés azonosítód van? A telefonos ügyfélszolgálaton lenne érdemes utánakérdezni, nem a boltban, esetleg megpróbálni a webshopban megrendelni. -
königarjen
tag
Páran rendeltetek mar a T-től i5S-t ha jol emlékszem.. Mennyi idő volt mire megjött?
Boltban kb másfél hete voltam személyesen megrendelni, kezdek türelmetlen lenni -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
ILoveMyPhone #2217 üzenetére
Persze. Az Apple-nek is vannak "gyári" mágneses tokjai és smart coverjei...
-
válasz
legiaap #2227 üzenetére
Ez sirály
Danny750: ezzel is kibékülnék.
nord_: megbeszéltük
Rajtam nem fog múlni.
Igazából ezek a dizájnok is teljesen rendben vannak. Sőt nekem az 5s is bejön, viszont nekem már kell a minimum 4,5-es kijelző. Én mindössze csak ennyit szeretnék, tőlem maradhat ugyan az a dizájn, mint az 5s csak legyen egy nagyobb kijelzős variáció is. Sajnos még nagyon sokat kell várni, mire megérkezik a 6 :/ sok víz lefolyik még addig a dunán...
-
Danny750
őstag
Nekem ez jön be nagyon:
-
-
R a y
senior tag
válasz
ILoveMyPhone #2217 üzenetére
Persze hogy lehet, ebben nincs merevlemez
-
legiaap
félisten
válasz
joefasalasso #2219 üzenetére
Na ezt nem tudtam
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Még nem kaptam választ a kérdésre szerintetek szabad mágneses tokban tartani a telefont ?
-
nord_
veterán
válasz
königarjen #2214 üzenetére
Nyilván megrendelt kontingensek alapján szállítanak. Az Apple a saját boltjaiban nem akar hiányt, nyilvánvaló, hogy egy kis szolgáltató pár hetes várakozási időt kap.
De remélem, ez nem volt túl komoly kérdés. -
Tibee86
nagyúr
válasz
königarjen #2214 üzenetére
Szerinted innen a topikból hányan dolgoznak a Telekom beszerzési osztályán?
-
königarjen
tag
Eszembe jutott még tegnap este valami..
A T-mobile nem az apple.hu-tól szerzi be (közvetlen/közvetve, teljesen mindegy) a készülékeket?
Mert ott 24 órán belül szállítani tudnák -
Tibee86
nagyúr
válasz
joefasalasso #2211 üzenetére
Gyári nincs, utángyártott rengeteg féle van.
-
legiaap
félisten
válasz
joefasalasso #2211 üzenetére
Gyárin mit értesz? Apple márkájút? Olyan nem hiszem hogy van de amit én linkeltem az előbb annak a márkának vannak bumperei. Sőt amit linkeltem azt is lehet úgy használni.
-
joefasalasso
aktív tag
5s-hez létezik bumper?
Gyári.
-
legiaap
félisten
Rendeltem egy ilyet: [link]
Elvileg hétfőn jön. Kíváncsi vagyok milyen lesz. -
ILoveMyPhone
csendes tag
Mágneses tokban szabad tartani a telefont ?
-
legiaap
félisten
Tudtok olyan tokot, bár az nem is tok na mindegy, szóval felteszek egy gumis keretet, rá egy műanyag vagy fém keretet de úgy hogy a hátulját egy átlátszó műanyag lappal védeném amit a perem alá kéne becsúsztatni.
Olyat már találtam, hogy kerete része megoldott, de a legtöbb helyen fóliázzák a hátulját. Én inkább egy műanyag lappal oldanám meg ha leetne.
Létezik ilyen? -
Sztif
aktív tag
Hol találom azt a beállítást ahol megtudom adni hogy touchIDvel töltsem le az appokat, ne kérje a jelszót? Köszi
-
legiaap
félisten
Ma voltam Apple Store-ban, gondoltam bepróbálkozok és kicseréltetem a gyári sárga tokom, mert durván el van szineződve. Azt mondták ilyen miatt nem cserélik.
Ez van. -
Sztif
aktív tag
& Gadgetfan_:
Most új Apple care van, 2014-től kibővítették a plusz 1év garanciát azzal hogy biztosítást is tartalmaz. Ezért mondtam azt, hogy ha összetörnéd akár szándékosan is, mindenképpen kapsz újat. Eddig a vásárlástól számítva 1éven belül vehetted meg a care-t, viszont Jan. 1-től csak 30napod van rá. Sajnos a elfelejtettem megkérdezni, hogy lopás esetén is kapnék-e újat, de lehet ezt már nem vállalják be...
Fólia már van rajta, belkin. Tokból most ezt néztem ki. A gyári fekete bőr lenne a legjobb, de mivel konyhán dolgozom, zsíros kézzel elég hamar tönkrevágnám az anyagot -
Beeerka
aktív tag
Fólia helyett én most EZZEL szemezek, egyik ismerősömnek van a Galaxy S4-én hasonló, és ahogy tapicskoltam, mintha nem is lenne semmi, ugyanaz az érzés, hisz így is üveg marad az ujjad alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest